Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze látom vannak számomra új tagok is itt a fórumban
siki aztmondtad mára lesz kép!a pályárol,és én sehol sem látom
És neked van igazad, ha nem hazudik az internet....
Szerintem a 250nek 97 a 25nek 98 az aluváz ha jól tudom! Akkor viszont megint beégett a juhász
Én is 20perce értem haza, furcsak dolog ez az időjárás, vörösvár szántó köz pont jó volt nem volt homok....aztán szánton nem tom mi történt de akkora viz volt hogy inkább nem enduroztunk hanem mentünk a cross pályára Zoozee akkor ti bebuktátok, itt csak szemergett néha, de semmi komoly
Igazmondó, lehet bnem vagy te anyira degenerált mint gondoltam, tudsz te normálisan is beszélni ha akarsz, és ha jobb nyitányt találsz ki mint rögtön abba belekötni hogy kinek miből milyen....
Aztán mondtam hogy ezt nem kellet volna....akkor én léptem egy időre, mire viszajöttem adigra mér osztottátok egymást, amit nem értettem hogy miért kezdődött..... Aztán Schüll írt egyet kicsit nyugodtam hangnembe akkor te is normalizálodtál, most meg ahogy megjelenki Zoozee, akire se azt nem mondhatod hogy 14 se azt hogy nem ért a gépekhez, kijavit(szerintem helyesen) nyugodt hangnemben erre megin ugy beszélsz mint aki most j9tt a kocsmahivatalbúúúúl.....
Na béka emberek, ne sülyedjünk az aszfaltszaggatokhoz, ott vitáznak folyton....
Amen, és kurva jol megcsináltuk a cross pályát, igaz egy jobb crossosnak meg se kotyanna, de a mi motorounkhoz zsííír....
Hy Na itthon vok most már végleg megjöttek a kézvédők is majd írok!
na! Rájöttél,h igazmondó mindig igazat mond 125 mondom hogy 90 ben fordított telós 250 91 ben mikor látod be,h nekem van ebben igazam
gyere 3.kerbe...most
mindjárt jövök el ne menjetek
igazmondónak nincs igaza mert nem eléggé vágja a témát
jól van bélám nézzed
de ha akarod mondom minden a 250-ben volt egy évvel hamarabb az aluváz is meg a fordított teló is a /tárcsa hátra került 87 a huszonötnél/
mr 2t-t is zolinak hívják...kezd fura lenni
váárjáá most apu lázasan kutat a garázsban a motorkatalógok között aztán rájön,h a buzinak igaza volt és leugat mint ha ő is 14 lenne
tudod igazmondo Zoli sok a duma inkább mutazsd a motorod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de a motorodrol nem mondtál még egy szot,sem te szophányadék,csak ugacc mindenkinek
seggarcu
szia! én meg zoli
egy buzi
nézzük csak meg! ne vegyük fel a 14 évesek modorát felnőttek nem beszélnek így
csak mer én is szeretnék ott lenni...DE....délig kreszen vagyok utána megyek könyveimért,ott mondjuk roskadok 1-2 órát és utána még 1 óra míg hazaérek....és szeretném ha rápillantanál az rxre
ki ez a buzi ?
most megyek a sráchoz és megkérdezem de valahol állítólag fent van a neten a gép!! megkérdezem!!
még nem tudom mikor megyek pestre holnap még nem hívott a suzukis ember ! ha valami fejlemény van akkor ideírom nektek azonnal!!
Óvóbácsi!Hogy is van ez?25-250 nézzük csak meg a katalógust! mikor volt fordított elsőteló a 25 ben és 250ben!meg hátsó tárcsafék gyorsan tegyük fel ide a könyvből 25 ön előbb! 88,89 90,91 mégsem vagy akkora menő csak a gyerekeknek a szemüveges fickó a Gézánál nem a Lécz apuka?Tudod
Msn-re nem jösz fel?
Zoozee mikorra vagy várható holnap? ugye délután 4 felé?
Hello.
Nem tudod mennyi a szelephézaga az xl125r nek?