Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy nézem telószimering sem ok add el gyorsn vagy rabolj bankot
Nem értem. Most van valami probléma azon kívül, hogy a berúgókart kicsit arrébb kell tenni, hogy ne verje szét az értéket? A többit borítékoltam volna, meg meg is beszéltük, hogy ezek a gépek ilyenek.
Meglepődtél gerle, vagy mi?
ejnye ejnye nem hallgatunk a másikra ezeket írtam ide és én voltam a feketebárány de minek kérdezitek az emberek véleményét,ha nem fogadjátok meg a tanácsot,miért kell mindenkinek a saját kárán tanulni?
na hali.nem kell mennem suliba de sajna mehetek biroságra na pá
Hello "94-es és kerek 4 kiló volt.
hmm ahogy elnézem egy 50es nem takarná be a költséget
legalább 80 husky
ja és ha megválok tőle akor vagy klx vagy van egy husky 125 wr 300 ért 2000es évj sérült.... de arra is kéne költeni egy egy 50 péz sztem
kell rá egy idom hátra
meg egy kormány.... mindjárt mutatom
hali!

hát sajnos rossz hirem van meg kell válnom a géptől ... vagy megtanulom berugni egey-két bokatörés áráért... az alkatrészellátástól nem félek.... pl a haver drz jének a hátsó fékre is egy honapot várt .... nos hát lehet h egy szelepállitást kéne nála csinálni akkor azt monták h egy vezérműlánc csere akkor a berugókar lehet h nem az eredeti és oda basz a blokknak egyet amikor visszaugrik és egysezr azon kapom magam h hopp a magnézium deklinek gáttá óver ....
nos amugy hidegen jol indul.... melegen ha már 1-2 orát megyek vele folyamatosan akkor nem igazán de akokr nem rugom be...betolom meg tudom h hanyas évj a blokk ba van egy 2 es.... igy sztem 92 meg a felnibe 92 jan van irva...
nos sztetek tanuljam meg berugni és csniáljak nálla egy szelepállitást egy vezérműlánc cserét meg a berugokart variáljam meg vagy adjam el apa azt mondja h váljak meg tőle
adnám is meg nem is a 350 es dr t megeszi a f.szomba de még lehet h a drz t is de az nem bisztos.... ja meg kéne rá egy lánc és előre egy foggal kisebb fogaskerék...
hmm
gondolkozok alszok rá egyet....
meg vagy hülyének néztek vagynem
jobban félek tőle mint a TE 450 től ...
Tudod én sem hittem a dologban, míg egyszer egy ugratás után xarul érkeztem és az állam odabasztam a kormány összekötőhöz.Nem sok híja volt, hogy szilánkosra törjön, a bukó fogttsokat meg. Akkor elhatároztam, hogy veszek egy szivacsot rögtön. Kopogjam le, azóta nem volt ehhez hasonló baklövésem, de akkor sem bántam meg azt az 1500forintot, amibe a szivacs kerül. xar érzés, amikor eltörik az ember álla.Majd csövön adják beléd a lelket....
Hello!
Mennyiért vetted a gépet, és hanyas évjárat?
aloha
Nem,én a mecsekben dagonyázok,és pécsi vagyok.
Itt meg bérmálásnál nem lehetett hallani a püspököt, a DRZ-től...
zozíííí
van kép?
Ya nálunk 6os évzárón 125 ös Gasgas Mc kente a suli mellet nem lehetett semmit hallani csak azt a szép 2t hangot
pesti vagy?
Én ezt csigirivel ismertem...mind1...
Én is nézem folyton a nyomokat, utálom is reggel látni a homokba ahogy megyek a suli felé...
Csikiricsá!!!!Na mi a helyzet itt voltam duna parton bicóval cross nyomok meg ott figyeltek!
Hello.Én 1-2 hónapja vettem 1 kawasaki KLX 250 R-t rendszámos,vizes,fordított telós mocit.Nagyon nyomatékos bringa,ja és nem üzem órás,csak ajánlani tudom.
gerle is minyá itt van
Oké, örök hála!
De akkor majd motorral kell öszefutni, és lebonyolítani a cserét....
nem neked ez ennyi nyugi elvan a szekrényben majd esetleg jövőre,de azon úgy is jó lesz még az is 2007es yz450
Jól hangzik...
Ha találsz rá vevőt add el nyugodtan, ha begyorsulnak a dolgok, és elmegy a DT jön egy másik, akkor természetesen vevő vagyok a boltolásra...
És ha addig nem adod el és jobb lesz a lábad, akkor már drágábban adod?
márrmint neked