"Az eb mocik meg szintén széria alap csak plussz futómű,vezérlés,gumi,stb csere!"
Akkor mi a jó kurva anyátol széria az a motor basza meg.....Az alapok gyáriak más nem....
Bocs de nem birtam megállni hogy ezt nem irjam le...
én nem 16 vagyok éés megkerestem rá!! Mellesleg írtam hogy arra neki nagy szüksége van! Tudtommal nem versenyzik!csak költi apu pénzét Az eb mocik meg szintén széria alap csak plussz futómű,vezérlés,gumi,stb csere!De ezt te nem tudhatod csak hallotad itt valakitől most meg nagyoskodsz!s51 de ha érdekell leírom mi a tuning és akkor megkérditek szuzi aput és elmagyarázza a ti nyelveteken!
sztem úgy lenne a legjobb ha levegőnek néznénk nem írnánk válaszokat neki meg nem is írnánk róla semmit 1általán?
mit szóltok hozzá?nem hiányzik még egy oan nagy hülye mint vukk
Valoszinüleg kicsit gyenge szegény....Azt nem értem hogy Ő szól be Schüll(bocs ha roszul irtam)-nek hogy honnan van pénze 06os gépre, erre most bezuzza hogy neki 2006os supermotoja van mint versenyeken, most már csak azt nem értem hogy ő tudja-e hogy pl sm EB-n menő gépekhez az ő gondolom közek széri sm-je igen kevésben hasonlít....báááá
figyejj te segg
az évjárat igazából mind1 ha a motorja top on van és a futőműve is...szarrá lehet velük alázni a 2 hetes masinákat is..hiddel....ebből láccik hogy nem értessz amotorokhoz..
Na jó én befejzetem az überkurvaügyesfrankotbeszélő brátunkal a beszélgetést, mivel velem nem hajlandó tárgyalni, nem árulja el nekem hogy milyen motorja van, engem nem kedvel
De amondó vagyok, hogy ő Wukk haverja, végre van internete...De még anyit szólnék hozzá:
Ha ilyen feszült vagy hogy ide jössz minket baszogatni, akkor menj oda a sport babettádhoz, állitsad át tekerőse és menj vele pár kilométert....
sztem is szarjátok le tod mintha levegő lenne nem kell reagálni a hozzászólásaira kérdezni sem kell tőle mer ő a nagy sportmotoros oan mocija van ha zoozee cr 250ét pályán otthagyja mer oan űberfasza
sztem vukk ikertestvére az
Vágod milyen az az aluvázas?
Akkor mi a jó kurva anyátol széria az a motor basza meg.....Az alapok gyáriak más nem....
Bocs de nem birtam megállni hogy ezt nem irjam le...
na akkor mikori is lehet?
ebből mire kövezkeztecc mester????
hmm...??
Hehe 3/4 óra mulva megyek motorozni
mit szóltok hozzá?nem hiányzik még egy oan nagy hülye mint vukk
az évjárat igazából mind1 ha a motorja top on van és a futőműve is...szarrá lehet velük alázni a 2 hetes masinákat is..hiddel....ebből láccik hogy nem értessz amotorokhoz..
De amondó vagyok, hogy ő Wukk haverja, végre van internete...De még anyit szólnék hozzá:
Ha ilyen feszült vagy hogy ide jössz minket baszogatni, akkor menj oda a sport babettádhoz, állitsad át tekerőse és menj vele pár kilométert....
sztem vukk ikertestvére az
TUTKERÁLY, HOGY ŐŐŐ.
Más épeszű nem állt még le kötözködni.