Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tom de lehet, hogy fordított teló van benne a legbiztosabb ha novazze barátunkat kérdezzük
erre a tuaregre azt írták h versenyenduro hívjátok fel a gazdáját és világosítsátok fel
én túrót nem vennék ennyi pézért rxet is kapsz
Ár: 245,000 Ft

ehhez mit szótok??
érdemes ilyenekkel foglalkozni??? Vagy szarokokok???

Évjárat: 1992
Ccm: 125 cm3
Kivitel: enduro
Szín: piros-lila
Futott km: nincs adat
Állapot: normál
Leírás: Eladó Aprilia Tuareg Rally 125-ös versenyenduró! Korához képest nagyon jó külsö és motorikus állapotban! Motorja fel lett újítva: vertex dugó, skf c4-es csapágyak, főtengely, szimeringek stb!!!! Megtekinthető: Kiskuhalas. Ár: 245000ft
husky cr nálam felejtős,nem úgy van az csak h rendszámot akarok és hopp lesz is 1....ahhoz kell a régi forgalmi stb....nem így megy ez.
na hát tegnap azt mondtam nincs sok sérülés rajtam...tévedtem tele vok kékk zöld foltokkal meg sebbel meg pár ilyen égési micsodákkal szal eléggé fáj meg csúnya is
úgyhogy 1 maximum 2napig nem fogok motorozni
Ja de, Husky mondta...
Senki nem mondta, hogy meghalna miről beszélsz? ....
Ezt mondom...
Hajrá!!

Van aki 30 évesen sem mer felülni egy 125 ccm-s re!!

Nem hinném, hogy annyira kor vagy súly vagy magasságfüggő a dolog...

Ha valakinek nincs érzéke hozzá annak mind1 mivel megy.

pl.: Nem egy krosszmoci versenyen láttam, hogy a versenyző magasítón áll a rajtnál, hogy leérjen a lába. De jól nyomják attól függetlenül...csak nem kell megállni verseny közben...
nincs
azt hiszed zozi ha valakinek csak robogoja volt +simo az már meghalna egy nagyob teljesitményü motoron jelen esetben cross,szerintem egyáltalán nem igy van,és akinek egy deka mocija nem volt és 20évesen ráül egy 525.ktm-re,és már a boltba is keréken megy vele,
ö valami csoda??
na jó előtte volt neki egy rieu rr80 asa utána meg mentmég egy ideig a bátya 165ös tuaregjével
Már mentem Kawasaki Kx 250-el(1990évjárat) vagy 10x,egyszer sem volt semmi gáz pedig stifteltem rendesen,egyszer kiprobálnék egy 250 crt na mindegy.
Tz a haverod akinek van a 250 yz,nincs msn-je vagy valami,ah igen add már meg lécci!!!
Persze van olyan is, ............sőt !!!!!!

De biztos nem simson meg robogó után ült fel rá!!!
spy14 sztem nem lenne nagy egy 250 s cr, isnerek egy olyan gyereket aki 17éves és kb 75kg
azt cross pályán nyomja a 250s yz
.....hmm ugy sacra....egy 10.....ismétlem 10 méter mulva ....SZŐRNYET....hallnál
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...

xlzx,neked 125 ös rendszámps kell,nem?
mert ittvan egy husky 280ért,nuku rendszám,aztán aszontad,hogy még marad 130 ad kb,aból meg lerendaszámoztatod.sztem:D
Hali.Szerintetek egy 250-es cr honda nagy nekem.16 éves vaok és 80 kg????????????????????
MEgörülök egy ilyen sasért,nem baj hogy most járok kreszre nekem akkor is cross kö!!!
na mentem majd még gyüvök
csaoooo
hát innen a forditott telót nemlátni...de biztos az mert elég erősen világít
nagyon szép !
ott hátul milyen motor világít ? esetleg versenyenduró?
egyik motorozáskor csináltam
erre a triál pannóniára gondoltál mert ez se fordított telós /az a piros rész az csak díszburkolat nehogy megtévesszen , alatta a rugó és a fényes szár !/
jeee..újra él a topik..egy ujjabb balek akin lehet röhögni
régi kétsebességes jávánkon is forditott teló volt..akkor az is versenyenduró...megyek vele dakar-ra...