Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mivan,hanem novazze
ja,előszőr csiga,de ő aztán normálisodott,aztán vukk,meg vudu,mostmeg mivan
aloha husky!
azért wukk2 se volt szar nehogy elelejtsd az elején nagyon értett a motorokhoz ! a 100 lovas drz se volt semmi! akkor még a drz volt az etalon most már az rx a mérce egyre nagyobb viccek

na husky mikor motorozunk ? hogy valami értelmes dologról is beszéljünk!
az értelemről jut eszembe
a tiéd versenyendúró vagy nem mert az xr 650 erősebb nála
mit szól maga ezekhez?
novazze.....tultesz mindenkin.....eddig........

csiga.......te olvasodmég.......mert megin lehet nagyokat röhögni........
ja a fordított telóról most mentem le a műhelybe és megláttam egy romet-et na abba az van csak hát.... de rendszerét tekintve a leghasonlóbbak a usd villákhoz a régiek közül ! a riga a mustang meg a többi kismotor bírt ilyenekkel akkoriban persze olajcsillapítás nélkül de ezeknél csúszott a felsőrészbe az alsó a többinél nem !
80 évvel ezelőtt még merev lemezvillák utána paralell meg early villák voltak nem fordítottak !
a mostani értelembe vett fordított usd villák első megjelenésének kezdete a ktm kisérlete 83 környékén de nem sikerült nekik a rugózatlan tömeg csökkentése és ezért halasztottak azután 89-90 -be megjelent az összes versenylovon/ itt már a honda jött elő vele mint uttörő aki először alkalmazta szériában/ a villa de 95-96 környékén még mindig rugózatlan tömeg/ merevség problémák voltak (képzeld el 80 éve mi lett volna!) ezért pár típus visszapróbált térni az eredeti telóhoz de aztán megfelelő anyagok és mérnöki bravúrok árán mégis meg tudta nyerni a csatát a fordított villa 1997-től,hozzáteszem nehezen de mai napig nagy fejlődésen megy keresztül és mondhatni az ideire2006 , hogy már már tökéletes !/ de fejlesztik mert van még mit !/
persze hogy nem de egy lépéssel közelebb áll hozzá mint a sima telósok
régebbi idők 70-es évek telói /hagyományosak/
aloha !
hát ez a fordított telós sztori is megér egy misét ! nem láttál még közelről régi 4-es mz-t vagy púpos mz-t ilyennel töltöttük gyermekkorunkat és nem voltak fordított telósak akkor sem nemhogy most!

az a versenyendúró mz se volt az nézzed már meg jobban a képet ! a más régi motorokon is csak úgy nézett ki mintha de az csak burkolat volt rajtuk, de ez az mz viszont egyértelműen nem fordított ezt onnan látod , hogy a felső szára a vékonyabb és a gumiharang is fent van rajta , az alsó szár meg még akkortájt vasból volt ezt akkoriban rögtön krómozták is!

amúgy meg akkoriban ez volt az upsidedown villa mutatom
ja majdnem.......
ja és......

csak hallkan mondom.....nem attól versenyendúró a versenyendúró hogy forditottelós....

.... .....ennyit tudok hozzáteninni...mint őszinte vélemény

ui.:

hej morék!!
mi a hejzet? ma is mentem pecáni csak inkább füröttünk
nemtuttok valami osztrák mocis oldalt mármint elado mocikat... mert lehet h jövö7en vagy utánna megyünk ki németbe.... kassel be...
Nézzétek meg, hogy az amit ma FORDÍTOTT TELÓSNAK mondunk, az volt kb 80éve a hagyományos, és kb a 70es években kitalálták a mai sima telót, amit akkor fordított telósnak mondtak, mert az erdeeti ötlethez képest az a fordított.
minek keressünk kéne neked vagy mi
keressetek a neten egy pannónia trial-t (fordított telós), MZ trophy 250-est (six days-es versenymotor)MZ 250.
A 94 utáni crm ek fordított telósak, és állíthatók, a 94 előttiek egyszerűen pumpával keményíthetők(nekem is ilyen).
kösz de nem tetszik annyira már fönt van fél éve és nem bírja eladni
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

xlzx ezt láttad már?? vayg régi neked?
50hez képest elég zsír
mondjuk egy derbihez képest maga a csoda
én amit láttam régen a Dsf -en sok enduro versenyt (ez német ado ) azon nem ugy néztem hogy sokat ugrajtanak inkább az emelkedőkkel küzdöttek
amugy van valami olyan oldal ahol beszámolnak ezekrol h mien motorokkal nyerik az enduro versenyek a világban?
50es rxé is geci hamar koppan
erre céloztam burkoltan
attól hogy fordított a telója az még nem azt jelenti h versenyenduró
és régen mikor nem volt csak sima telo nem fordított akkor nem voltak versenyendurok
legalábbis ez a változat