Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van hozzá alkatrész!
de mien durva lehet a drz........sztem a cr500-asba nincs anyi erő,mint abba
Dév yz-jére se merek fölülni megőrültél?
figy tuning hengeres,az vagy top vagy dr vagy pollini vagy malossi...ahhoz van alkatrész...biztos lehet hozzá kapni...ennyi pénzért,ha jó(mert ugye majd kipróbálom) akkor elhozom szentem
Viszont berugókar nincsen rajta.
maradjál már nem a köveket akarom dobálni a melledre csak ott öszefuthatna pár endurós kis barátkozás aztán mindenki amerre lát de mehetünk egy kört is valamerre kipróbálhatod a motoromat de nem egy drz ne várj túl sokat!
csanaki 3 utcával lakik odébb nálam vele itt is találkozhatnánk de így bonyolultabb! tehát faszább
xt660 al terepen?
de most pont elugrott 1 körre,negyed óra és jön,az van msnen a nevében...a negyed óra az ő tempójával 60km leszarja hogy hol van megy mint az őrült
jó ár érte,ccsak aza baj,hogy alig lehet alkatrészt találni
xt 660-nal szokta cipelni asszonyt
ja és önindítós megéri az árát ha jó...
az jó
a nőt meg el kell vini egyszer crossozni,hogy néze meg mien,aztán utána nem huzná a száját,hogy most menie kell faistnak mocizni.
hát jaja én is ezen filózom és kerekeket bele lehetne tenni rxbe...
Ennyi pénzért megéri, pláne ha nincsen komolyabb baja. Jó kis városi motor!
nem tudunk menni mert állandóan nőzik meg baszik megcsináltatni az yz-t mondjuk tudna jönni haverja sx-ével de annak meg a hűtője sipol kb 3 perc után
hát kb 9-10 literes a tankom és nagyon intenzíven 8 litert benyeli nálam inkább csak 6-7 körül
Csanaki!nem jösz fel msn-re?
kül tök jó nektek xlzx meg faisst,hogy közel laktot,és tuttok jókat mocizni.én a balcsi mellett lakok..
és melyik oldalon? a hármas határ hegy felé? mert akkor tudom az utat,ill sejtem vagy a vár oldalán? na hogy tetszik az a kis SM?
áááá dehogy végig tudsz menni a 10-es mellett földön frankó endurós utakon !jó kis túra elég a benzined mert összesen 60 km oda-vissza ! és jó motorozni amúgy!
Melókázok minden nap mint a kisangyal. Majd valamikor elnézek feléd.
Jah, a kth bekaphatja, nemkevés időt elbasztam ott pár nyomorult papir miatt.
veled endurozni? mi botfülüek vagyunk hozzád képest meg én most még így ruha nélkül nem is nyelezem annyira terepen...1előre nekem az utcán van a nyelezés mondom,borosjenőről 140et jöttem
zoozeee holnap lehet haza hozok 1 motort....igaz supermoto és kicsike de jó lesz apunak,riejut meg elpasszoljuk,ha meg jók a kerekek meg minden akkor lehet átteszem RXbe, 97es 70es,full tuningos Cagiva Supercityról van szó, 120 ezer Ft.-ért. ahogy nézegettem neten 200 alatt nincs 96os!!!!!!!!
na milyen, igazságos lett a térkép? ha felhívtok odamegyek én is nekem is annyira van kb.
ktm kiss és lánya...vágom csak oda hogyan motorozgatok el terepen? ott sokat kell menni bécsin
a félútról néhány szót..... /a távolság légvonalban 41 km köztetek/
kb.a weiland autóbontó van félúton ott kéne találkozni jászfalunál ahol volt egy ktm kereskedés a 10 úton!