Bocsi az értetlenkedésért, amit írsz az mindegyik 4T crossra meg enduróra így van? Azé kérdezem, mert néha eszembe jut, hogy kéne egy ilyesmi motor, de nekem a 25-30 óra havonta összejön szezonban. A kétütemű szuzukimon csak láncot kenek meg légszűrőt má második éve.
Mikor már hidegen, és melegen szarul indul , na akkor kezdödik . De általában a szelephézagok mennek el ilyenkor beállitás után megjavul. Olajat ne fogyassza olajcserétöl olajcseréig nem hiányozhat bellöle semmi.
Az volt a gáz, hogy váltóhibásan vettem eleve. Ő szette szét és mondta meg mit kell venni hozzá.
A 2-3 fogaskerekek voltak szarrámenve.
Rendeltem újjat, össze lett rakva és kb 10 perc után megint ledarálta... Csak már nem nálam...
Mivel nem kartam kibaszni a sráccal aki megvette, ezért én rendeltem hozzá egy komplett váltót, természetesen használtat.
No mindegy, ha nem jön össze akivel meg akarom nézetne, beszélek a kollegával...
Szerintem amatör szinten 60-70-80üzemórát simán birnia kell . 20-25 óránként szelephézag ellenörzés max. Olajat sürün cserélni, nem lehet vele gond. Nem mennek olyan könnyen tönkre ezek a motorok ha vigyázol pl: sürün takaritod a légszüröbetétett hidegen nem hajtod . Szép volna 25-30óránként szelepeket kéne cserélni ez FASZSÁG.
Most meg azért nem tudok, mert meg kell nézetni a blokkot..
Ja és egy igen pipec KX 250 F de az is 890.
Ha gondolod itt a száma csörgesd meg: 06-702008979
Mátyás Vilmos a srác neve
Még a motor is ismerős volt!
Mélységesem bánom minden bűnöm!
Szerintem csak szelephézagot kell állítani.
Annyira le voltam tőrve, hogy nem volt motorkám.
Nem figyeltem csak nézetm ki a fejemből!
A dugót hengert és szelepeket akarom megnézetni... kiméretni..
A 2-3 fogaskerekek voltak szarrámenve.
Rendeltem újjat, össze lett rakva és kb 10 perc után megint ledarálta... Csak már nem nálam...
Mivel nem kartam kibaszni a sráccal aki megvette, ezért én rendeltem hozzá egy komplett váltót, természetesen használtat.
No mindegy, ha nem jön össze akivel meg akarom nézetne, beszélek a kollegával...
Sajna nem jött neki össze, kb 10 percet ment a masina és széthullott a váltója.
Te nála csináltattad a gépállat szívét?