gyári adat szerint 117 kilo, és ez nem holmi japán parasztvakitás, ez téleg akkörül van tele tankolva.
én olyan 110-120 közé saccoltam az enyémet, de nekem se müszerfal, se hátsó lámpa sárvédő meg ilyen felesleges cuccok le voltak dobálva.
el kellet adnom, nincs semmi ,helyette, azt a kurva robogot is el akarom adni, nem nekem való .
Helló! Csak arra lennék kíváncsi hogy milyen nehéz egy TE610, mondjuk úgy üzemkész állapotban megtankolva.stbstb.. mert mindenhol írnak mindent.. olyan 95-ös évjárat körüli + - 5kg nem számít.. (ezt csak azért írtam hogy 95-ös hogy ne az újat mondjátok.).. Thx.
300 körül, de azt látni kéne közelebről, hoyg milyen modon van öszerakva, hallani kiprobálni. stb.
de szerintem felejsd el, mert elég öreg és ráadásul a 350 esből kevés rohangál, ugyhogy az alkatrész beszerzés kicsit macerásabb lehet.
én olyan 110-120 közé saccoltam az enyémet, de nekem se müszerfal, se hátsó lámpa sárvédő meg ilyen felesleges cuccok le voltak dobálva.
el kellet adnom, nincs semmi ,helyette, azt a kurva robogot is el akarom adni, nem nekem való .