Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1995-ös, rendszámos, van rajt műszaki
Hello!"94-es és kerek 4kiló volt!
a szelephimbán lehet állitani ugye? és azt nehéz a havernak a 125 s xl én azt kellene csinálni...
hy.evenx grat a dr-z hez faja gép ! majd ha meglesz jövöhét hétfön elcsapathatnál az Inczédy fele,had lássam,vagy amikor ráérsz
Ok, bocccs csak akkor vn ha tudsz vevőt 80as DT-re.... (szar vicc toom)
upsz boccsi
én vagyok a hülye. Az egy RMX 250. Csak a hátulját láttam még töltött be a kép. Azért az már másabb téma...
Milyen DR?
Vagy én látom roszul, meik az?
Igen mert azzal én nem szállhatok versenybe sajnos
Száz LÓERŐ azért megbecsüledő teljesítmény a kis nyamvadt 42 lóerőhöz képest keréken mérve.........
Gondolom lünyő nem gyengén megeszi a géped a kis DR250et
Wukké akkoris erősebb!
Köszönöm szépen ,remélem holnap már tudok tesztnapot tartani
gratula a géphez, holnap várjuk a képeket
Grat! Sok élvezetes csapatást!
Ugyanígy fog kinézni, vagyis nagyon hasonló állapotba hozom majd holnap
neigyunk előre a medve bőrére, de gart.
grat!
Voltam ma pesten. elég érdekes a helyzet, de a lényeg: Deestone nem volt. elfogyott magyarországról vagy mi a szösz. szal nem tom mi lesz, de akkor marad a C10 9800ért.
Holnap megyek elvileg a gépért.
Annyit mondok róla, az E változat, tehát mágnes nélkül is műanyag tankos , 2004es évjárat, 3000km nél több nincsen benne. Sikálgatom holnap ,ha meglesz, és csinálok róla képeket is.
Az egyik barátomé a gép, ő vette anno ujonan, csak nincsen ideje motorozni, és így került látókörzetbe. Igazából nem akartam ennyire új masinát venni, de tudom, hogy az ő gépével mi történt, meg ez biztosan nem lesz zsákbamacska. A kormány ki van cserélve, elég faja,de majd a képeken látszik is. Amúgy minden gyári, 2 év műszakival még, a gumik lesznek cserések. Meg egy alapos tisztítás, olajcsere, légszűrőmosás, olajszűrű stb.
A forgalmi 25KWos, tehát tudom vezetni kis "A" val, mert a nagy még hiányzik sajnos.Tehát minden kapóra jött,ezért döntöttem mellette.
Jó ár érték arányú, aránylag megbízható konstrukció, relative kis szervízigényű ,minden bizonnyal jó döntés lesz szerintem.
új "trófea" lünyő
hej a huskyd mien idős? rencámos? müszaki meddig van rajta? eladod? mi péz ha igen?
én is szeretnék msnezni sikiét meg standarét meg gyuriét tom a többiek felvehetnének adatlapomon van a címem előre is kössz....
Gruppen duma, és a végén mindeki beszél midenről, csak semmit nem lehet érteni...
akor már énis
gerle,vegyél be a beszélgetésbe
had én is
vegyél fel tagnak