Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem azt megtaláltam én is..
Sziasztok!! Lenne 1 olyan kérdésem, hogy fejér-megyében tud-e valaki saváló aludobot készíteni?? Nagyon kéne mert uncsi a moci hangja meg a teljesítmény is Előre is köszönöm
egy XR 600-as van 37000 SK-ért 94,es talán csak igy fejbol majd utánna nézek.
200HUF alatt lenne a legjobb, évjárat mind1 csak minél olcsobb legyen,mert jövőre úgyis eladnám és nem akarok rajta sokat bukni. 400-600ccm --- XL,XR,XT, TE stb-stb-

Meg nemsokára utazom el és nem leszek tehát csk kb. 1 hónap mulva kellene majd.

Csak az árakat gondoltam nézegetem addig.
koca 250-esek,azok jok,nem kell annyira porgetni.
azt tudom hogy drz-t lenyomja..betonon,terepen egyaránt
naja
azt megint máshoz kell hasonlitani.
jo a tied 250-es
enyémet nem kell annyira pörgetni mert megy minta picsa amugy is...de hát minek a póver ha nincs használva..nemde? ..igy megeszik 13-14lityót
ha jobban megnézitek azon az RM-en HGS kipuff van bár nem hiszem hogy látni,

konnyitet Wiseco dugattyú, HOT -RODS hajtokar,NTN csapágyak,fel van nyomatva kb 45 lora,hengerfej hangolt,power,
ez csak sima enduro,de jo egypár hard endurot oddbasz.

a crossz esik 10-15 litert,ez meg 4,5-6-ot max de akkor 10alá nem esik a ford.mutato

ja és nem kell neki porgetni,ero van benne mint bikában.
szeva csiga.........igaz ami igaz.......

én is csak néha irok fell az utóbbi időbe mert nincs ídőm meg kedvem....csak amikor ennyi okoságot olvasok akkor muszály megjegyezni .......hogy ez igy nem kerek.....

amugy meg én is megnézném hogy az rm125 hogy csavarodna a srác nyaka kőré......mármint nem rosszindulatból de tuti bisztos vagyok benne hogy ez történne....
nemhiszem hogy jobb lenne mint egy 125cross
de azért csak egy TS-R ki kéne probálni,nem hinnétek mi lett belole kihozva.
itt bennem van a hiba nem a gyerekbe,tavaly eltortem a lában egy mocis baleset során,na nembaly felkeltem orditottam egyet felultem TS-re és mentem tovább,másnap egésznap mociztam pályán,hétfon suli kedden suli,szerdán gyerunk a korházba ugy megdagadt a lábam hogy nem tudtam rá álni.

megyunk rontgenre és a csontok kb 1 cm-re voltak egymástol.
én már ilyet átt éltem amit el adtam kx-et,ment mind a rohadt,el adtam a gyereknek,és lehagyta ot egy DT-s
akkor valószínű hogy valami csíra a haverod ha egy éve nyomja és nem aláz le téged..pedig te csak egy tsr el mész és csak 3szor mentél rajta...
1 éve nyomja pályán ugyan azon,már csak betanulta,énekem meg akko futtatás alatt volt a TS-R,kb 3szor mentem azon a pályán.

épp ezt mondom én is,nem mindegy hogy ki megy a mocival.
van egy cr es haverom 99es a motorja és kb egy dtvel odabasznám...
pilóta a lényeg nem a motor
azért nem mind1 hogy ki vezeti azt a cr-t...ha más vezetné nemtom mennyire tudnád követni...
kell 610-es papirok nélkul???mien évjáratig??? azaz 45000 SK korul legyen 290000 Ft -korul?

kb van eggy de 96-os talán,ha nem haragszol most nem keresem meg de estélig biztosan.
Kezd lenni.