Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem tudom de a szívót állítsd 0.10-0.15 re a kipufogót meg 0.15-0.20 ra aztán nem lesz gáz
Mekkora a szelep hézag egy xl125r-en?
cr 500al nem ragadsz be a sárba, és nem is nagy:)
fél literes üdítős flakon se nagy.
" na! Rájöttél,h igazmondó mindig igazat mond125 mondom hogy 90 ben fordított telós 250 91 benmikor látod be,h nekem van ebben igazam "

nem mondtam, hogy hazudsz csak hülyeségeket beszélsz a szádon utána meg eszel vele!
persze hogy 91-ben fordítot telós volt a honda cr250 már, talán azért mert 1989-óta az ! a 125 -ös meg 90 óta de nézzél báűtran utána meg fogsz lepődni! az aluváz is hasonló sztori csak 97-ben került a250-es motorra ezután 98-ban megjelent a 125-ösön is !
és csak tutira menjél legközelebb mielőtt itt futtatod magad !!
talán azért nem látom be hogy igazad lenne mert az még nem volt !!!

kérdés van?
szasztok
mot akarok venni endurot,de csak vmi olcsóbbat,mit alánlotok?aminek úgy erősebb a váza,telók,meg a blockja is azé jó erőnlétbe legyen,h ne ragadjak le vele a sárba
joécakát mindenkinek
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
ilyen kell nektek faisst igaz?
k7 drz jééééé kék lett az ülés meg sárga a lámpa (azt ennyi a módosítás)
vki nyomjon már be képeket k7es drz-ről léccii...
kösz előre is!
kishapsi én ezzel tisztában vagyok,hogy képröl nem lehet véleményt adni,de én nem is konkrétan eröl a mocirol kérdeztem,hanem egy pár hozzászolással visszáb irta is hogy ERRÖL A TIPUSROL!
húú mivolt itt déltán estefele??
gondoltam még most felnézek hogy mi van de annyit kellett olvassak hogy csak na...
vki mondjon vmi új témát!!???
képről nagyon nehéz megsaccolni egy motor állapotát.
én mikor a husky-t kerestem, voltam nézni egyet. 500 ra hirdették 97-es volt, képen gyönyörü. mikor felhivtam az emebrt mondta hogy egy idom hiányzik róla, ahogy kérdezgettem a motorol lehetet érezni hogy nem ért hozzá(csak beszámolta egy másikba) azt mondta hogy 3-4 liter között eszik a motor. ( alapjáraton talán).
elmentem megnézni, mikor beértem a kapun majdnem hanyatt basztam magam, ugy nézett ki a motor. törött repedt idomok, mindenhol másfajta csavar ahol hoszsu volt a csavar ott 4-5 alátét alatta.( a vezérmülánc feszitő is ilyen csavar volt.(zozee te tudod mit jelent ).
mikor beakatam rugni simán tulszaladt a berugokar.
azt mondta srác hétvégére megcsináltatja hogy menjünk visza akkor.
visszamentem, de ugyanolyan szarul csinálták meg.(ma már tudom hogy mit rontottak ott el.)
nem tudtunk életet lehelni bele. mondtam a gyereknek hogy 200 ba elviszem, gondolkojon rajta.
és a poén az egészben.:
1 hét mulva akkor telefonált, mikor a kisteherautoval jötem veszprémből a palton a huskyval.
3kilot adék ért de többet nem naon igy képről itélve
még egy kép
ö az emlitett husqvarna
1998-as és 400.000ezer az ára.vélemény?
5-6 évig tuti meglesz a moci aztán kocsi jön az ilyesmi ár alatt azt értem h 1,3 és 1,8 között
mi az ilyesmi ár?.
amúgy saját vélemény szerint nem vennék ij motort, max ha 10 évig megtartanám, de abba meg nem látok nagy reményt.
az uj motorral az a baj, hoyg amint kitolod a szalonból, legalább 20-30% ott veszt az árából.

lehet
kishapsi neked mi a véleményed a drz ről? (uj)
vagy mit ajánlanál helyette uj ban ilyesmi árban?
na mi a fasz van ezzel az igazmondo valakivel?rájött hogy nincs igaza oszt most befordulva sir az ágya mellet? vagy mi?
lünyö46,neked ugye husid van?
gondolom
éngem érdekelne a kézvédő
ár ? kormány csavar átmérő ?
csá
csanaki mi 2? 2. sebo?
Értem, ha még meg lesz akkor amikor nekem esedékes, akkor kéne, de az elég soká lesz még ugytünik eddig, legkorábban oktober..
Na de most télleg lépek!
Csao mindenki!