Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel még a zsbpénzemből tankolom meg lopom a kannából(ami a fűnyírónak van 20leres)
ezért nem mindeggy hogy 10vagy8at eszik meg az se hogy a kdx 2x-3x annyit elmegy 1 dugóval mint a cr
Tudom, hogy baszott drága a benzin, de nem tök mindegy, hogy most 8 vagy 10 L eszik!

Amit te veszel, ugy sem annyit fog enni. Le sem lehet pontosan mérni. Mert egyik tankal ennyit mész el a másikkal meg 20 km-rrel többet..Mert úgysem mindig ugyan olyan tempóban mész, nem?
kezdésnek ennyi a csimmára még nem jut lé
á találtam itt egész szép állapotban lévő kdxeket(esztétikailag)
megoldom na jöv héten mék a pácélért meg a ruhaszettért
páncél:link
ruha:link
inkább
a 160as rx veri.tapasztalat.már láttam előben. meg kishapsi is elveri vele a 125ös crt.
A 125-ös cr veri meg a 160-as RX-et, nem fordítva!!
az a baj h 1ik tipusból sincs nagy választék
mennyit eszik a kdx?
kdx 220 vs crm 250???
múltkor nem azt mondtátok h a 160as rx megveri a 25ös cr-t akkor a 250es cr ami ugye duplája ccmbe mint a cr az mér nem tudtommal még kicsivel erősebb is
inkább 200-220-250es kdx...
Elmegy a boltba kenyérért!! Ez laza túra!!
250es 8körül ha 8al elmenne azzal ki lennék békülve akkor cross kilőve
de azért a 250es crm se menne rosszul ue?
mmint a 125ös .a 250es 8 körül
crm az 5öt 100on
ahamm akkor az kicsit gázos lenne már én aszittem annyit 100on
és a crm mennyit??
6-7 100on? looooooooooooooooool! 6-7 óránként......hát annyira nem volt olcsó. de ahhoz képest h 95-96os nem volt szar áron kb 110be megfog állni ha minden jól megy.
namost akkor mi ez a laza túra múltkor a pista azt mondta hogy ha lazán endurózik akkor 6-7l 100on
ez most nemigaz???
de gondolom szaré-hugyé vetted
úgyhogy fogja érni ezeket belerakni/megcsinálni
őő...emhinném hogy egy 250es crm odakúrja a 125 cross-t..
lófaszt
26lovas az mx folytás nélkül. gyengébb motor van benne mint az rsben meg mint a régi rxben én rxem ment 160at is ha arról volt szó. és 6ot evett ált. mit mondjak erről? nincs rajta elsőfék,gyújtáskapcsoló,km óra meg kicsit lyukas a tank amúgy
és egy 250es crm is annyit eszik nem
de az kicsivel erősebb mint a cr
125cross laza túrán eszik 10lityót...
xlzx
mesélj nekem a mostani rxedről(amit benyomattál képnek)
amúgy nekem qvára teccik csak hát 1,2milla volt mind2őnek mire lett forgalmija
és 2.ban csak kuplungal lehet kerékre kapni(31le)