it ta volt ivecon-k...
nekte kis hasonló van? vagy nagyobb?
azért nem szerettem őket mert mindig rázkódott a lökhárító és este a világitás ugrált és kb 10 m-t + - ba .. szal érted hol hosszabbra láttál hol rövidebbre..
amibe én ültem és 6-6 volt az 1 2002es SCANIA(A KIRÁLY) volt az nagyon pöpec kis gép,mondta a srác h nem kell kuplungolni,meg hogy van belőle automata.
tapogatozol..de mégsem
8 seb van benne 4 bal 4 jobb és plusz a felező a bal oldal a rövi a jobb oldal a hosszu... meglehet szokni...
ja ez zf (cefet) válto és van fuller is ami ugyanijwn
csak nem kell kuplungot használni csak indulás meg megálláskor...
ajjaj...a sofőrünk nagyon szerette...értett is a nyelvén...fater az már nem annyira nem szeret elük emnni..le van lassulva
ugy huzot mint állat...460 paci...38t meddőt ugy vitte mint ha üresen ment volna
de a merci ben eps van ...az ismered?
kinek ez kinek az...
apa pl utálja az ivecot...a scan-t....
ami szoba jöhet az csakis man merci.....a többit nem utálja de nem kér belőle
meg persze azért a 20 év tapasztalat... 1 volonk volt de többet nem is akar venni.. scan nem volt de nem is érdekli...iveco volt..fujj de utáltam man volt rengeteg vagy 10....merci is vagy 5....
most attuk el ezt a gépet tegnap vitték el(piros) de a potkocsi megmaratt....
ja és ezért megy ma este... ha jo megveszi ha nem akkor igyjárt..néz másikat...(zöld)
én mercit nem vennék sok a baj velük
apa egy iveco euro cargót hozott németből(hátfalas)
scaniát vagy ivecot(szerelőnk szerint csak ivecot szabad venni annak van a legkevesebb hibája)
nekte kis hasonló van? vagy nagyobb?
azért nem szerettem őket mert mindig rázkódott a lökhárító és este a világitás ugrált és kb 10 m-t + - ba .. szal érted hol hosszabbra láttál hol rövidebbre..
ja és az 1. actros unk...
jo ám
ijen..
8 seb van benne 4 bal 4 jobb és plusz a felező a bal oldal a rövi a jobb oldal a hosszu... meglehet szokni...
ja ez zf (cefet) válto és van fuller is ami ugyanijwn
csak nem kell kuplungot használni csak indulás meg megálláskor...
ugy huzot mint állat...460 paci...38t meddőt ugy vitte mint ha üresen ment volna
de a merci ben eps van ...az ismered?
láttátok a husa-s vidiket? nagyon brutál..a legelső husa...mármint amit elsőnek raktak fel...
nem szereti...
én meg csak man t vennék...
apa pl utálja az ivecot...a scan-t....
ami szoba jöhet az csakis man merci.....a többit nem utálja de nem kér belőle
meg persze azért a 20 év tapasztalat... 1 volonk volt de többet nem is akar venni.. scan nem volt de nem is érdekli...iveco volt..fujj de utáltam man volt rengeteg vagy 10....merci is vagy 5....
most attuk el ezt a gépet tegnap vitték el(piros) de a potkocsi megmaratt....
ja és ezért megy ma este... ha jo megveszi ha nem akkor igyjárt..néz másikat...(zöld)
apa egy iveco euro cargót hozott németből(hátfalas)
scaniát vagy ivecot(szerelőnk szerint csak ivecot szabad venni annak van a legkevesebb hibája)