árát holnapra tudnám nyomatni , meg képet is tudok csinálni az új sárvédőkkel !amúgy 40 paciszekundum
de utánanézünk pontosan mi mennyi de megnyugodhatsz harmadikba emelgeti rendesen sőt hanyadt is vert eddig mindenkit aki basztatta! de ami fontosabb jó a futómű,váz, rugózás, fék ,motor, váltó ,kuplung stb..!
én 500bó vennék gecijó 250crosst
sztem nemfogok endurot venni mert 500ért csak szar kapok
500ból meg tudok gecijó crost venni de hogy mikor lesz kessem azt nemtom..
jó csak 1 kérdés volt....azon segítünk áttétellel...de nem akarok 1ből hátra szállni,mondjuk terepen úgyis kapar lehet h szebb a tm,de azt mondják széthullik és csak 2000res
meg minden adat érdekel,mennyire lett nyúzva,milyen erős,eleje mennyire könnyen jön föl stb stb... mikor lett dugó cserélve..stb stb,tudod te előre is köszi
van nálunk egy papiros gas-gas ec 125 2003-as az nemrég cserélt gazdit de azthiszem eladó lenne megint ilyesmi léért ! ha gondolod megkérdem neked de ez ugyanilyesmi mint a tm csak sárga!
amúgy itt van újkorától, szereltem én is mind a két gazdáját jól ismerem együtt is motoroztunk, tudni lehet róla mindent! 2005-ös műanyagokkal van így még szebb a design-ja!
tompítja a hangját mert ezeknek meg kell felelni a decibel előírásoknak különben nincs forgalmi így verseny se amit látsz rajta az gyári cucc
a kétütemű motornál a hangtompítóig tart a kipufogó a rezonátorból kivezető csődarab amivel utolsóként befolyásolni lehet bármit is a motor karakterisztikáján /kivéve ha elbasszák és kisebb az átmérője a perforáltcsőnek vagy a kivezetőcsőnek a végén/ amúgy az a rész hangtompító csak!
szerintem ilyesmi árakon lehet hozzájutni vagy picit olcsóbban de 500-ért nem ebbe gondolkodnék mert nem a világvége endúrózni vele! van itt egy a környéken attól esetleg szedek infót ha akarod!
Ha jól megnézed a kétütemű endúró KTM-ek is ilyen csúnyácska dobbal jönnek/jöttek ki akkoriban, csak sokan levágják róla azt a hátsó vízszintes részt, vagy komplett lecserélik a dobot.
de utánanézünk pontosan mi mennyi de megnyugodhatsz harmadikba emelgeti rendesen sőt hanyadt is vert eddig mindenkit aki basztatta! de ami fontosabb jó a futómű,váz, rugózás, fék ,motor, váltó ,kuplung stb..!
az a baj, hogy nem nagyon van képem gasgas-ról ami van azt meg nem találom!
sztem nemfogok endurot venni mert 500ért csak szar kapok
500ból meg tudok gecijó crost venni de hogy mikor lesz kessem azt nemtom..
a világ legkönnyebb 25-ös endúrója volt
amúgy itt van újkorától, szereltem én is mind a két gazdáját jól ismerem együtt is motoroztunk, tudni lehet róla mindent! 2005-ös műanyagokkal van így még szebb a design-ja!
a kétütemű motornál a hangtompítóig tart a kipufogó a rezonátorból kivezető csődarab amivel utolsóként befolyásolni lehet bármit is a motor karakterisztikáján /kivéve ha elbasszák és kisebb az átmérője a perforáltcsőnek vagy a kivezetőcsőnek a végén/ amúgy az a rész hangtompító csak!
szerintem ilyesmi árakon lehet hozzájutni vagy picit olcsóbban de 500-ért nem ebbe gondolkodnék mert nem a világvége endúrózni vele! van itt egy a környéken attól esetleg szedek infót ha akarod!