Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a képet látni se lehet kb akkora mint 1 hangyapöcs
Plíz a csevegésben folytatni légyszi, így is sokat kell néha visszaolvasni....
it ta volt ivecon-k...
nekte kis hasonló van? vagy nagyobb?
azért nem szerettem őket mert mindig rázkódott a lökhárító és este a világitás ugrált és kb 10 m-t + - ba .. szal érted hol hosszabbra láttál hol rövidebbre..
ja mert sima fényképezővel van és be van szkennelva a kép meg eléggé össze van fogdosva...
ja és az 1. actros unk...
olyan a kép mintha a 80as évekből lenne vagy inhább 70es
Majdnem többe kerül a postaköltség!!
eps: electornic power shift...
jo ám
ijen..
amibe én ültem és 6-6 volt az 1 2002es SCANIA(A KIRÁLY) volt az nagyon pöpec kis gép,mondta a srác h nem kell kuplungolni,meg hogy van belőle automata.
esp-t azt én is ismerem de h mi az az eps...
hát öröm nem öröm.. jól keresi a lét és akkor öröm...
tapogatozol..de mégsem
8 seb van benne 4 bal 4 jobb és plusz a felező a bal oldal a rövi a jobb oldal a hosszu... meglehet szokni...
ja ez zf (cefet) válto és van fuller is ami ugyanijwn
csak nem kell kuplungot használni csak indulás meg megálláskor...
az ESP-t?azt ismerem Öröm beléjük tankolni ugyí?
ennyi az össz képem de még van sok..csak nincs kedvem beszkennelni..meg nem is a t-mához kapcsolodik..enduro gépek.. a bányában
ennyire nem vágom csak tudom hogy van ez a pofozós dolog bal felé is van 6-7 seb meg jobb felé is 6-7 és ütni kell a váltót,vagyis pofozni
nekünk csak egy kamcsink van a többi 7,5t-s vagy az alatt szal nem
ajjaj...a sofőrünk nagyon szerette...értett is a nyelvén...fater az már nem annyira nem szeret elük emnni..le van lassulva
ugy huzot mint állat...460 paci...38t meddőt ugy vitte mint ha üresen ment volna
de a merci ben eps van ...az ismered?
sztem ezek a gépek símán kényelemsebbek mint egy személyautó
ja azok... jovolna az áruk igy egyben a piros szerelvényben 15..a zöld ugy kb itthoni ára olyan 8...milio

láttátok a husa-s vidiket? nagyon brutál..a legelső husa...mármint amit elsőnek raktak fel...
már csücsültem én is ilyenekben...pofozós váltó meg stb finomság
szép nagy dögök
ja a daf....hát..daFIKA...
nem szereti...
én meg csak man t vennék...
kinek ez kinek az...
apa pl utálja az ivecot...a scan-t....
ami szoba jöhet az csakis man merci.....a többit nem utálja de nem kér belőle
meg persze azért a 20 év tapasztalat... 1 volonk volt de többet nem is akar venni.. scan nem volt de nem is érdekli...iveco volt..fujj de utáltam man volt rengeteg vagy 10....merci is vagy 5....
most attuk el ezt a gépet tegnap vitték el(piros) de a potkocsi megmaratt....
ja és ezért megy ma este... ha jo megveszi ha nem akkor igyjárt..néz másikat...(zöld)
én mercit nem vennék sok a baj velük
apa egy iveco euro cargót hozott németből(hátfalas)
scaniát vagy ivecot(szerelőnk szerint csak ivecot szabad venni annak van a legkevesebb hibája)