Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 euro 2500ft ért odaadom mert földi vagy meg mert tropa a lábikom
theo
mien uj mocc?
Engem amikor haza hoztuk a DT-t, akkor gyorsan le tudtak szállitani...sajnos... Lévén 39 fokos lázam volt....
Na de majd most....
helo
egy kis segitseget szeretnek kerni. esedekes lett egy uj motor vasarlasa, egy 4t 250es lovat szeretnek. a kiszemelt tipusok TTR es XR, mindenkeppen japant vennek, olyat ami terepen is megallja a helyet. esetleg ha valakinek volt mar ilyen gepe, irhatna egy par sort a tapasztalatairol, illetve hogy mire erdemes figyelni. egyaltalan 400-450ezer korul hozza lehet e jutni egy jo allapotu regebbi rendszamos masinahoz, vagy ennyiert csak hulladekot kaphat az ember? minden epito jellegu velemenyt szivesen varok, koszonom

Bár kívánom, hogy ne.

De most neincs gerle. Elment motorozni. Vagy lerohadt, vagy elfeküdt, vagy jó messzire ment.
Bár ilyenkor gondolom őt sem lehet lerobbantani se a motorról.
háát a berugáshoz sok pénzt kell
Nagy berugás majd csak az első szervízkor lesz..
gerle2
raksz még fel képeket?és hogy megy a berugás?
Rá érsz, nem akarom megzavarni a családi idilt...
Meg egyeztünk, 500FT és jó.. Na jó nem monyad menyi az anyi?
fekete csak nehéz elugrálni a katalógushoz mert a fiam a kezemben a laptop a lábamon
Na ilyet láttatok már?
Honda EXP 400as 2T...
Most találtam, csak a kép meg ez az info van ott, ez is németül....
Mi a fene ez?
mien uj mocc?
Oké! Köszi!
Azért egy képet mutathatsz róla, vagy milyen színű?
mert földi vagy
majd megnézem mindjárt az aunerbe mennyi és ocsóba odaadom neked
Ja, kihalás fenyeget...
Mx, menyibe fájna a markolat?
de kihaltunk csókolóm
Erős nyak!

Üléshuzat... A CZ-men 1 pulóver volt. Persze ez már régen volt.
Faja, ezzel a tükörrel, kittatyóval, meg rendszám tartós lapulevél hátsósárvédővel kicsit a vastankosomra hajaz..
Kíváncsi leszek mikorra ér haza, én "új " motorral nem szoktam túl messzire menni kezdetben, gondolom nem kell ecsetelgetnem az okokat
különben a crosmotorokon aza szivacs mért van ott?van valami dolga?vagycsak diz
mert azt halotam,hogy ha roszul ugrat az emberke,akor aba betudja verni a melkasát,és nem fog fájni neki anyira
napot!
grat gerle a géphez de ezért félek én a husabergtől kb nekem is ien 94-97esre lesz kas aztán nemkapok hozzá alkatrész ezért inkább dr...az a 92es nemrégi egy kicsit tudjátok az rendszémos 499ért abban naon csalogató a rendszám...
szerintem a táska maradjon a szerszámoknak de a markolatot cseréld le nekem van jó dominó markolatom vadzsi új
Neeeem, ahhoz elöbb a DT-nek kéne költöznie....
gerle2
grat a mocihoz
egy picikét furcsálom az üléshuzatot
a tükrőt meg a lámpát szedd le róla gyorsan,meg azta kis táskát is ,és szép lesz na meg uj gumik...
megvetted a cagivat?