Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy képet tojjá már be ha van
amúgy mindenképp rendesen megcsinálom mert nem lehet félig basztatni egy ilyet!
és ha megy akkor kipróbálod és meglátod
na az zsír....
tőled szivesen veszek motort mert tudom hogy törődsz vele...monnyuk nyuzod is mint a szar
de lehet hogy nem lesz 500
de 450 és 500 között gondolkozom
agyonverem
annyiért odaadnám felújítva .............de nem csalódnál mert jó ló amúgy...főleg ha felújítom frankón
ja..csajod előbb tolta rajta mert dumáltam vele
biztos ő baszta el
mindjárt letörlöm a csicska msn-t valami baszakszik vele újra kéne telepítgetnem nem indul el és mérges vagyok pedig ma már működött ez a szar
hát ja megcsinálva de mondom csak tavasszal akarok motort venni...csakhát egy jó állapotút kifogni...ritka dolog...ezért gondoltam hogy tőled..az tuti jó
de én max 500at tudok mocira áldozni áldozni
nem tudom de most rá kell nyomnom egy 80-100 ezret gyorsba sajnos de akkor frankó lesz egy darabig!
hát holnapra kitalálom az árát ...de megcsinálva kéne ??
akkó gyre már msn re
nem csak hazajöttem
mennyibe adod?
küldj már egy képet lécce
eladó szerintem most is mert a huskyt vagy a ktm-et valamiből kéne venni!!vagy az is jó lenne hozzá hogy minnél kevesebb legyen a hitel
én is eltünök
na bye all
naa zoziii most meg eltűűűnsz?
majd kiderül... lehet h idő elött megválok tőle...
Vagy ha pályát csinál valaki szóljon meek segíni!!!
94-95
ahoz azé para lesz az alkatrész beszerzés...
rendszám nincs..

köszi felszerelés meg még nemtom mikor lesz nemtuttok véletlen használt csimmát?
Grat Gerle2!!!!Banyek nemtudtok valami jó kroszpályát a környéken nagyon akarnék menni de fizetni már kevésbé!!!!!!
aztmonta a ember h tarjánba vagy merre arra feléjük van egy ember akinek van szervize meg kecsin a papp laci is nyitott egy hivatalos husky boltot és sztem alkatrész max 2 hét ....
amugy 94-95 s évj
amugy gratula!
jó sok szép motorozást vele!
mien husky?
hanyas évjárat?
rendszám?
mennyi lé?
gratula!
nem lesz szopás a szerviz?