ment vele 30kmert
teccik neki bár a kx után kicsit gyöngének találja
már azt mondta hpgy 4.ben ment 100at
meg próbálgatta kivenni kerékre(akar venni fogaskereket, hogy jobban gyorsuljon)
hazaértem..... már nincs "ktm önindítóm" de legalább zoozee téged tudom hogy nem szeretett,látod a sebet is.... én is szeretek csocsozni (az más kérdés hogy nem tudok )
nem tudom mibe maradtunk tegnap de azért lehet írni nem ????
nagyon nagy a csönd! egy személyes dolgot akarok közölni annak ellenére, hogy tilos most elmegyek motorozni egy nagyot és kész!!! jön husky is!!!
ja csocsós
tavaly én is sokat versenyeztem..
de már leszoktam róla mert nem volt állandó párom...
hehe..le is voltam igazolva a budapest csocsó s.e. nél
na joccakát
csao
Hy evenx.Valaki azt irta,hogy a magán jellegü beszélgetéseket,msn-en vagy máshol kéne folytatni,szoval szeretnék 1-2 dolgot kérdezni a mocidrol msn-en. redbull1227@hotmail.com
semmi gond,aprosagok ami minden mocin,cserelni kell dolgokat,motor akkor volt felujitva mikor vette.
gazra fel all harmasba,ha tudsz akkor 6-ba is,az nem a mocin fugg hanem a soforon,ha valami hulye ul rajta 2 esbe foldhoz vagja ,3 asba meg csak durvan kigyorsul,de ha valaki tud,akkor annak feljon 6 -ban is gazbol 100 -nal
eltűntem igen,mert nyaraltam honföldön egy uccsót(szalókon voltam lent) aztán holnaptól kezdek pakolni ,mert költözködöm át stuttgart mellé.Egy kerti kisgépgyárban fogok dolgozgatni.Szombaton utazok,a focidöntőt már kinntről fogom megnézni .Sajnos nem élőben.Amúgy meg viszem közlekedőedénynek a kis szimót,kíváncsi vagyok,hogy a sok fricc milyen szemmekkel fog nézni mikor meglátják e csodát .Remélem lesz netem,és akkor nyomon tudom majd követni az itthoni történéseket. A koszon kívül fog rámragadni egy szervízből, mert itthon nem sokan javítják ezeket a gépeket.Látok benne fantázát...
állítólag egy barátom látott itt esztergomban a suzukigyárba /mert ide hozzák az összes suzuki motort japánból/egy olyan tákolmányt ami ilyesmi lehetett vagy kísérleti előfutára volt a drz vagy rmz 450-nek
de ez világítós masina volt !
Egyetertek evenx-el a szinvonal fenntartasa ugyeben, ezert epito jellegu kerdesem,
lehet -e mar valamit tudni az RMZ blokkos DRZ 450-rol, mert rohadtul kivancsi vagyok mar erre?
Allitolag jovo evi modell lesz? Mar itt az ideje, mert a quadoknal mar bele birtak fabrikalni a fasza blokkot, miert kell 5 evet( crf 2002-ota) varni egy normalis versenyendurora a suzukitol?
Üdv.Visszatérve egy pár hozzászolással odébb(nyélgázrol) csak anynit hogy egyik haverom annyira szerette a 80 ccm-es kawának huzni csutkán(negyedikben )hogy megis égett a duog,szegény mociba belevolt rohadva az 5-6:(
teccik neki bár a kx után kicsit gyöngének találja
már azt mondta hpgy 4.ben ment 100at
meg próbálgatta kivenni kerékre(akar venni fogaskereket, hogy jobban gyorsuljon)
sztem jó hogy eladtad a gépet...
nem ment valami jól...
nem tudom mibe maradtunk tegnap de azért lehet írni nem ????
nagyon nagy a csönd! egy személyes dolgot akarok közölni annak ellenére, hogy tilos most elmegyek motorozni egy nagyot és kész!!! jön husky is!!!
tavaly én is sokat versenyeztem..
de már leszoktam róla mert nem volt állandó párom...
hehe..le is voltam igazolva a budapest csocsó s.e. nél
na joccakát
csao
na akkor ALOHA!!!!
redbull1227@hotmail.com
semmi gond,aprosagok ami minden mocin,cserelni kell dolgokat,motor akkor volt felujitva mikor vette.
gazra fel all harmasba,ha tudsz akkor 6-ba is,az nem a mocin fugg hanem a soforon,ha valami hulye ul rajta 2 esbe foldhoz vagja ,3 asba meg csak durvan kigyorsul,de ha valaki tud,akkor annak feljon 6 -ban is gazbol 100 -nal
de ez világítós masina volt !
lehet -e mar valamit tudni az RMZ blokkos DRZ 450-rol, mert rohadtul kivancsi vagyok mar erre?
Allitolag jovo evi modell lesz? Mar itt az ideje, mert a quadoknal mar bele birtak fabrikalni a fasza blokkot, miert kell 5 evet( crf 2002-ota) varni egy normalis versenyendurora a suzukitol?