a lópuncit 50 lóerős csak de ezért már alapon is van benne kotta! amúgy új a bele teljesen csak még dobozban vannak a cuccok !új nikasil 77.000 új dugó 28.000 csapágyak szimeringek15.000 minden megvan hozzá sőt még egy pótblokk is henger nélkül! majd küldök képeket ha gondolod! papír sajnos nincs amúgy tuti 96-os a ló!
Nekem ez 3 hónapja van meg, de hála isten még rosszat nem tudok róla.
Könnyű és erős, mindig könnyen indul, nekem ez volt az álom motor.
a 450-es még ennél jóval erősebb az is nagyon király
Husaberek
ma 19:37
szeva!
Ha eladó érdekelne, bár megoldhatatlan elhozni Bpről, amugy mikori évjárat és milyen árban lenne?
az tényleg megoldhatatlan elhozni pestről mert esztergomba van a motor! de a srác odaviszi neked ahova mondod csak ide kéne jönnöd megnézni és ha tetszik és megállapodtok akkor hazavisz motorral együtt szerintem!
Ahlolya!!!!Meggyüttem pályajáratásból nagyon fasza van ahol 4 -5 fullgáz meg kezd szélesedni csini lessz!Van még 1-2 helyen kormányfölé érő gaz de majd le lesz vágva.Ya és íme 1 kép a "cross" Dt ről:
Sziasztok!
Nemtud valaki véletlenül valami sport kipugotót, nem túl drágán?
400-as Wr-re kellene, de ha nem pont erre való az sem baj.
Ha valakinek lenne eladó, érdekelne!
aloha!
hátul még dobfék figyel rajta de jó állapotú a gép nagyon sokat költött rá a srác és 300 forint az irányár!
keresek képet róla!
amúgy amiket cseréltünk :
vez. lánc.20.000
vez.tengely 34.000
kuplung lamellák 16.000
vadi új cross gumik 20.000
a hátsó kereket átraktam 18-asra ,hogy lehessen rá tenni jófajta gumit
új láncszett 24.000
fékbetét 6.000
kb. ez amit rádobott most tavasszal és alig használta talán 3 napot ment vele
papír nincs amúgy teljesen jól műkszik és megbízható és így megijesztve kellemes a terepen a normál dr-hez képest! ezért kér 300 forintot érte mert így is bukni fog rajta
Könnyű és erős, mindig könnyen indul, nekem ez volt az álom motor.
a 450-es még ennél jóval erősebb az is nagyon király
na jo azé nem vok gecc csak most nagyon bepipltam az ucsnitesomra
ma 19:37
szeva!
Ha eladó érdekelne, bár megoldhatatlan elhozni Bpről, amugy mikori évjárat és milyen árban lenne?
az tényleg megoldhatatlan elhozni pestről mert esztergomba van a motor! de a srác odaviszi neked ahova mondod csak ide kéne jönnöd megnézni és ha tetszik és megállapodtok akkor hazavisz motorral együtt szerintem!
Mióta, hibák, alkatrész, stb...
(Csak mert wr450 felé kacsintgatok)
Nemtud valaki véletlenül valami sport kipugotót, nem túl drágán?
400-as Wr-re kellene, de ha nem pont erre való az sem baj.
Ha valakinek lenne eladó, érdekelne!
hátul még dobfék figyel rajta de jó állapotú a gép nagyon sokat költött rá a srác és 300 forint az irányár!
keresek képet róla!
amúgy amiket cseréltünk :
vez. lánc.20.000
vez.tengely 34.000
kuplung lamellák 16.000
vadi új cross gumik 20.000
a hátsó kereket átraktam 18-asra ,hogy lehessen rá tenni jófajta gumit
új láncszett 24.000
fékbetét 6.000
kb. ez amit rádobott most tavasszal és alig használta talán 3 napot ment vele
papír nincs amúgy teljesen jól műkszik és megbízható és így megijesztve kellemes a terepen a normál dr-hez képest! ezért kér 300 forintot érte mert így is bukni fog rajta
Ja, és ALOHA
meg Buenos Noches!
Bonjour!
Meg ANSANTÉ, meg minden, csak hogy személyeskedjek
na mi a véleményetek rola? igy látatlanból...