Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyári adat szerint 117 kilo, és ez nem holmi japán parasztvakitás, ez téleg akkörül van tele tankolva.
én olyan 110-120 közé saccoltam az enyémet, de nekem se müszerfal, se hátsó lámpa sárvédő meg ilyen felesleges cuccok le voltak dobálva.

el kellet adnom, nincs semmi ,helyette, azt a kurva robogot is el akarom adni, nem nekem való .
crossba nem nagyon.én amiről tudok cagivába meg aprilia van 160as
nem tudom sztem nem tom
lehet maradok a crossnál
tényleg crossba lehet venni nagyobb hengert??
125öshöz 160ast???
csak kérdem
Nah én most megyek..de valaki írja meg azért hogy milyen nehéz a Te610 ! Szegasztok.
96ost kapsz 300 körül-vagy olcsobban.
az kira de vennék 1 99-00 ásat monnyuk 350-400 között meg még 120 a henger az kicsit sok lenne
nagyon régit meg nem akarok
na ez a parás....120 a vacsi új henger mindennel 1ütt amúgy 7-8at eszik 100on...nem üzemóránként,hanem 100on...és többet is megy 1 dugóval szentem.
Nem ismerem, szerintem..Legalábbis nem tudok róla.
alázza az király, de sztem még 160as hengerrel is kevesebbet eszik nem???
de sztem én cr-t veszek
mennyi egy rx-re a 160as henger?
kiskunlaczházán volt a wre husky amit kinéztem.....de elkelt...nem ismered a srácot akié volt?
Eladtad azt a fasza gépet, mi van helyette?
Helló! Csak arra lennék kíváncsi hogy milyen nehéz egy TE610, mondjuk úgy üzemkész állapotban megtankolva.stbstb.. mert mindenhol írnak mindent.. olyan 95-ös évjárat körüli + - 5kg nem számít.. (ezt csak azért írtam hogy 95-ös hogy ne az újat mondjátok.).. Thx.
itt solymáron is van 1 srácnak és alázós kis gép.
nem otthagyná, ahenm ott is hagyta, hidd el, tapasztalat.
ott hagyja.
otthagyná a cr-t???
sztem nem
de nekem cr kell vagy vmi cross
vegye meg a 160as rxet cr-t ott hagyja vele bőven
nem azt mondtam hoyg 610 est vegyen, hanem vmi olyat amihez könyebb alkatrész ttalálni.
de szentem a 610es sok lenne neked...én láttam Kishapsi motorját élőben...méretre is nagy volt
igenis főnök el van felejtve
300 körül, de azt látni kéne közelebről, hoyg milyen modon van öszerakva, hallani kiprobálni. stb.
de szerintem felejsd el, mert elég öreg és ráadásul a 350 esből kevés rohangál, ugyhogy az alkatrész beszerzés kicsit macerásabb lehet.
arra nem válaszoltál hogy azt a husqvarnát mennyiért érné meg elhozni??
tehát mennyit ér??
emész te a picsába ugy néz ki az a motor mint amin rozsdás lánc lenne?

az egy aranyszinű O gyürüs regina lánc.
a láncod az ennyire rozsdás volt vagy sárga szinű?
akkor mennyért érné meg elhozni?