Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a castrol r 2 mennyibe kerül?
nincs itt senki? zoozee? kishapsi?
na megjöttem, ma egész nap fos kula vot a netem má naon unom, mindennap 4-5x felhívom az ügyfélszolgálatosokat(sztem már ismernek is )de basznak kijönni, de ha jót akarnak nem várják meg még apa bemegy hozzájuk alapvetően békés természet de ha nemtudja megcsinálni az átutalásokat akkor aztán lesz nekik sarokbaállás
Szerintem jó az az oil..én is azt hassználom. Főleg hogy olcsó -12%-an hozzájutok.
de megláttam és képrő eléggé megtetszett
nekem is rx em van és azt kéne eladni és venni valami crosst
www.pinkmotors.hu

itt találsz CR80hoz dugattyút
sziasztok! a castrol r 2-ről mi a véleményetek vayg milyen olajat ajánlotok?
Üdv!
Szerintem,ha venni akartok mocit német vagy osztrák behozottan kell gondolkodni!
Az új nagyon drága,a hazai használt általában kókány,de a németek a precizitásukról híresek!
Az ebay-on szétnéztek és azt látjátok,hogy MINDEN sérülés le van fényképezve,tuti nem zsákbamacska!
Én Győrből vettem www.motorimport.hu egy rendkívül korrekt kereskedő sráctól.
Maximálisan megvok vele elégedve.
Nem rosz, képről szép is...
Xlzx is volt már TM-et nézni asszem, és végül RX lett belőle....
visszavonom amit az elöbb irtam,ez a 125-ös gép nagyon faja,legálábbis képröl
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... ezt láttam és mondom megkérdezem milyen mert még nem sokat hallottam róla de egyébként yamaha yz van a terveimbe
lünyö46 haverjának van egy 450-es aszem,vacsi uj,azt mondta nagyon kemény,megy mint a diszno ,szerintem is ujonnan fasz,de használtan nem,föleg az ilyen 8-10 évesek.
Szerintem ha ujjonan tudsz venni és 3om évesen el tudod adni, akkor jó, használtan nehogy....
Na majd én úgyis én bagyok a feketebárány Szóval a TM gyárilag tuninggal jön ki teleszkóp,kipufogó.....ha ígynézném akkor jobb mint a többi,de hamarabb tönkre is megy mint a japsi társai nem véletlen hogy nem nagyon látsz a versenyeken /Horváth Pál a kivétel /Amúgy 2004 ben asszem sokan próbáltak 2t husqvarnaval jönni/reklám mint elötte a kawa,majd a ktm/de nem igazán váltak be Paitz Miki,soóky de az sem vált be csak a baj volt velük.mielött azt is megkérded
jókjók...az első 4-5 évben...utána gatyád rámegy
Hello!

Van valakinek tapasztalata tm motorokról vagy aki tud róla valamit létszi írjon.
80as cr-hez honnan lehetne szerezni új dugót? vki küldjön már lécci vmi oldalt! köszi
hm
aza a t-ma h holnap megyünk megnézni a dzsí tí t és ha jó elhozzuk....
Uhhh, felraktam a DT-t motor.hu -ra hát mit mondjak még itt van, de hozzám nőt, ennyi idő alatt is...
Szeretném is ha vinnék, meg nem is....
téma????????????????????
Hát életben egyből meglehet mondani csak közel kell hajolnihozzá!Lehet rajta akármilyen dekor 95 nek nézem 96 sárga itt 94 meg fehér kék de mondom nem vágom az európai masinákat mert japsiztam mindig is mert crossban az a jó,de enduróban ez is
na az jó! meg néznéd nekem h mégis mien évj lehet? sztem 94 és 96 közöt lehet ugytom kishapsié 94 es volt és ijesmi desgin volt rajta
nem vágom a huskit de van katalógom