Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így hogy megállt a motorpiac ez neked is cigi mert a héten a te forgalmad is visszaesett kettő darabra!
hát az lennék ha vennék is a motorokat és nem állna a magyar piac amúgy már új jele van a pannonnak
pénzért meglehet oldani a szállítást... mondjuk én könnyű helyzetben vagyok,apum cége járja az országot teherautókkal....
A kereskedésben áll még a KDX,már kicsit belefáradtam,hogy annyian hívnak mint a nyü,és mert nyíregyházán vagyok, baxnak lejönni még megnézni is.Úgyis megyek ki külföldre,majd lesz valami amire hazaérek.Úgyis akkor szándékozom venni valami motort,addig meg forza simson!!!!!Ezért jó pesten lakni,mert pestcentrikus ez az ország.Itt az alvégen lexarják az embert.
ez az xlzx egy igazi motorkereskedő! ALOHA!
megint nem személyeskedés de éjjel nem írtatok semmit!
theograf még mindig nincs kész a tekercs ?
eladó.... ha valakinek van ismerőse aki szeretne motorozni tanulni annak tökéletes. motorikusan nagyon faja kis gép,külsőre háát,azért mondom hogy kezdőnek mert még törni fog
- Jó meló, nekem bejön.
- Sokat.
- Ünnepnapokon is akarnak telefonálni, nem?
gyoooooooo
és ez jó meló??
elmondod mennyit kapsz?
és ünnepnapokon is?
találtam egy szép mocit:
www.kepesmotor.hu/yamaha/i?p=1...
Az év 365 napján, éjjel-nappal felügyelek.(na jó nem mindig én)
A Pannon hálózatát vigyázom.

ijenkor?
mit dolgozol?
Nem, dolgozok
*laszotok=alszotok
mi van? laszotok??
akkor ALOHA!!! Jó alohát kívánok!
ne szégyeld az már félig siker ha felismered mit nem tudsz! ja és időd bőven van rá hogy megtanuljad a motorozás csínját -bínját!
nah lépek,ki kell pihennem hogy holnaptól csak riejuval motorozhatok
hát de nem lehetett tudni álmomba se gondoltam volna de hát vannak balesetek !az a szomorú hogy van egy barátom az már-már annyira körülményesen válogat de a vége az mindig az hogy beszopódik valamivel! aztán ebben a sportban nincsen garancia!
már úgy vagyok a sráccal ,hogy megmutatok neki két motort amit megvennék én ő rámutat én meg megveszem a másikat és akkor nálam a tuti!
jó hát ilyen tudatlan srácnak mint én,főleg 16 évesen geci jó volt az
Haaaaa! Most voltam kint jó kis texós berzinért, még 2 órán keresztül 287Ft! (Budaörs)
Van egy kis sor, de a meccs előtt sokkal nagyobb volt, azért mentem most
csak vicceltem rx-ről menni is jó volt vele majdnem beszartam mert úgy fájt a körmöm!
még jó hogy nem vettem meg aztán itt szophatnám elég erősen....
pedig már azt hittem mindent tudok a motorokról de mégse !
de amúgy tényleg jó volt az rx-ed ! na nem menni vele hanem az állapota!
képzeld el a gas gas-os gyerek ma hívott ugyanaz a sztori mint faisst yz-je! holnap hozza belenézünk a gépbe!
hát az nem baj....erősebbnek bizonyolult nálad az bivaly eső gépezet
ja és vakarózni se tudok az rx-ed miatt!