A héten megnézek egy motort(drz), álltólag 2003mas, és olyan 7000km van benne, ez is környékbeli. Majd élőben meglátom mien állapotban is van.
Zoozee sztem érdemes egy ilyenbe beleugrani esetleg?
Amint visszahallottam nem ütötték nagyon, kis csendesebb srácé volt.
volt egy kis baklövésünk és bukta lett a vége.
röviden annyi,hogy volt egy elhagyatott telep elég nagy területen volt méteres gaz stb...
és mi 6an ugydöntöttünk,hogy benézünk ,onnantol nem volt megállás.. a sook pénz csillant fel mindenki szemében,mikor megláttuk mennyi réz meg alu van ott.
aztán suli után minden nap bejártunk oda kb 5-6 napig olyan 14.00-tol 18:00ig
és szedtük össze fele a kábeleket.
6an voltunk de én egy másik spanommal csináltam a bizniszt másik 4haverom külön és mi kicsibe csináltuk(okosan)ök meg kabzsin angyba és ez volt a vesztünk,ugyanis mi minden nap elhordtuk a magunk kis adgját ök meg össze szedtek egy jo nagy kupac kábelt olyan 100-150kg és nemtudták elvinni.Na most az tudni kell,hogy a rezet csak ugy veszik le ha a müanyag boritás levan szedve a kábelekröl ezt le kell égetni,amit mi ithol tettünk +
a 4srác pedig kint a telepen és a kurva nagy füstöt észre vették a közelben lévö másik telepröl,aztán kihivták a zsarukat mindenki szalatt amerre látott,és összegyültünk az egyik haveromnál,csak hát szerencsétlenségünkre az egyik gyerek a telepen ragatt,és a fakabátok elkapták adigg fosatták mig nem köpött 2nevet aztán már a jardon vettük észre magunkat.
pedig mennyi kest szedtem volna össze mondjuk igyis a 6föböl egyedül én kaszáltam 15ezret de lett volna még vagy 50ropim
többiek semmit!!!
és ezért van egy év felfüggesztettem
jo rövid lett
Elég igen! Egyik tanárom nem tudja h meik fogaskerék hova,vagyis van neki egy pluszba és xarban van ,h honnan hiányzik....Tudod papíremberek..
Persze h emlékszem arra a xartalicskára mait csináltál, kész van már?
jah fosok is mint azt állat van egy év felfüggesztettem is
a kawa az fasz,imádom,csak lehetne mindennap csapatni,de most apa intéz nekem valami földet és azon épitünk egy mi pályát
hy,nemtudom mi tévö legyek,emlitettem tegnap,hogy valami köcsög feljelentett és most a szomszédos utszában ahol ki szoktam menni az erdöbe mert zsákutszában lakom napi 10x mennek el a buzi jardok és most szolt a szomszéd srác(drz-je van),hogy nem-e lenne kedvem elmenni vele mocizni holnap,én meg rávágtam,hogy persze,csak az utvonal kétes még,mert az utszavégén egy jonagy szántás választja el a másik ut drabatol k....va érthetö vagyok mi
a sántássál még nincs is baj csak kukorica+napraforgo+2méteres dudva neheziti a dolgom jo 300méteren mennyek!?ne mennyek!?
szia evenx meg mindenki!
sajnos nincs service könyvem de robbantott fényképem az van a burgmannról! mit szeretnél tudni róla
lehet tudok segíteni ............emléxel a fotókra?
Hát most a DT-től jobban megy, mámint az enyémtől biztos...