nekem három is van ,de ha beinditom a terepest még örülnek is,pláne ha felteszem őket,sőt van hogy megkérnek hogy inditsam be igaz a régi benzintank volt a dobja ,nempite
Bassza + a kurva élet már a faszom is kivan a buzi faszszopo geci szomszédokkal.
Mentem volna ki csapatni az etz-vel,jo aláirom,hogy nem kis hangja van a 250 szörnynek,ugyanis nem a gyári pufo füstölög rajta,hanem egy rezo ami szép kis hangokat ad ki,de már tulzásba viszi az egyik buzi ukrán kurva szomszédom,ha reggel inditom be a mocit az a baj,mert a baba még alszik ha délután akkor ebéd utáni pihenön van a gyrek és akkor sem tud aludni,ha este akkor most feküdt le,most sem tud aludni!!
Baszzák meg,nyomorék köcsögök,nem bántom azt a szerencsétlen kis gyreket,had aludjon,én ebben nem is akarom zavarni,de akkor közölje velem hogy xx-töl xy-ig aludni szokott,és akkor csendben leszek,dehogy a nap 24orájában 25öt alszik az a gyerek az már tulzás
fuuu de nem lesz igy jo,,,sokat fog ugatni esküszöm kapni fog
hát a 150et menés nagyon áttétel függő... annyit amúgy nem megy,ha csak nem a wind és nem rotax 127 figyel benne....ha a 123as akkor az áttételtől nagyon függ,a 127es inkább a túrázós blokk ez meg a pörgős nekem rx az bárhol megy 120at,ezzel az áttétellel,a másikkal (15/49) 155 a vége óraszerint,nem próbáltam hegyen,de lehet hogy menne neki. fogyasztást 6 alatt tuti nem úszod meg,inkább 7 liter....szervízigény...hmmm attól függ hogy milyet fogsz ki.
És a szöveg további része, mostmár télleg ég a pofámrol a bőr, ho ilyen telhetetlen vagyok, csak szeretném tudni mit vezsek!
Köszi az eddigit, örök hála!
Mentem volna ki csapatni az etz-vel,jo aláirom,hogy nem kis hangja van a 250 szörnynek,ugyanis nem a gyári pufo füstölög rajta,hanem egy rezo ami szép kis hangokat ad ki,de már tulzásba viszi az egyik buzi ukrán kurva szomszédom,ha reggel inditom be a mocit az a baj,mert a baba még alszik ha délután akkor ebéd utáni pihenön van a gyrek és akkor sem tud aludni,ha este akkor most feküdt le,most sem tud aludni!!
Baszzák meg,nyomorék köcsögök,nem bántom azt a szerencsétlen kis gyreket,had aludjon,én ebben nem is akarom zavarni,de akkor közölje velem hogy xx-töl xy-ig aludni szokott,és akkor csendben leszek,dehogy a nap 24orájában 25öt alszik az a gyerek az már tulzás
fuuu de nem lesz igy jo,,,sokat fog ugatni esküszöm kapni fog
Te amugy mit gondolsz róla, ha elolvastad?
Meggyözött aszem....
Köszi mégeccer!
Köszi az eddigit, örök hála!