Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Endurocross
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
laci2626
halihó skacok.Máma fasza ám a terep egy kis esö és már lehetis élvezni a mocsárt
.Hajrá aki csak teheti az menyen nyelezni.
Siki
Az szép, telefonnal írtál?
zoozee
na ez szép lett vazze ..........szopjon le a sportmotor!
zoozee
evenx körülnéztem mindenhol és nem találtam burgman leÃrást sehol sajnos ennyi...de milyen fogaskereket keres az ember ?
........nincs is benne fogaskerék!
amúgy kérdeztetek a telóról /keménység stb./...errÅ�l annyit fontos tudni, hogy alapjában véve a teló keménységét ill. hova is való besorolását már a rugó jelentÅ�s mértékben befolyásolja pl. egy kemény cross teló rugójának karakterét csak a csillapÃtás állÃtgatásával nem tudod endúrórugóvá alakÃtani és ez már a két közeli rokonsportsportban sem megoldható !
ezenkÃvül az olaj viszkozitása se mindegy és a beállÃtás se ezek a dolgok pályafüggÅ�ek is tudnak lenni!
de amirÅ�l nem beszél senki mégis van , hogy ezek a telók progresszÃv karakterisztikájúak ...tehát függ a csillapÃtás mértéke a beütés sebességétÅ�l és mértékétÅ�l a rugókeménysége meg a beütés mértékétÅ�l függ !
ezért cserélgetnek rugókat , olajat meg átszelepeltetik a telót stb. mert kintrÅ�l ezek nem állÃthatók mikor testreszabnak egy motort /nem otthoni átlagos használatra /
amúgy az elsÅ� telónál fent állÃtod a húzófokozati/kifelé/ csillapÃtást s-h /soft-hard/puha-kemény a hátsónál meg fordÃtva felül a tartálynál a becsillapÃtást.
amúgy még fontos a jó mechanikai állapot /nem lötyög, nem folyik stb/
néha az els� telónál le kell engedni a leveg�t /nekem kb. 2 óránként mert nem megyek vele tovább mert seprűnyéllé változnak annyi id� alatt / de ez attól is függ milyen teló meg mennyire lukas stb. inkább crosstelókra igaz pl. a ktm -nél 6 óra van megadva /
theograf
Ja, nem is. Elnéztem
Szal akko 1,27+0,22=1,47
Aha
theograf
Jó napot, erős nyakat!
Teee, hát nem érted? SM szettel már 2,2mFt
vicc
zoozee
aloha!
evenx
Hát ez megbutult...eléggé el van tévedve árak szempontjátból..1270ért?????
Esetleg szupermotoval reális az ára, de amúgy....
Standar
mentem
csátok
Standar
rpsszuat raktam
Standar
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Standar
fú
Standar
evenx?
KornelSved
jo a Hondacska birnam
Standar
Standar
énis majd beszartam
Standar
evenx
Azért nem gyenge akció: gyenge egy misit enged..Csak nem tudom kinek 3 milla az a gép
evenx
persze, arra járunk kerecsen janihoz pálinkáér
Sejtem merre lehet a telep....hát elbasztátok, azt kell, h mondjam.Kis zsebpénz mindig jól jön
Standar
KornelSved
Szepestet mindenkinek!
spy14
evenx tudod merre kelle menni biri,balkány szakoly stb fele
ahol van a benetton kállo határánál ott van valami vasipari is és amellet van az a régi mezögazdasági telep is
Siki
Na mára tipli!
Hy mindekinek, irjatok sokat!
evenx
Zoozee lesz vmi robbantottam a Burgmanról?
Standar
durva
❮❮
❮
…
549 / 7546
548
547
546
545
544
543
542
541
540
…
❯
❯❯
amúgy kérdeztetek a telóról /keménység stb./...errÅ�l annyit fontos tudni, hogy alapjában véve a teló keménységét ill. hova is való besorolását már a rugó jelentÅ�s mértékben befolyásolja pl. egy kemény cross teló rugójának karakterét csak a csillapÃtás állÃtgatásával nem tudod endúrórugóvá alakÃtani és ez már a két közeli rokonsportsportban sem megoldható !
ezenkÃvül az olaj viszkozitása se mindegy és a beállÃtás se ezek a dolgok pályafüggÅ�ek is tudnak lenni!
de amirÅ�l nem beszél senki mégis van , hogy ezek a telók progresszÃv karakterisztikájúak ...tehát függ a csillapÃtás mértéke a beütés sebességétÅ�l és mértékétÅ�l a rugókeménysége meg a beütés mértékétÅ�l függ !
ezért cserélgetnek rugókat , olajat meg átszelepeltetik a telót stb. mert kintrÅ�l ezek nem állÃthatók mikor testreszabnak egy motort /nem otthoni átlagos használatra /
amúgy az elsÅ� telónál fent állÃtod a húzófokozati/kifelé/ csillapÃtást s-h /soft-hard/puha-kemény a hátsónál meg fordÃtva felül a tartálynál a becsillapÃtást.
amúgy még fontos a jó mechanikai állapot /nem lötyög, nem folyik stb/
néha az els� telónál le kell engedni a leveg�t /nekem kb. 2 óránként mert nem megyek vele tovább mert seprűnyéllé változnak annyi id� alatt / de ez attól is függ milyen teló meg mennyire lukas stb. inkább crosstelókra igaz pl. a ktm -nél 6 óra van megadva /
Szal akko 1,27+0,22=1,47
Aha
Teee, hát nem érted? SM szettel már 2,2mFt
vicc
Esetleg szupermotoval reális az ára, de amúgy....
csátok
fú
Sejtem merre lehet a telep....hát elbasztátok, azt kell, h mondjam.Kis zsebpénz mindig jól jön
ahol van a benetton kállo határánál ott van valami vasipari is és amellet van az a régi mezögazdasági telep is
Hy mindekinek, irjatok sokat!