Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

link
KTM-eseknek....vannak jó cuccok....
ennyi.. most éppen Csolnokra készítjük fel a mocit... kis finomhangolás a futóművön.... de az egyik kormánykiflinek a csavarja megreccsent... szal hétfőn irány a csavarbót.... és ha nem eseik az eső akkor ki is próbálom.... meg le kell mosni mert kicsit összefogdostuk szerelés közben
270 volt 95 ös évjárat.... most olyan 420k ba van
kössz az érdeklődést
dióhéjban:
szerdán volt kontroll és a doki mindent rendbe talált. 21én kell visszamennem majd megint és akkor ujra sugárdózist kapok. Amugy kaptam egy karfelkötőt és azzal járok kelek a világban. Szó szerint. Holnap megyek fel pestre, mert hétfő hajnalban indulok bécsbe, lesz vmi tanfolyam. robotfűnyírókat kell megtanulnom beprogramozni.
SZtem 2 héten belül már rendesen tudom mozgatni majd.
de az még motorra gyengye lesz, mert a sok rázkódáshoz még erősödnie kellesz.
evenx a kulccsontodról mit kell tudni dióhéjban?
ádi!

a cr edről dióhéjban mit kell tudni?
mennyi volt hanyas évjáarat, mit költöttél már rá stb stb
csillogni villogni fog
Csolnokig nagyon patent lesz! kedden tesztelem....
finomhangolás a motoron.... Siki ittvannak a képek amit ígértem
Na raj....látom Gyuri gépe kész .....enyíím is nemsokára összeál
Nézd meg! Megvan a 42e!
Estét!
Na mi újság emberek?
Én is úgy gondoltam, ha a kőkemény versenytempót bírják, akkor csak nem gond egy pocakos hétvégi apuka.... Köszi a választ!
Köszönöm!
Már régebben irtam rgy ismerösömnek egy 250 4t rmz-je van 2004-es van benne vagy 150-160üzemóra, és még SOHA nem volr rajta szelep állitás éa olajat is max évente egyszer cseréltek és a mai napig müködik a motor . Ugyhogy szerintem nem olyan meleg a pite mint ezt sokan állitják. Ezeket a motorokat nagy igénybe vételre tervezik valamilyen szinten birniuk kell a kiképzést .
Az én motorom 1hét állás után max második rugásra indul. melegen meg szinte azonnal. Természetesen 3-4 rugásra való indulás nem probléma. Az még nem rossz.
Jó éjt!Legyen kész a motorod minél előbb.....
Kicsit edzeni is kell
No Urak,

Mindenkinek jó éjszakát!
Mennyire forgattad a CR-t? Végig nyél?
A 25-ös is sok volt nekem.... Öreg vagyok az ilyen durva masinákhoz.
Ezekhez komoly motoros kell nem olyan mint én..
Szereintem nem lenne egy nagy élmény..
Majd mész eggyet az enyémmel akarom látni az arcodat
Gyenge harmat vagyok én a 450 -es masinához.
Szerintem ezzel si igen sokáig fogok barátkozni
Köszi!