Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem is tudtam, pedig ugy gondolom elég fontos hogy az endurot kedvelők ismerjék kicsit a dolgok történelmét is!
Kösz Zoozee
zoozee nézd csak ricky is a váltót huzza folyamatosan
vagy nem jól látom
ez szép volt!
amugy nekünk van ám husky láncfűrész is 3-4 db még fater erdész korábol való..
a husabergekkel kapcsolatban annyit tartok fontosnak , hogy a ktm-mel asszem 98-ban kötött házasságuk
nekik is előnyükre vált !!!!!!! előtte jó motorokat gyártottak de nekik is voltak gyermekbetegségeik ami megbízhatatlanságban nehéz indíthatóságban mutatkozott meg de/korántsem annyira mint az akkor még kutyaszar & macskafos ktm-eknek!/ 98-2000 előtt szerintem jobbak voltak mint a ktm aztán egyre mentek hajszál híjján egyformák az újabb modellek nagyon komoly gépek sőt itt már az előny a ktm -é! ne felejtsük el a gyökereket nem véletlen nem említettem a nagynevű husqvarnát aki az elejétől vérbeli endúrókat gyártott csak financiális nehézségek többször megtörték felfelé ívelő pályájukat !
ha előre megyünk az időbe észrevesszük hogy a husky szarta az endúrósport spanyol viaszát mert ő volt az uttörője ennek a szakágnak és rengeteg tapasztalatot halmozott fel és nem kevés vb címet amikor még a ktm-ről hallani sem lehetett továbbá amikor a husky -t megvették az olaszok az otthon /svédországban/ maradt mérnökök alakították a husaberget ide nem kevés tapasztalat lett átmentve de a pénzügyek ismét nem kegyelmeztek megintcsak a husabergnek így talán 10 évnyi működés után benősült a ktm-be , azóta közös fejlesztésekkel feljuttatták egymást a csúcsra az olaszoknál vergődő husqvarna meg talán most hogy ott is átélt pár kemény évet /majdnem bezárt 2 szer/ most újra erőre kapott !remélem végre megérdemelt hírüket és karrierjüjket nem töri meg már semmi ezért szeretnék husqvarnát venni ,hogy így is támogassam őket!
erre azért tértem ki ,hogy ha visszaforgatjuk a történelem kerekét észrevesszük , hogy a husqvarna vére csörgedez az összes európai endúróban
téma emberek
Ja, végülis nem mondtad hogy motorral találkoztok, csak hogy KDX-e van a srácnak
arról nem beszéltem h sok benzinem van meg a telómban is fogytán az olaj
És ma már pozitívabban látod a világot?
Kdx-esel meg menjetek az egri várhoz
hazaértem a kreszről muhahaha hívott 1 kdxes srác,majd délután összefutok vele
Oks
Hát minél elöbb, ez hoszu majd msn-en mesélek ha érdekel..
felvettelek
mikor szeretnéd leváltani a dt-t?
van msned siki?
Oks értem...
nem kell feltétlen bár óriási előny
nincs rá jogsim de előbb utóbb lesz meg akkor a szüülők is könnyebben hajlanak rá ha van rajta "kis táblácska"
Nem nét ki roszul....
Sutyerák, neked rendszámos kell vagy nem kkel fetétlen az a kis tábla?
már láttam de azért kössz
sutyi itt a kép a husaberg ről link
jó reggelT!
jó reggelt !
Most látom szegény Xlzx, elöbb kezdi a sulit mint én például, szegény kreszen van....
Kitartás!
Na jó reggelt!
Zozi, ahozz kellet türelem! Grat!
Én aszem felhagyok vele.....
Kéne menni motorozni...Nem az egri várhoz =lőre...
vagyis off
reggelt,erős nyakat
aloha
vazz de sokat floodoltatok