Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja de nem tudok mit mondani, jók az endurok is, de szerintem megoldható is egy cross ha az a vágyad...
itt vagytok??
Vannak jó 25ös endurok is, de sajnos soha nem lesznek olyanok mint egy cross....
ja és azt nem tettem hozzá,hogy zskutszában lakom ahol lakik 2 buzi jard is
hát az igaz theo..de ahol a cr-el mennék odáig valahogy elkell jutnom(kb 3km aszfalt)és ez a leggközelebbi,ráadásul olyan szemét emberekböl álnak ezeke az utak hogy ihajj..ugyhogy kétségbe vagok esve,hogy mi lesz.
mert ha az erdö szélén laknék akkor gond 1 szálse lenne,de hát igy
De ahol a CR-el mennél ott nincs rendőr.
basszameg,átkellesz pártolnom az endurokra,ugyanis ma egy rendör is pofázott ,hogy nem lesz igy jo!!! jogsi nélkül,de ha +lesz a jogsim és veszek pl egy cr-t akkkor ugyan ott vagyok mert semmi papir szoval,marad az ENDURO!nem baj,enduroban is van egy-két faxa
Ja értem, csak tudod nem írtad, ugyhogy nem voltam biztos a dolgokban..
exc te kurvapecér
KTM SX-nek vannak papírjai?
meg,de ne kérdezd hogy hogy...200as ktm is 125ös papírokkal jön ki a szalonból.
kawasaki kdx 200-ast meglehet csinálni,hogy 125-ös papirjai legyenek????
jo hülyéket kérdezek mi
www.motomag.com/cot/accueil.ht...
hasznátmoci árak 99tő,ha valakit érdekee hogyé mennyié vegye
hja,ha valkinek cucc kell régi géphez zolimotor.hu otta cim meg telszám,sürün olaszba jár,nagymágus a gyerek,s nem is drága,vlahol zirc után van.
evenx,te merre felé szoktál és fogsz endurozni???remélem olyan oktoberre nekem is meglesz a mocim,akkor majd csapathatnánk eggyet eggyüt
Láttátok a Motorshow1-et ? jajj azok a gyönyörű szép KTM-ek.Megszakad a szívem Az enduro verseny is jó buli lehetett
nem halk motor,de mindneképp cserélj kipuffot,mert így olyan csőhangja van.Én nem tudom mi lesz a következő motorom,de sportkipuff lesz rajta az már biztos
Hát a DRZ is nálunk szomszéd ébresztó lesz az biztos.....Alapjáraton akkora hangja van, a gyári hangos pufóval...
Köszönöm az elismerő szavakat, remélem jó vételt csinálok, azért is vágtam bele, mert végre szerettem volna egy rendes motort.
Nah nemsokára megyek a motorért, be vagyok zsongva

Amúgy az a kis teszt érdekes, vagyis hát az leírtakat én is vágtam eddig, de tényleg értelmetlennek tartom, hogy a portugál változat erősebb. Nem tudom miért. De itt is, ha teljesítmény után kellesz fizetni, egyre több 60lóerős hayabusa lesz a forgalmiban
Az enyém is csak 25KWos, de ezért is jó kis summát kellesz fizetni. A bizti is 20ezer lesz egy évre, dehát akinek motorja van ,az biztos gazdag a jó q...va any....kat!

Valaki akart Tuareget. Én nem vennék, egy jó kis DT kell kezdő tanulómotornak. Aztán kell tovább lépni.
Ki tudja mennyi házibarkács volt már a gépben, nem egy fiatal gépekek azok a rallyk. Meg szerintem ormótlan ronda dögök, arról nem is beszélve, hogy van rajtuk egy 200liters tank is
Ha ragaszkodsz az apriliához, akkor inkább RX!!!
én a szomszédokot lesz/-
om nagy ivben oldják meg
amikor én is kicsi voltam a szomszédba motorral jártak udvarolni... apa szolt 1x de aztán nem érdekelte apát se
theo: a berugoka nem lötyög meg smi... csak az álláspontjában ojan mintha vmi csiholodna de ha hátrébb tolom mint amikor beakarom rugni 1-2 cm t akkor már elmulik ...
ja és ez a csiholodás akkor van amikor jár a motor... de lehet h az lesz h teszek a berugokar elé vmit magyarul egy ijen "távtartó" féleséget... ki spanolom sztem az is egy megoldás
fogyasztásilag a négyütem de csak sztem,attól függ mennyi a lé,de2000 előt it csak ismerőstől kézalól
Teljesen más a kettő, endurozni a husky jobb pályán a cross, egyebet nem tudok kérem kapcsója ki, nem összehasonlítható szerintem....