hy.
a mocin megakartam huzgálni egy-két csavart és egy sikeresen bele is törött
a jobboldalon a pufonál ahogy jön az a kis csö a hütöböl ott egy csavar eltört nagyon gáz???
és vagy 2kupaknyi zöld löty is kicspegett aszem hütöfolyadék
ez nagyon gáz????nem akartam semmi szétszedösdit meg ilyesmi..csupán meghuzgálni a csavarokat és tessékk......
szevasztok!
evenx sajnos a nem jutottam burgman ügyben előrébb ...nincsen semmilyen leírásom róla............csak robbantott fotóim ...küldök ha gondolod
amúgy tegnap írtam már ezeket meg a motortelókról is csak sajna ákombákom lett belőle mire feltöltődött
pedig nagy titkos okosságokat feszegettem a hsz.-ban de ezt már soha nem tudjátok meg
és csordultig kell lennie???
benyomtam a lukat fbs-el,milyen megoldás???
Hidegen letekered a kupakját, és belenézel...
csak mikor elroppant a csavar akkkor vagycsepegett ki egy pici
akkor az fbs megoldás?
a mocin megakartam huzgálni egy-két csavart és egy sikeresen bele is törött
a jobboldalon a pufonál ahogy jön az a kis csö a hütöböl ott egy csavar eltört nagyon gáz???
és vagy 2kupaknyi zöld löty is kicspegett aszem hütöfolyadék
ez nagyon gáz????nem akartam semmi szétszedösdit meg ilyesmi..csupán meghuzgálni a csavarokat és tessékk......
Hogy is kell?
Na télleg tünök....
De nekem nem kell bmw mondom nekem jó egy vw is... Monyuk egy Touareg, vagy Phaeton
evenx sajnos a nem jutottam burgman ügyben előrébb ...nincsen semmilyen leírásom róla............csak robbantott fotóim ...küldök ha gondolod
amúgy tegnap írtam már ezeket meg a motortelókról is csak sajna ákombákom lett belőle mire feltöltődött
pedig nagy titkos okosságokat feszegettem a hsz.-ban de ezt már soha nem tudjátok meg