Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a kis pw 80-nal de az is zsír meg vittek az XT 660vagy 600 -al az krva jó volt
tesóm tvje orion
van egy hűtőnk kint orion
van a garézsba egy motor orion
Jajjjjjj, kimegyek a konyhába, és eddig nem is figyeltem, de most valamiért elolvastam a fritőz márkáját...Orion....
Huzuki
te mentél már motorral?
Bocs atöbbi még a csanki gépén van azt tőle kérjétek nekem csak ennyi van még meg
jah ez meg csolnoki cross verseny nagyon tuti volt
Csanaki,Huzuki
nyomjatok már fel képeket bajótról
vagyis a motorozásról
elég nagy baj ez h uagyanannyi bicajos kép van mint "motoros" az utolsó nekem nem megy motoroszámba inkább kerékhiányos autó
Szasztok
esik az esőő az a jó tegnap megcsináltuk Csanakival a mandínert húh de fasza lessz már be is van füvesítve gecc Ma már SULÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ de várom már a nyár egy kis része képekben de már vége de miért?????????????
Mostnézem, hogy 110-est ír hátra a gyár. Az enyém könyvében még 120 a gyári. De kvajó, hogy besárgították a lámpát, mert a hátsó idom meg fehér maradt.
Lassan olyan lesz, mint az RX
Reggelt!
Igazmondóról jutott eszembe: A hülyék okoskodnak, az okosok hülyéskednek!
Esik az a kurva eső
Hi!

Sztem pedig a k6-os a legszebb!
A kék-sárga ülés nagyon passzentos!
Viszont ezek a k7-es full kék ülések elég lelombozóak....

Különben olvastam valahol hogy k7-es DRZ már vásárólható, a 4T cross-ok ősszel érkeznek elöbb a 450-es majd a 250-es.
aloha
van itt valaki?
Ha ilyen enuró-SM hibrid öszvér paripán gondolkozol, akkor mindenképpen az endurót kell megvenni, mert SM-et csinálni könnyebb belőle, mint SM-ből endurót
mehogy?
a szine? 2007 es összes modell ijen lessz
ja,szerintem is birná,max a külleme nem lenne olyan fasza,
üdv!

a husky sm 510 r re vennék enduroszettet ugyanugy lehetne vele kenetni off roadon is sztem ja sztetek? van egy a motor.hu n 1,5 milio zsir uj
De, elkap.
Csak az okos rendőr(amilyen nincs), nem utánad menne, hanem rögtön a kórházban várna
juhász, juhász!!!!!

Mennyibe kerül az YZ250-hez a henger????
És mióta lehet kapni???
És miből van, alumíniumból??? Tárcsafékes hátul???? (a henger)
Jó napot, erős nyakat!
Hááát, elég mókás volt ez a tegnapi nap a mi ki s juhászunkkal
Egyébként meg én nagy ívben leszarom, hogy mi mikortól volt hátoul tárcsfékes, meg aluvázas, amíg nem akarok olyan motort venni.
A dörözönél meg szerintem elég gusztustalan lett ez a színkombinácia.(ez már másé ) Még a k5-ös tetszene a legjobban, mert az sárga-fekete, a kétszínű üléssel.
jóóóóóó regelt mindenkinek, nem tudja vki hogy,
mennyibe kerül egy yamaha yz250 s hez a henger ?
érdekel a kézvédő...4ért elviszem....

Zoozee mikor jössz ma?

Dév,ha kiderül hogy mikor jön akkor írjál smst plíz.
cr 500al nem kap el a rendőr:)
Honda mtx
Aprilia tuareg/rs(nagyon tuti kis moci, én ilyet vennék ha nem lennék suzuki buzi)
cagiva elephant(ez se rosz)
suzuki ts/rm (a legjobbak)
yamaha dt(gyengécske blokk, futómű)
ez lenne a mag.
ja bocs,azt nem montam,h 125ös 2t ről lenne szó,mer uccára is kell
nincs mit

na szevasztok lépek mert ájulok befelé!!! jó éjt!
köszi, sokat segítettél.