hát az igaz theo..de ahol a cr-el mennék odáig valahogy elkell jutnom(kb 3km aszfalt)és ez a leggközelebbi,ráadásul olyan szemét emberekböl álnak ezeke az utak hogy ihajj..ugyhogy kétségbe vagok esve,hogy mi lesz.
mert ha az erdö szélén laknék akkor gond 1 szálse lenne,de hát igy
basszameg,átkellesz pártolnom az endurokra,ugyanis ma egy rendör is pofázott ,hogy nem lesz igy jo!!! jogsi nélkül,de ha +lesz a jogsim és veszek pl egy cr-t akkkor ugyan ott vagyok mert semmi papir szoval,marad az ENDURO!nem baj,enduroban is van egy-két faxa
nem halk motor,de mindneképp cserélj kipuffot,mert így olyan csőhangja van.Én nem tudom mi lesz a következő motorom,de sportkipuff lesz rajta az már biztos
Köszönöm az elismerő szavakat, remélem jó vételt csinálok, azért is vágtam bele, mert végre szerettem volna egy rendes motort.
Nah nemsokára megyek a motorért, be vagyok zsongva
Amúgy az a kis teszt érdekes, vagyis hát az leírtakat én is vágtam eddig, de tényleg értelmetlennek tartom, hogy a portugál változat erősebb. Nem tudom miért. De itt is, ha teljesítmény után kellesz fizetni, egyre több 60lóerős hayabusa lesz a forgalmiban
Az enyém is csak 25KWos, de ezért is jó kis summát kellesz fizetni. A bizti is 20ezer lesz egy évre, dehát akinek motorja van ,az biztos gazdag a jó q...va any....kat!
Valaki akart Tuareget. Én nem vennék, egy jó kis DT kell kezdő tanulómotornak. Aztán kell tovább lépni.
Ki tudja mennyi házibarkács volt már a gépben, nem egy fiatal gépekek azok a rallyk. Meg szerintem ormótlan ronda dögök, arról nem is beszélve, hogy van rajtuk egy 200liters tank is
Ha ragaszkodsz az apriliához, akkor inkább RX!!!
én a szomszédokot lesz/-
om nagy ivben oldják meg
amikor én is kicsi voltam a szomszédba motorral jártak udvarolni... apa szolt 1x de aztán nem érdekelte apát se
theo: a berugoka nem lötyög meg smi... csak az álláspontjában ojan mintha vmi csiholodna de ha hátrébb tolom mint amikor beakarom rugni 1-2 cm t akkor már elmulik ...
ja és ez a csiholodás akkor van amikor jár a motor... de lehet h az lesz h teszek a berugokar elé vmit magyarul egy ijen "távtartó" féleséget... ki spanolom sztem az is egy megoldás
mert ha az erdö szélén laknék akkor gond 1 szálse lenne,de hát igy
jo hülyéket kérdezek mi
hasznátmoci árak 99tő,ha valakit érdekee hogyé mennyié vegye
Nah nemsokára megyek a motorért, be vagyok zsongva
Amúgy az a kis teszt érdekes, vagyis hát az leírtakat én is vágtam eddig, de tényleg értelmetlennek tartom, hogy a portugál változat erősebb. Nem tudom miért. De itt is, ha teljesítmény után kellesz fizetni, egyre több 60lóerős hayabusa lesz a forgalmiban
Az enyém is csak 25KWos, de ezért is jó kis summát kellesz fizetni. A bizti is 20ezer lesz egy évre, dehát akinek motorja van ,az biztos gazdag a jó q...va any....kat!
Valaki akart Tuareget. Én nem vennék, egy jó kis DT kell kezdő tanulómotornak. Aztán kell tovább lépni.
Ki tudja mennyi házibarkács volt már a gépben, nem egy fiatal gépekek azok a rallyk. Meg szerintem ormótlan ronda dögök, arról nem is beszélve, hogy van rajtuk egy 200liters tank is
Ha ragaszkodsz az apriliához, akkor inkább RX!!!
om nagy ivben oldják meg
amikor én is kicsi voltam a szomszédba motorral jártak udvarolni... apa szolt 1x de aztán nem érdekelte apát se
ja és ez a csiholodás akkor van amikor jár a motor... de lehet h az lesz h teszek a berugokar elé vmit magyarul egy ijen "távtartó" féleséget... ki spanolom sztem az is egy megoldás