Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha most kintről vennék egy xt125x et és lerendszámoztatnáb kb mennyi lenne rá a "sarlag" vagyis a műszaki névreirás stb...??
a regadó az egy 20 as azt tudom de a többit nem...
valami hosszabbító célja lehet,mert ha nézed a tm-eket ugyanez a vége...csak ott előtte az a dolog...lehet hogy nagyon köpte az olajat és midnen tiszta olaj volt..nem tom.elvilekben majd kedden megtudom
de amúgy télleg furcsa....idáig mondjuk 3 tm-en láttam ugyanilyet többin mind csak 1 jó hosszú dob mint rx-en...
gyárilag ez figyel rajta a 98-2001es évjáratokon ez van....az újabbakon meg nincs az alsó része...hát ki tudja majd kedden meglátom
hát a hátsó kipuf elég érdekes, mondhatni felettébb furcsa eg cross géptől.
a nagy ccm-es 4T ken van ilyen hosszu kipuff,
szerintem az vmi sufni tuning lehet.
ez gyári enduro,nem versenyzett,erdő szántásra használt
TM alkatresz ellatas okes? Versenyeztek vele vagy hetvegi nyugdijas a tulaj? Szerintem eleg eroszakos kis 125-os lehet igy ranazesre, vagy krossz lampasitva? En inkabb crf450x re gyujtok.
mitszóltok ehhez? tm en 125 crossenduro,44 ló körül,új dugattyú,Extrák: kézvédő, plussz túratank, plussz légszűrők, plussz új láncvezető, lánc, lánckerekek, kuplunglamellák.
Lámpa, letámasztó és kézvédő nincs jelen pillanatba rajta.
A bal hátsó műanyag rajtszámtábla volt már hegesztve. A kipufogó a képen látható helyen be van egy picit nyomódva
rendszámos,2000res 500pénz...
szerintetek jó vagy felejtős? elviekben kedden megyek megnézni...TMnél mire kell nagyon odafigyelni?
meg vanni meg van még,de kedden megy le Eger közelébe Bog-hoz,nála lesz tovább a motor de van még 1 125ös...ma vittem lejebb az árát 320ra...
csá!
meg van még az rx 80??
érdewkelné egyik vadkerti haveromat....
épp ma monta h talált egyetg a neten és kérdezte tőlem h jó-e sztem...
hej mondom elég isemrős..
xlzx!
menjél inkább korábban mondjuk nyitvatartási időben mert lehet mennek versenyre vagy fene tudja
de szombat van és délután már a fű se nő !!!

amúgy jó reggelt kívánok mindenkinek!
mentem légszűrőt cserélni reggel le és olyan fülledt meleg van itt mifelénk , hogy nem is tudom hogyan veszünk levegőt motorozás közben.
de azért megpróbálkozunk vele!
wukkot meg úgy lehet előcsalogatni rájöttem , hogy a drz-t kell szidni és megjön wukk egyből!!!
nyitva van ma? mert akkor dél felé lehet elugranék!!!
Wukk megint jött,látott....és eltűnt.
mindenki elaludt vagy fábry-t néztek? ha nem motorozunk akkor megyek dögleni hét végén endúrózás lesz!
hé wukk bealudtál?
· Fehér Géza

Teljes név: Fehér Géza
A cég neve: YAMAHA FEHÉR 2000

Munkahelyi cím: Templom u. 14.
Piliborosjenő 2097

Munkahelyi telefon: 06/26/336-172
Mukahelyi fax: 06/26/536-172
bemész borosjenő közepéig ott bárkit megkérdezel és mondják is de azt hiszem templom utca!
de mindjárt megkeresem a honlapját mert yamaha kereskedő is! csanaki is onnan vette a lovát!
nem bonyolult mert ismeri mindenki 20éve már biztos,hogy szerel!
szia wukk2!
mi a zsír ,hogyhogy benéztél hozzánk amatőrökhöz?
drz-d rendben van még erős? fényképek jók lettek, rég láttunk ilyen szép motort mint a tiéd!
jójó téged az 50es riejuval is megfoglak mert az 110 lóerő és nem 100...na erről ennyit
szeva hipphopp jön wukk

tudod mikor fogod meg ha a 125 ös nem tud motorozni csöppet se
amúgy ha kicsit tud akkor nem fogod meg sohase!
azért köszönöm... lehet azért odamegyek majd...pontosan hol is van ez az ember? mert akkor beleteszem 1 hátizsákba a cuccost és átugrom pilisborosjenőre mocival,innen kb 3 perc...na most azt vágom h megyek üröm felől és 1x csak pilisborosjenő...na azon belül hol találom?
csak azért írtam mert te kérdezted ki szervízel telót !
szerintem ha nagyon tudsz akkor lehet tartani 1 125ös enduronak a tempóját terepen,80assal én is megtudok fogni 1-2 125ös emberkét
kishapsi
a robogóval semmi bajom, de az ismerettségi körömben csak robogósok vannak(vagy olyan endurosok akiknek 125ccm vagy a feletti motoruk van)
a kárászy 6 körül mindennel 1ütt megcsinálja.... apumnak lesz csak ilyen munkába járós motor,arra elég lesz a legolcsóbb dolog...