na hát tegnap azt mondtam nincs sok sérülés rajtam...tévedtem tele vok kékk zöld foltokkal meg sebbel meg pár ilyen égési micsodákkal szal eléggé fáj meg csúnya is
úgyhogy 1 maximum 2napig nem fogok motorozni
Van aki 30 évesen sem mer felülni egy 125 ccm-s re!!
Nem hinném, hogy annyira kor vagy súly vagy magasságfüggő a dolog...
Ha valakinek nincs érzéke hozzá annak mind1 mivel megy.
pl.: Nem egy krosszmoci versenyen láttam, hogy a versenyző magasítón áll a rajtnál, hogy leérjen a lába. De jól nyomják attól függetlenül...csak nem kell megállni verseny közben...
azt hiszed zozi ha valakinek csak robogoja volt +simo az már meghalna egy nagyob teljesitményü motoron jelen esetben cross,szerintem egyáltalán nem igy van,és akinek egy deka mocija nem volt és 20évesen ráül egy 525.ktm-re,és már a boltba is keréken megy vele,
ö valami csoda??
Már mentem Kawasaki Kx 250-el(1990évjárat) vagy 10x,egyszer sem volt semmi gáz pedig stifteltem rendesen,egyszer kiprobálnék egy 250 crt na mindegy.
Tz a haverod akinek van a 250 yz,nincs msn-je vagy valami,ah igen add már meg lécci!!!
xlzx,neked 125 ös rendszámps kell,nem?
mert ittvan egy husky 280ért,nuku rendszám,aztán aszontad,hogy még marad 130 ad kb,aból meg lerendaszámoztatod.sztem:D
Hali.Szerintetek egy 250-es cr honda nagy nekem.16 éves vaok és 80 kg????????????????????
MEgörülök egy ilyen sasért,nem baj hogy most járok kreszre nekem akkor is cross kö!!!
erre a triál pannóniára gondoltál mert ez se fordított telós /az a piros rész az csak díszburkolat nehogy megtévesszen , alatta a rugó és a fényes szár !/
jeee..újra él a topik..egy ujjabb balek akin lehet röhögni
régi kétsebességes jávánkon is forditott teló volt..akkor az is versenyenduró...megyek vele dakar-ra...
ehhez mit szótok??
érdemes ilyenekkel foglalkozni??? Vagy szarokokok???
Évjárat: 1992
Ccm: 125 cm3
Kivitel: enduro
Szín: piros-lila
Futott km: nincs adat
Állapot: normál
Leírás: Eladó Aprilia Tuareg Rally 125-ös versenyenduró! Korához képest nagyon jó külsö és motorikus állapotban! Motorja fel lett újítva: vertex dugó, skf c4-es csapágyak, főtengely, szimeringek stb!!!! Megtekinthető: Kiskuhalas. Ár: 245000ft
úgyhogy 1 maximum 2napig nem fogok motorozni
Van aki 30 évesen sem mer felülni egy 125 ccm-s re!!
Nem hinném, hogy annyira kor vagy súly vagy magasságfüggő a dolog...
Ha valakinek nincs érzéke hozzá annak mind1 mivel megy.
pl.: Nem egy krosszmoci versenyen láttam, hogy a versenyző magasítón áll a rajtnál, hogy leérjen a lába. De jól nyomják attól függetlenül...csak nem kell megállni verseny közben...
ö valami csoda??
Tz a haverod akinek van a 250 yz,nincs msn-je vagy valami,ah igen add már meg lécci!!!
De biztos nem simson meg robogó után ült fel rá!!!
azt cross pályán nyomja a 250s yz
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xlzx,neked 125 ös rendszámps kell,nem?
mert ittvan egy husky 280ért,nuku rendszám,aztán aszontad,hogy még marad 130 ad kb,aból meg lerendaszámoztatod.sztem:D
MEgörülök egy ilyen sasért,nem baj hogy most járok kreszre nekem akkor is cross kö!!!
csaoooo
ott hátul milyen motor világít ? esetleg versenyenduró?
régi kétsebességes jávánkon is forditott teló volt..akkor az is versenyenduró...megyek vele dakar-ra...