Ja, most tették föl az indexre. Már megint a köcsög nepperek járnak jól, mert visszaszerezhetik a befizetett regadót, de az autót már ugye eladták regadóstól, jattostól.
ezért akarom megcsinálni hogy a rendszám ne úgy legyen ott a motoron ahogy...hanem vmi 1xerű megoldás kellene hogy fölfele álljon...gondolkodtam az acerbis rendszámtábla tartón de az 5 ropi...na most a rendszám tábla tartón van a lámpám,szal ha azt lecserélem pluszba még lámpa is kell az 1 10es már akkor...vmi olcsóbb megoldást nem tudtok?
Hát sajna az 50-essel nem nagyon lehet meglépni szerintem.
De ez, amit csináltak, tényleg undorító. Mi a pélót képzelnek magukról?
Meg akkor mi volt ez, közúti ellenőrzés? Nem hinném, mert ahoz le kellett volna inteni. GYALOGOS voltál ember amikor beszóltak! Még a jogsit sem kérhetné el a bunkó, csak a személyit. Az a jó, hogy ismerős. Én hasonló szituban simán szó nélkül bementem volna a kapun, aszt glatter. Civil ruhában civil autóval mi a véres macskapéniszt akar? Húzzon a rákba...
halod sutyerák mi a fasznak álsz meg nekik?Nekövesen baszameg az anyát lépj le a köcsög elöl meg hogy megkérdezi hogy hány szabálytalanságot köüvetél ell ugyanmár gyerekek holl élünk amikor az elsöt elköveted akkor miért nem szolt nefélj ha egy 125 vagy egy 250 cmm crossmotorod lenne majd nem álna utánad a kis fasz zsernyák.Na meg ez a kivételezés.
na ma hazáig követtek a yardok(posától, haza-posta kb 1,5-2km)fehér lacettivel nincs felmatricázva meg normál rendszáma van hazaérrek nyitom a kaput megáll mögöttem kiszáll 2civil rendőr erre megkérdi h van-e jogsim mondom van aztán mondja h szereintem hány szabálysértést követtem el hazáig modnom neki 10körül aszondja számoltuk 27-et mondom magamban ejj az faxa.kérte a jogsit meg ilyeneket aztán meglátta h Tubánszki van beleírva elkezdett kérdezgetni h fater h van meg monda h a máskor vezessek óvatosabban meg azt h faternak nem szólnak szal abszolút rendesek vtak
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
A segítségeteket szeretném kérni!
Most vettünk a fiamnak egy használt aprilia rx50-et.
Hozzákezdtem kicsit átnézni, olajcsere,gyertyacsere levegőszűrő tisztítás..., de jó lenne a blokkról vmi. rajz, hogy egy kicsit mélyebben megismerkedhessünk a mocival. Kérlek Benneteket ha tudtok, segítsetek!
Azt szeretném még kérdezni, hogy az aprilia rx50-nél mire figyeljünk, mit nézzünk át így kezdésnek.
Az igen!Ez aztán iromány, írásszakértőknek erősen ajánlott tananyagot röffentettél. Akkor egy qrva robbantott ábrád sincsen róla?
Ha nem lesz más,lefényképeztetem vele, oszt megmutizom neked. De a legjobb egy robbantott ábra lenne.
universalmotor.hu
m,it halottatok arrol h az unio eltörli a regadot és visszafizetik a befizetett regadokat??
igaz a hi? és ez mikor valosul meg?
De ez, amit csináltak, tényleg undorító. Mi a pélót képzelnek magukról?
Meg akkor mi volt ez, közúti ellenőrzés? Nem hinném, mert ahoz le kellett volna inteni. GYALOGOS voltál ember amikor beszóltak! Még a jogsit sem kérhetné el a bunkó, csak a személyit. Az a jó, hogy ismerős. Én hasonló szituban simán szó nélkül bementem volna a kapun, aszt glatter. Civil ruhában civil autóval mi a véres macskapéniszt akar? Húzzon a rákba...
gondolom nem
menyiért vetted?
mweg tud segiteni sutyerák is,neki is rx 50 ese van,de mégis xlzx a rxmániás
a nagy rx mániás itt xlzx,sztem estefele lesz
neki volt mindenféle rx e,kivéve 250 es
A segítségeteket szeretném kérni!
Most vettünk a fiamnak egy használt aprilia rx50-et.
Hozzákezdtem kicsit átnézni, olajcsere,gyertyacsere levegőszűrő tisztítás..., de jó lenne a blokkról vmi. rajz, hogy egy kicsit mélyebben megismerkedhessünk a mocival. Kérlek Benneteket ha tudtok, segítsetek!
Azt szeretném még kérdezni, hogy az aprilia rx50-nél mire figyeljünk, mit nézzünk át így kezdésnek.
Ha nem lesz más,lefényképeztetem vele, oszt megmutizom neked. De a legjobb egy robbantott ábra lenne.