na megjöttem, ma egész nap fos kula vot a netem má naon unom, mindennap 4-5x felhívom az ügyfélszolgálatosokat(sztem már ismernek is )de basznak kijönni, de ha jót akarnak nem várják meg még apa bemegy hozzájuk alapvetően békés természet de ha nemtudja megcsinálni az átutalásokat akkor aztán lesz nekik sarokbaállás
Üdv!
Szerintem,ha venni akartok mocit német vagy osztrák behozottan kell gondolkodni!
Az új nagyon drága,a hazai használt általában kókány,de a németek a precizitásukról híresek!
Az ebay-on szétnéztek és azt látjátok,hogy MINDEN sérülés le van fényképezve,tuti nem zsákbamacska!
Én Győrből vettem www.motorimport.hu egy rendkívül korrekt kereskedő sráctól.
Maximálisan megvok vele elégedve.
lünyö46 haverjának van egy 450-es aszem,vacsi uj,azt mondta nagyon kemény,megy mint a diszno ,szerintem is ujonnan fasz,de használtan nem,föleg az ilyen 8-10 évesek.
Na majd én úgyis én bagyok a feketebárány Szóval a TM gyárilag tuninggal jön ki teleszkóp,kipufogó.....ha ígynézném akkor jobb mint a többi,de hamarabb tönkre is megy mint a japsi társai nem véletlen hogy nem nagyon látsz a versenyeken /Horváth Pál a kivétel /Amúgy 2004 ben asszem sokan próbáltak 2t husqvarnaval jönni/reklám mint elötte a kawa,majd a ktm/de nem igazán váltak be Paitz Miki,soóky de az sem vált be csak a baj volt velük.mielött azt is megkérded
Hát életben egyből meglehet mondani csak közel kell hajolnihozzá!Lehet rajta akármilyen dekor 95 nek nézem 96 sárga itt 94 meg fehér kék de mondom nem vágom az európai masinákat mert japsiztam mindig is mert crossban az a jó,de enduróban ez is
itt találsz CR80hoz dugattyút
Szerintem,ha venni akartok mocit német vagy osztrák behozottan kell gondolkodni!
Az új nagyon drága,a hazai használt általában kókány,de a németek a precizitásukról híresek!
Az ebay-on szétnéztek és azt látjátok,hogy MINDEN sérülés le van fényképezve,tuti nem zsákbamacska!
Én Győrből vettem www.motorimport.hu egy rendkívül korrekt kereskedő sráctól.
Maximálisan megvok vele elégedve.
Xlzx is volt már TM-et nézni asszem, és végül RX lett belőle....
Van valakinek tapasztalata tm motorokról vagy aki tud róla valamit létszi írjon.
aza a t-ma h holnap megyünk megnézni a dzsí tí t és ha jó elhozzuk....
Szeretném is ha vinnék, meg nem is....
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...