Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a PITBIKE-ot mondhatod neki! neki az kínai igaz lacka?
A hölgynek is, kár, hogy dolgozom...

KX??
Orion!!
Az egy pitbike
úristen bazz ekkora pancsert és neked van KXed LOL
Standar a képen az egy Kawasaki kx-85
Nya szép du-ánt srácok!!! Csapatásra alkalmas az idő
Urak, Segítsetek,

Keresek olyan gépészmérnököt, akinek van gyártó tapasztalata, szeret szerelni és netalán még motorozik is. Ha bárkinek van ilyen ismerőse, irányítsátok hozzám. Nagyo-nagyon keresünk ilyen mérnököt!!!

Előre is köszi:
Mihu
Apukáám..

Posta csak van?? Ha ma megrendeled bármelyik motoros boltban, holnapra kiküldik postával.

hali
Vagy vmi jó sűrű 4T motor olajjal nem? Az csak van valahol a faluban....
áttérsz?
Akkor már inkább fékolajjal
basszameg én egy kis faluban lakok(10000 fö)és ebbe a szarba sehol nincs légszüröspray,akkor mivel fujjam kenjem be???Lehet hülye kérdés de hidraulika olja nem jo hozzá
lécci ma még kenetni akarok!!!!??
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Létezik olyan oldal, ahol össze van gyűjtve, hogy hol lehet legálisan "offródozni"?
Olyanra gondolok, ahol nem kerget meg a földtulajdonos és nem lőnek rám a "zöldek"
Ha tudtok ilyen pályákat, írjátok meg a tgyene@vipmail.hu -ra.

Előre is köszönöm!!!
tgyene
Megunni?
áhhh én nekem az erdö a mindenenm,még nem voltam pályán ezalatt az egy nap alatt,de biztos nagyon fasza.Csak tudod tölem elég mesze van minden cross pálya.
Mondjuk Hosszupályin most nyilt valami pálya,arra leht elfogok néznii de az is olyan 120km oda-vissza éugyhogy marad az erdö.De az nekem jobban is ttezsik ép ez az h rejt meglepetéseket(néha negativ irányban)de egy cros pályával ellentétben nem lehet meg unni szerintem.
Szoval a 2spéröl valami???
Ja tényleg roekjozsi te nem tudsz valamit a hosszupályi pályárol te ott laksz a közelben nem??

oh gratula

pályán nyomod majd te is?
aha értem... igazad van endurozni veszélyes.. és mindig ugyanazon a pályán mocizol?

van magyarországon salak crossz pálya???
ami itt van felénk nem épp a legjobb... homok az egész és majdnem fél lábszárig ér na jo azért nem de elég gáz..
55
13
mért mit gondoltál?
Hello Gerle2

Most már csak pályán..
Voltam kint erdőben is, de nem jött be. Nem tudom mi van a fűben, mikor szaladok bele egy vízmosásba .
Egy vízmosás nagyon megrendezte a térdem, és azóta nem is voltam kint.
Csak pálya!! Az a király!!
standar te mennyi idős vagy?
és lánc spray az sima vagy van valami speckos cucc?
azt csak lefujom brigéciollal lemosom aztán ha száraz befujkálom???
gerle2 Kawasaki kx 125(1996)
és ha bemegyek a boltba simplán annyit mondjak hogy légszürö spray kéne?