Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fehér gézáék pilisborosjenőn megcsinálják 4000-6000 munkadíj + alkatrész, olaj 8000-10000 ft összesen és fasza meg ad garanciát is és akkor rendes olaj meg rendes cuccok vannak benne szakszerűen! nem csinálják drágán ugyanennyiért kókányolják is sokfelé! gézát merem ajánlani bátran! te meg az olcsóbb árat nézheted mert picike a telód!
most jöttem be,kibaszott riejut szereltem,elszállt a hátsó rugóstag...hol szervizelik meg nekem olcsón? aztán voltam erre arra a 80as kis géppel,imádom de hát jövő 7en visszük le Bog-hoz,nála lesz remélhetőleg gondtalanul és jó sokáig a 125ösért hívott ma 1 ember...első kérdése: mennyi kw van a forgalmiban,mondom 19 asszem-ember már mondta még gondolkodom köszi
szevasztok mi van veletek nagyon nagy a punnyadás megint! motorozni vagytok már megint mi!
Én is azoknál voltam érdeklődni de nem tudtak sehova melót adni, jah a tesco-ba lett volna beugrónak esti műszak DE NEM adom fel, mert ugye ősszel motorozni akarok
hát én 16 vagyok és diákmunkára megyek...www.melodiak.hu
HY
Nem tudtok vmi jó melót Pest megyében, ki van a faxom ezekkel a munka közvetítőkkel
Kell a péz a mocira
most megyek majd melózni lesz 1 kis pénzem aztán jön a 14es első fogaskerék
jól van, akkor most így marad,hátha elviszik ha meg nem...akkor jön a megoldás...
de kő
bellülről egy szigszallag csík, föllulről meg sziloplaszt faszán tudod olyan igazi magyar kokány megoldással.

13 as a legkisseb fog hozzá előre, probálgatni kell, és kész, nem olyan vészes árban van a fogaskerék.
a 16/49 nekem soknak tűnik mint áttétel, inkább 14/49 kéne
igaz hogy 140et nem fog menni, csak max 120at, de nem is speedgép - igy viszont tutko feljön könnyen kerékre
egy fog változtatás elől az annyit jelent mint 3 fog változtatás hátul.
Én mondjuk levakolnám, hogy ne follyon bele a víz, meg a sár.
Mondjuk nemtom, hogy te mennyire durván használod.
akkor válaszolj az áttételes írásomra is plz ja és abba a lyukba akkor nem kell vmi dugó?
2 helyen tudod kivezetni az alaplap kábeleket a blokból.
ford szám mérő? vagy mi a fene?
hmm de mijé????? vizhőfok az nem oda menne....nem tom mi mehet oda
Tök úgy néz ki, mintha valami kábelnek kellene ott feljönnie...
ja és még 1 kérdés...a blokkon mit keres 1 lyuk? (még több képet csatolok,Rxhalálnak)2. kép-ducati elektronika.3.-szintén, többit meg találjátok ki
emberek...ma elkezdtem gondolkodni 1 kicsit...vagy nagyon jó a motorom vagy vmi gáz van.... 140et viszi ugybár,és az áttételem 16/49 azért ez nem annyira hosszú nem? és 1esben is alig emelgeti... szal hosszú ez az áttétel vagy mi? help
Ezért nem kell rendszám....
Sutyerák!

Én a környékben vagyok (Soltvadkert)....csak még nincs motorom, de már tervbe van..csak idő kérdése
Ha meglesz a moci majd visszatérhetünk rá....
Óóóóó, gumaker oldalon találtam Trelleborg szöges gumikat. Jó fajának tűnik, de még semmi tapasztalatom. Szerinted érdemes beruházni egy garnitúra winter edísönbe? Ára húzós?(nincs fönn)

Aaaaaaaaa, ma adja föl az ember a dzsenerétöröm állórészét, hétfőn már indukálódik benne a feszkó!
Hip-háp-hurrréj!!!!!
Az új 68e+sarc, így meg 8e.(remélem tartós)
hája
má szereztem hozzá kopott gumikat, megcsavarozom, és télen irány a tavcska.
Pláne így átalakítva könnyített-tuning-terep-metál-anál-sztrítfájter-medmex-überfá jterré.
öcsi
azért ovatosan a kijelentéssel, metr lehet hogy a sutyó roboogómmal odacsaplak pályán.
Megcsináltuk.

Meg bazze........