Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 90es évek elejét, ha valamikor ráérsz nem tudnád előkeresni, kicsit viszább írtam hogy konkrétan melyik...
Nagyon szépen megköszönném!
ennyi pénzért akár ma is el tudnám adni,szóval ez a 290 nem pénz érte... de hogy én nem adtam volna oda ennyiért az is biztos.Akkor inkább meghagyom a gyerekeimnek 20-on pár év múlva
tényleg evenx a simóval mi lett hazahoztad???
Én már régen sejtettem, elvégre szerelt eleget a nyáron, most már motorozni akar
mi a lófütyi van össze vissza betűk és nincs capslock
reggelt! hú de szeretnék én is 1 drz-t! remélem sikerül beszerezni 1et a nyáron(következőn ) de addig is az MZ-t kell hajtani !
nem, rÉgen gyŰjtÖttem de mÁr nem ! a 90 Évek eleje megvan de csak nÉhÁny Év !
a motorkatalÓgusok vannak meg mind
Te nem gyűjtesz véletlen motor revüt?
ja És onnan talÁltam ki , hogy drz a lÓ, hogy mÁr az Öreg kÉtÜtemŰekkel szÓba se ÁlltÁl az utÓbbi idŐkben! csak wukkal szimpatizÁltÁl! ezÉrt vÁlt egyÉrtelmŰvÉ a 4t És utÁna meg kijelentetted hogy japÁn lÓ a lÓ ekkor biztos lettem a drz-ben!!!
Remélem azért ha kifogy a benya, akkor egy-egy hozzászólással megtisztel, pontosabban életjelet ad magáról....
jajj elfelejtettem előbb nagyon fontos......
MÉLYENTISZTELT EVENX !!! MOST , HOGY AZ ÚJ MOTOROD MIATT SOHA TÖBBET NEM FOGSZ IDEÍRNI NEKÜNK OKOSSÁGOKAT A FÓRUMBA MERT LE SE LEHET ROBBANTANI MAJD A MOTORRÓL EZÉRT FÁJÓ SZÍVVEL BÚCSÚZUNK TŐLED ! EMLÉKED SZÍVÜNKBEN ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG!
Esetleg ha valaki motorrevü gyújtő, annak megköszönném, ha megprobálná megkeresni a 92/6 vagy a 93/4 es számot, mert abba van Cagiva W8 teszt! Előre is köszi, bár valószínűtlen, hogy gyűjtitek....
Oké, azért köszi Zoozee, meg neked is Gyuri!
Maradjunk annyiban hogy kb egy erősek lehetnek....Amugy amit én néztem ki az olyan mint az alsó képen, tehát idom van a tankon is....
w8 elviekben erősebb mint az rx,más a furata meg több a kompressziója
rx
sajnos egy darab képet, leírást nem találtam a cagiva w8- ról amúgy meg annnyit tudtam én is róla , hogy van ilyen ! /de ha véletlen beleakadok valami okosságba akkor feltüsszentem /
jó reggelt !
hi evenx
gratula a géphez .........nem fogod megbánni rendes motorrod lett!
erre ne is erőltesd a kutyaszar deestone gumikat ez már megérdemli a jó gumit, meg fogsz tudni vele menni is az se baj/dobjál rá egy 120-as c-10-est nyomjálbele 0.8-1.1 bart/tereptől függ/ és felmész mindenhova nem kell rá vastagabb mert nem bírja túlpörgetni ha kell ez a 120-is a max.//elsőbe is 1bar és jóvan/
olajat cseréld és csak motoroznod kell vele ! majd meglátod milyen faja ló.
küldök egy képet a 2004-es masináról itt a súlyadat az kissé vicces szerintem de majd te ráállsz a mérlegre és megmondod a frankót!
ja és most mondom Te még nem tudod most szakítottál végleg a "kis seggbosszantó " gépezetektől örökre !
mégegyszer gratula , azért vigyázz magadra de ez már motor kár , hogy wukké azért jobb de az nem gyári tuning vigyázz ....élvezzé vazze!
2004 suzuki drz 400 E
aloha!
400at kérsz érte de nem hiszem hogy elfogják vinni...volt 1 94es nagyon 1ben volt mind külsőre mind motorikusan,rendszámmal,290ért vitték el...
Yayy tök faja lenne 1 t közössen gurulni veletek csak fasz ki van hogy mindenki ilyen messze van
Evenx grat a mocihoz!!!!!
Msn mert nem birom felrakini
Csanaki,na a vidivel mi lesz?
gratula a drz-hez!! kiváncsi vagyok véleményedre róla mert énis olyanra pályázok jövő nyáron!!! ha addig nem jön közbe semmi akkor nyáron remélem vagy nemsokkal később meglesz...
Gyerek ez fasza a freestylosok csinálják hogy levégják a sárvédőt de az a kormány az odavág nemtom mit csinálhattak vele!!!!??
ha eladom akkor 400-at kérek érte...