Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt előre felé kell berugni, vagy hogy van a berugókar?
gyere msn-re mx.Azért te tudsz bölönködni gabibá az egyszer tuti
ja de nem nagyon siet vele
gondolom már kevés volt neki a japcsik ereje
amatörben is megy egy gyerek vor ral
hoztak még 1 vort... scooters.uw.hu/adatlap.php?kod...
köszke
és csordultig kell lennie???
benyomtam a lukat fbs-el,milyen megoldás???
Napot, nyakat!

Hidegen letekered a kupakját, és belenézel...
ja és ha már hütönél tartunk,hol vagy hogyan lehet megnézni h emnnyi hütöfolyadék van a hütöben?
mert ha döntögetem megmindne nem folyik
csak mikor elroppant a csavar akkkor vagycsepegett ki egy pici
akkor az fbs megoldás?
és ha benyomom a jukat fbs-el?
aszt csináld meg minden képen mert ha elfojik a hütö fojadék akkor nyek a motornak.
aloha
hy.
a mocin megakartam huzgálni egy-két csavart és egy sikeresen bele is törött
a jobboldalon a pufonál ahogy jön az a kis csö a hütöböl ott egy csavar eltört nagyon gáz???
és vagy 2kupaknyi zöld löty is kicspegett aszem hütöfolyadék
ez nagyon gáz????nem akartam semmi szétszedösdit meg ilyesmi..csupán meghuzgálni a csavarokat és tessékk......
Jut eszembe először légszűrőt mosok, mert kib koszos ahogy néztem elég rég mosta valaki....
Hogy is kell?
Na télleg tünök....
ok akkor irány csavarogni,motorozni,qrvázni
Ez csak természetes, ugyis csak 4dogát írunk hétfőn...
De nekem nem kell bmw mondom nekem jó egy vw is... Monyuk egy Touareg, vagy Phaeton
ok lecke kész?
Uhh, most csak egy pillanatra vagyok itt, sürgös motorozni valóm lesz aszem, ugyhogy majd este dumálunk msn-en
Az van srácok,hogy sokat kell iskolábajárni és nagyon oda kell figyelni a tanítóbácsira és akkor bárkinek lehet olyan kocsija amiet csak szeretne
mi kéne még siki progrip mez,szemüveg,kesztyü,sisak,csizmi,vesevédő na az olcsó 1500ft csak neked
szevasztok!
evenx sajnos a nem jutottam burgman ügyben előrébb ...nincsen semmilyen leírásom róla............csak robbantott fotóim ...küldök ha gondolod

amúgy tegnap írtam már ezeket meg a motortelókról is csak sajna ákombákom lett belőle mire feltöltődött
pedig nagy titkos okosságokat feszegettem a hsz.-ban de ezt már soha nem tudjátok meg
ej és legalább kp ra vetted?
Akkor Zoozeekám.... lesz még robbanott ábrán az életben?