figy tuning hengeres,az vagy top vagy dr vagy pollini vagy malossi...ahhoz van alkatrész...biztos lehet hozzá kapni...ennyi pénzért,ha jó(mert ugye majd kipróbálom) akkor elhozom szentem
maradjál már nem a köveket akarom dobálni a melledre csak ott öszefuthatna pár endurós kis barátkozás aztán mindenki amerre lát de mehetünk egy kört is valamerre kipróbálhatod a motoromat de nem egy drz ne várj túl sokat!
csanaki 3 utcával lakik odébb nálam vele itt is találkozhatnánk de így bonyolultabb! tehát faszább
áááá dehogy végig tudsz menni a 10-es mellett földön frankó endurós utakon !jó kis túra elég a benzined mert összesen 60 km oda-vissza ! és jó motorozni amúgy!
veled endurozni? mi botfülüek vagyunk hozzád képest meg én most még így ruha nélkül nem is nyelezem annyira terepen...1előre nekem az utcán van a nyelezés mondom,borosjenőről 140et jöttem
zoozeee holnap lehet haza hozok 1 motort....igaz supermoto és kicsike de jó lesz apunak,riejut meg elpasszoljuk,ha meg jók a kerekek meg minden akkor lehet átteszem RXbe, 97es 70es,full tuningos Cagiva Supercityról van szó, 120 ezer Ft.-ért. ahogy nézegettem neten 200 alatt nincs 96os!!!!!!!!
a félútról néhány szót..... /a távolság légvonalban 41 km köztetek/
kb.a weiland autóbontó van félúton ott kéne találkozni jászfalunál ahol volt egy ktm kereskedés a 10 úton!
csanaki 3 utcával lakik odébb nálam vele itt is találkozhatnánk de így bonyolultabb! tehát faszább
a nőt meg el kell vini egyszer crossozni,hogy néze meg mien,aztán utána nem huzná a száját,hogy most menie kell faistnak mocizni.
kül tök jó nektek xlzx meg faisst,hogy közel laktot,és tuttok jókat mocizni.én a balcsi mellett lakok..
Jah, a kth bekaphatja, nemkevés időt elbasztam ott pár nyomorult papir miatt.
kb.a weiland autóbontó van félúton ott kéne találkozni jászfalunál ahol volt egy ktm kereskedés a 10 úton!