Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv Zozee,köszi-neked van valami tapaszt alatt erről agépszerkentyűről?
ja,jónézki a dr-
ez a 93/4 motorrevjúban volt
köfi de ott semmi róla nemrég nyilt a top
Van topicja, itt lehet, h többet tudnak róla...
www.sportmotor.hu/motoros_foru...
oké köszi szépen!
Bocsesz gerle, de ha ilyen dolog megfog, mi a fuxnak kellett Huqit venned?
Mi a problem?
A tengelyen lötyög a kar előre-hátra?
roekjozsi,megigérem nekled ma teszek fel neked képet,csak még elötte lefényképeztetem az uncsimmal!!
szevsztok,majdnem végiolvastam bennetek,kafa atop.én most akarok mocit venni,van egy aprilia tuareg-errő tuttok valamit,125 ös állitolag 30lo és a hegynek 150et megy,tapasztalat róla?mennyit fogyaszt kb normálba,szervizigény stb?előre is köszi ja a rally tipusú
hali spy14! nincs képed az mz-ről megnézném?
üdv!

lünyő nevetséges vagy 400 péz érte... 290 et adnék érte....vagy mondanám h cseréljük el odaadom a 350esem.... de akkor én roszabbul járnék...
a berugo karnak a tengelyén h lehet állitani egyet szorosabbra? gondolom ugyan ugy kell szoritani mint ahogy a csavart tekered... de mégis hogy? az odáig ok h talán elfektetem a mocit vagy megdöntöm és a berugokar le aztán tvbb??
Zoozeeee ugye éppen szkenelsz nekem?
irtad,hogy ha eladod a huskyt akkkor 4kilot kérsz érte,ELAKAROD adni?????
csá. aha, csak a 7végém szabad
Csak vicceltem, de Zoozee hibája, mert őkezdte velem, és most máson kell levezetnem a feszültséget!
jovanna ,hát istenem
Na mosmá csunyát fogok mondani! Ha ezis csak vicc, akkor sírni fogok, ugye azt nem akarod?
siki mindkettő megvan!!
Na mégeccer!
oh de jo már neked evenx!!! ma uj moci,ráadásul faxa!!!Na majd ha nekem lesz,ki se mászok az erdöböl,meg a sok sárbol Ma már szeretnék képeket stb!!!!
Egye fene, jó vicc volt, de csak akkor ha tudsz vevőt a DT-re..
báááááááááá
Na mind1....
oh de jo már neked evenx!!! ma uj moci,ráadásul faxa!!!Na majd ha nekem lesz,ki se mászok az erdöböl,meg a sok sárbol Ma már szeretnék képeket stb!!!!
csak a véredet szívtam megvan egy pár abból az időből szívesen megnézem neked fel is dobom csak vicceltem előbb mert sejtettem ugrani fogsz rá!!
reggelt!Ja szevasz lünyö,elis feljtettem,hogy hétvége=koli nuku!