Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó skacok.Máma fasza ám a terep egy kis esö és már lehetis élvezni a mocsárt .Hajrá aki csak teheti az menyen nyelezni.
Az szép, telefonnal írtál?
na ez szép lett vazze ..........szopjon le a sportmotor!
evenx körülnéztem mindenhol és nem találtam burgman leírást sehol sajnos ennyi...de milyen fogaskereket keres az ember ? ........nincs is benne fogaskerék!

amúgy kérdeztetek a telóról /keménység stb./...err�l annyit fontos tudni, hogy alapjában véve a teló keménységét ill. hova is való besorolását már a rugó jelent�s mértékben befolyásolja pl. egy kemény cross teló rugójának karakterét csak a csillapítás állítgatásával nem tudod endúrórugóvá alakítani és ez már a két közeli rokonsportsportban sem megoldható !
ezenkívül az olaj viszkozitása se mindegy és a beállítás se ezek a dolgok pályafügg�ek is tudnak lenni!
de amir�l nem beszél senki mégis van , hogy ezek a telók progresszív karakterisztikájúak ...tehát függ a csillapítás mértéke a beütés sebességét�l és mértékét�l a rugókeménysége meg a beütés mértékét�l függ !
ezért cserélgetnek rugókat , olajat meg átszelepeltetik a telót stb. mert kintr�l ezek nem állíthatók mikor testreszabnak egy motort /nem otthoni átlagos használatra /
amúgy az els� telónál fent állítod a húzófokozati/kifelé/ csillapítást s-h /soft-hard/puha-kemény a hátsónál meg fordítva felül a tartálynál a becsillapítást.
amúgy még fontos a jó mechanikai állapot /nem lötyög, nem folyik stb/
néha az els� telónál le kell engedni a leveg�t /nekem kb. 2 óránként mert nem megyek vele tovább mert seprűnyéllé változnak annyi id� alatt / de ez attól is függ milyen teló meg mennyire lukas stb. inkább crosstelókra igaz pl. a ktm -nél 6 óra van megadva /
Ja, nem is. Elnéztem
Szal akko 1,27+0,22=1,47
Aha
Jó napot, erős nyakat!

Teee, hát nem érted? SM szettel már 2,2mFt
vicc
aloha!
Hát ez megbutult...eléggé el van tévedve árak szempontjátból..1270ért?????
Esetleg szupermotoval reális az ára, de amúgy....
mentem
csátok
rpsszuat raktam
jo a Hondacska birnam
énis majd beszartam
Azért nem gyenge akció: gyenge egy misit enged..Csak nem tudom kinek 3 milla az a gép
persze, arra járunk kerecsen janihoz pálinkáér
Sejtem merre lehet a telep....hát elbasztátok, azt kell, h mondjam.Kis zsebpénz mindig jól jön
Szepestet mindenkinek!
evenx tudod merre kelle menni biri,balkány szakoly stb fele
ahol van a benetton kállo határánál ott van valami vasipari is és amellet van az a régi mezögazdasági telep is
Na mára tipli!
Hy mindekinek, irjatok sokat!
Zoozee lesz vmi robbantottam a Burgmanról?
durva