Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre megintcsak írhatnék 1 "kellemes hangnemű" választ de nem teszem.......
Azután kérjél engem számon miután kinyögöd milyen mocid van és tettél fel videót.
Na de tudodmit:
Komolyan mondom elnézést kérek hogy qrvaanyáztam meg minden csak kicsit Te is vegyél vissza ok?
Mert ha tényleg fasza motoros vagy meg minden attól lehetne értelmesen írni akár a kritikákat is emberi hangnemben.
ÉS ezt most rohadtúl nem azért írom mert fúúú most lebuktattál hogy babettám van hanem komolyan.
Viszont csaka Te kedvedért lesz majd fölrakva videó meg minden.
Vagy ha az most neked gázlenne hogy visszavegyél és erre is valami baszogatós választ írsz akkor ok legyen akkor 1szerűen nézzük 1mást levegőnek....
keményen sarazok a mátrában buliramenet
Semmilyen, hagyjad már.
neked még a simsonról sincs képed mégis te ugatsz hát ezt mondtam h csak ugattok itt mindenkire az mögötte semmi
nem zavart tegnap mikor elhoztátok,hogy nincs rajta pedál? teee babetta gyilkos
a kurva anyádat, köpd már ki neked milyen motorod van,esetleg karácsonyi ajándéknak képet is rakhatnál fel rola
nyilván azért emlegeted mindig a babettát mert valójában az a tiéd!!! Az yz meg apádé! csak teszed az eszed te kis vidéki sutyerák!ja az nem te vagy max buzilehetsz sutyerák má van!mér nem teszel fel videót kis csíra?ne atöbbit fikázd muti meg mit tudsz apu yzjéve!felteheted aput is csak mond azt te vagy!kis ratyesz
hát ha olyanokat irsz amivel nyitottál és folytattad a flegmázást johogy kifikáznak esetleg ha valami értelmes emberi hozzászolást, irtál volna,
Csak köt mindenkire. Bár már nem sokáig
Szóval ez is bizonyítja hogy eza sok kis csííra 15 éves buzi csak azért van itt hogy kifikázzon mindenkit és vitázzanak! nem kell indok csak írj nekik! egyből kiderül!
fogdmár be a pofád te buzi genyo!és mivan akkkor ha félti,ö legalább becsüli a mocit,ráadásul egy uj mocit én is féltenék!nem nyalja senki Schüll seggét csak gratuláltunk n eki a mocijához,Te egy igazi FASZ VAGY!de tényleg
Mivan kicsicsíra kinyílt a pofád?
Nemtetszik hogy valaki leolt a faszba? Vagy már megszoktad?
Ez mondjuk valószínű. Életben is lehetsz 1,5m kis faszopó pálcika és minden ember aki elmegy melletted egyet belédrúg mert összekevernek 1 vödör szarral.
Az meg hogy vigyázok az új mocira max annaka jele hogy megbecsülöm, de tudom te ezt nem értheted mert a mamucikád bizti sose mondta hogy vigyázz a babettára.
Na mennyél szépen a faszba szopjad le az apád faszát (jó tudom ez neked alap és mindennapos) és utánna biztos lenyugszol.
Ja és sztem menned kell. A főnököd nemfogja elfogadnia kifogást ha nem elsz időben kinyalva a szar a wc-kből...
NA tünés.
ki szopja a faszát?
faszomnak se kéne az az yz...
na de most télleg?
min kezdtetek el vitázni..mert kb 20szor visszaolvastam..de nemtudtam rájöni...
nemtuom a géza monta e apudnak de az yz125 be kell olaj is a benzinbe!Csak jótanács! mit találtaaaam! aztán 6 évig semmi gond ne legyen!
kérd meg shüllt ha megdicséred meg nyalizolneki az apja biztos megveszi neked!Legalább te kilógsz a sok kis csicskaközül!De aztmondják félszemü a vakokközt a kiráj!
Jajj nehogy vízes legyen a crosspálya! Meg shüll nehogy saras legyen a crossmoci! Legyen napsütés és akkor talán kiülöd a nagyanyád babettáját kis elkényeztetett köcsögláda!A többiek meg szopják a faszod mert apád új motort vett!Hűűűű!Te gyökér! Vidd a hátadon ne hogy eless te béna köcsög!Tegyél fel te videót ahogy mész a betonon az ujmotorral mert mást nem tudsz csak beugatni te buzi!
Háát ezt megveszem pályázni
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Ez kúúrvajó
Sport-hard-metál-csopper-madmax motor. Szerelmes lettem.
Na feladom, jó idmoítást megyek öltözni! Eleredt az eső, megbeszélem vele hogy fejezze abba addig amig motorozunk....
akkor ki a tudatlan dt80? cr 250 91 fordított teló elöl,97 aluváz!125 90 fordított teló 89 hátul tárcsafék 250
Hallod a büdösqrvaanyád nemszólt hozzád szóval húzz el a faszba azt ott osszad az észt.
Lefogadom baszott hogy még énis simán odabszlak akár 1 simsonnal is te láma állat.
Lehetsz kb. velem 1korú csak a gyökerebb fajtából aki a nagymama babetájával nyomul.
Szerencsétlen hülye.....
Ha meg véletlen igazat mondasz akkor áruld már el milyen kategóriában indulsz?
Ja megvan:
Faszláma eszem semmi kategória.
És hányadik is szoktál lenni?
Ja az is megvan:
Az utolsó aki az utolsó elöttitől is 3 percet kap.
Kb. ez avgy Te kispajtás....
De azt már az ilyen pöcsök nem vágják hogy a 125 ösök egy évvel előrébb járnak a fejlesztésben a cr nél! Aluváz,fordított teló,hátsótárcsafék! Nézz magadba ezt nem tudtad!
Mostanra sikerült úgy viszolvasni hogy ezt kiderítsed?
Nem látszik a lapján oldalról!De azt még az ilyen kis pöcsök is vágják hogy 97től van aluváz
Wukkot már beidomítottuk, mint ahogy megszelídítette a kis herceg a rókát