Sziasztok!! Lenne 1 olyan kérdésem, hogy fejér-megyében tud-e valaki saváló aludobot készíteni?? Nagyon kéne mert uncsi a moci hangja meg a teljesítmény is Előre is köszönöm
200HUF alatt lenne a legjobb, évjárat mind1 csak minél olcsobb legyen,mert jövőre úgyis eladnám és nem akarok rajta sokat bukni. 400-600ccm --- XL,XR,XT, TE stb-stb-
Meg nemsokára utazom el és nem leszek tehát csk kb. 1 hónap mulva kellene majd.
én is csak néha irok fell az utóbbi időbe mert nincs ídőm meg kedvem....csak amikor ennyi okoságot olvasok akkor muszály megjegyezni .......hogy ez igy nem kerek.....
amugy meg én is megnézném hogy az rm125 hogy csavarodna a srác nyaka kőré......mármint nem rosszindulatból de tuti bisztos vagyok benne hogy ez történne....
itt bennem van a hiba nem a gyerekbe,tavaly eltortem a lában egy mocis baleset során,na nembaly felkeltem orditottam egyet felultem TS-re és mentem tovább,másnap egésznap mociztam pályán,hétfon suli kedden suli,szerdán gyerunk a korházba ugy megdagadt a lábam hogy nem tudtam rá álni.
megyunk rontgenre és a csontok kb 1 cm-re voltak egymástol.
Meg nemsokára utazom el és nem leszek tehát csk kb. 1 hónap mulva kellene majd.
Csak az árakat gondoltam nézegetem addig.
konnyitet Wiseco dugattyú, HOT -RODS hajtokar,NTN csapágyak,fel van nyomatva kb 45 lora,hengerfej hangolt,power,
a crossz esik 10-15 litert,ez meg 4,5-6-ot max de akkor 10alá nem esik a ford.mutato
ja és nem kell neki porgetni,ero van benne mint bikában.
én is csak néha irok fell az utóbbi időbe mert nincs ídőm meg kedvem....csak amikor ennyi okoságot olvasok akkor muszály megjegyezni .......hogy ez igy nem kerek.....
amugy meg én is megnézném hogy az rm125 hogy csavarodna a srác nyaka kőré......mármint nem rosszindulatból de tuti bisztos vagyok benne hogy ez történne....
megyunk rontgenre és a csontok kb 1 cm-re voltak egymástol.
épp ezt mondom én is,nem mindegy hogy ki megy a mocival.
pilóta a lényeg nem a motor
kb van eggy de 96-os talán,ha nem haragszol most nem keresem meg de estélig biztosan.