Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma motoroztam 1 kicsit és a földutrol beérke ilyen félig épített házak közé megyek szép nyugodtan erre 1 kis tacsko elkezdett jönni felém oda huztam neki és feladta a hajszát
jaja 7 literrel elmegy,ha jó állapotú.
hát a motorod baszod...ill elszállt a kompresszió
jól számolom 12liter???ugye 30:2.5=12
az sztem nem is annyira sok gondolom pályán 20 körül megeszik
a 25ös elközlekedik 6-7 literrel endurózáskor?
1,5üóra=kb.100km??
Gabivagyok!!!
én régen találtam leírást a rotax blokkrol a www.hetyo.atw.hu oldalon de most nem jelenik meg az oldal lehet törölték
mi állt be?
jaja.
de most igen csak LENNE...... faszér kellett beállnia
kizárt amikor először tankoltam bele akkor tartalékon volt és a gazdája zt mondta, hogy van a közelben1 kút annál messzeb nem igazán bírja már ki és 7,x litert tankoltam(te az 50esről beszélsz?)
nekem 250 kilóméter...majdnem 30lityó lenne
volt olyan h 250 is meg volt....
hát 7-8 a sima+tartalék lehet 1,5-2....nem tom soha nem mértem le de olyan 180-220 km meg volt 1 tank...attól függött hogy csak én mentem vele vagy apám is....
hány literes a tankja 7??
nekem olyan 150-155nél kell átkapcsolnom tartalékra
hát ami a képen látszik,a hátsó az gyári...nem tom az első mekkora lehet....
kis rx nekem nem ment 3,5 fölé,állandó csutkán....a 80as az megette a maga 4-4,5 literjét,de ment is.nem lesz annak baja,oda húzhatod 1x-1x bőven.
nekem sztem nem a gyári áttét van benne(2esben ha nagyon-nagyon-nagyon akarom akarom akkor elég rendesen elemeli az elejét)3asból állóhelyből elkapar
nem baszódik szét hamar???
mondjuk elég feltűnő, hogy terepen is csak 3,2őt eszik(de csak 7,5-9ig pörgetem)
miiiiiiiiii??????????? 80? 95öt ment a 3 sebes,9ezernél. a 80as 11ezernél 120at.amúgy a 80as többet pörgött,az tuning hengeres volt. húzzad neki nyugodtan
12őig!?? én 10fölé még sosem pörgettem(az 50es nem azért van, hogy gyilkoljad)vagy a kis rx=125ös rx???10nél megy 80al(nekem cross mocim lenne sztem azt se használnám mindig fullgázon,azért lenne csumán is használva, de sztem azért nem mindig)
5-6-7 liter hát hol....ha nem túl korán nem túl későn nincs rajta ford szám mérő szal nem tod.
a kis rx 8ezertől indul meg igazán 12ig..... ott lehet érezni hogy vmi történik a rezóban
sztem nyár végére benevezek 1re, de én olyan 97-98-99 re gondoltam
Aprilia Pegaso 125 ről van szó, 91-es, rotax 123-as figyel benne.
Az a kérdés hogy mernnyit kellene fogyasztania és hol nyitogatná a póvert?
6-tol már keményen huz!Vegyél egy ilyet nem fogsz csalodni benne!
ez a cr eléggé teccik.nagyon ki van hegyezve?kb milyen fordulattól kezd húzni(7-8)?
az rx 6,2-6,3ról lódul meg.