wukknak lesz igaza még a végén mert ő "1 nagy drz-re" gondolt de még a kicsi is erősebb a husky-nál mostmár kezd úgy kinézni mert 38 LE van az emlékeimben nekem is de ez nem tuti úgyhogy még nem kell szopni wukkot lefelé!
megvan husqvarna szervízkönyvem nézegettem minden benne van még az is mekkora cipőben mekkora a fékút meg minden de az hogy hány lovas az nincs benne vazze!
Heló nekem kéne egy Husqvarna TE 610 92 es hez baloldali dekni ami mert az enyém szét repedt és nem lehet meg heggeszteni!!!! aki tud valamilyen bontot vagy valamit lécci írjon nagyon kéne !!!!!!!!!!!!!
Látom wukk előjöttél az odúból,és szokásodhoz híven megint hü"j"eséget irtál....
350es husky az S drztől erősebb,mert az csak 40lóerős, nem 44.
Az a gasgas meg egy nagyon jó motor a maga kategóriájában,mert ízig vérig profi gép.
Csak te mindig minden motort a KIRÁLY 100lovas drz-el akarsz összevetni.Különbwn az aprilia meg nincs is annyira kihegyezve mint a pl az a gas gas,vagy TM.
Remélem Nagykálló felé veszed az irányt,abba a szép sárga házba.
sziasztok!
az volna még szép hogy 1 hukski 350 erősebb mint 1 nagy drz teljesen meghüjültetek! és még ti hüjéztetek engemet
há há
ez a gasgas is 1 viccmotor a drz t megeszi azért gondolom ezt a hüjeséget
meg mért ne mehetne el 1 2T 20-30 ezeret jó nem versenygépre gondoltam hanem ilyen rissz rossz utcába való apriliákra
na megyek nem birom idegekkel
Az új Kresz vizsga programot nem tudja vki, hogy honnan lehet letölteni??? 55 kérdés, 1 kérdésre 1 perced van, szóval elég húzós Ha valakinek meg lenne, nagyon megköszönném, ha feltenné vhova(pl.: rapidshare), vagy megadná, hogy honnan szedte le. Köszi, csákány
na voltam lefotózni a gépet! van 1 rossz hírem nem eladó a motor mert már új gazdija van neki! bocsi de tegnap még eladó volt!
de azért bedobálom a képeket ha már megcsináltam őket
nézzetek be az rs 125 topicba,elszabadult a pokol...1 2t motor 1 dugattyúval 20-40ezer km-eket megy el...ezt állítgatják... úristen...gyári dugóval mennek ilyen 12-13 körül ... emberek ....
hát ja...ez a bibi,amúgy átírásnál kell adni az 1ik muksónak 1 20ast és nem 19et ír bele hanem 11et....(amúgy ismerőseim azt mondják hogy többnyire csak a 125ccm-et figyeli a rendőr)
en ugy tuttam annyi...
350es husky az S drztől erősebb,mert az csak 40lóerős, nem 44.
Az a gasgas meg egy nagyon jó motor a maga kategóriájában,mert ízig vérig profi gép.
Csak te mindig minden motort a KIRÁLY 100lovas drz-el akarsz összevetni.Különbwn az aprilia meg nincs is annyira kihegyezve mint a pl az a gas gas,vagy TM.
Remélem Nagykálló felé veszed az irányt,abba a szép sárga házba.
az volna még szép hogy 1 hukski 350 erősebb mint 1 nagy drz teljesen meghüjültetek! és még ti hüjéztetek engemet
há há
ez a gasgas is 1 viccmotor a drz t megeszi azért gondolom ezt a hüjeséget
meg mért ne mehetne el 1 2T 20-30 ezeret jó nem versenygépre gondoltam hanem ilyen rissz rossz utcába való apriliákra
na megyek nem birom idegekkel
Az új Kresz vizsga programot nem tudja vki, hogy honnan lehet letölteni??? 55 kérdés, 1 kérdésre 1 perced van, szóval elég húzós Ha valakinek meg lenne, nagyon megköszönném, ha feltenné vhova(pl.: rapidshare), vagy megadná, hogy honnan szedte le. Köszi, csákány
de azért bedobálom a képeket ha már megcsináltam őket
Vagy a forgalmiban más van???