Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépjóestét all! (estét?^o) )
ST-T!
Én már a 2. garnitúra gumit használom el nemtudom miről beszélsz
Nem akartam leírni h szopjon egy kicsit vega is... Szóval....van a gyári kerék agya,97mm széles csapágytól csapágyig.Egyik csapágynál van 1 gumigyűrű,itt van egy 12mmes távtartó(6mm belesúllyad a gumigyűrűbe)...namost mito kerék szintén 97mmes...de elmértem a dolgokat. féktárcsának 6mmre kell lennie a telótól,ez meg is van,kész is a távtartó...de nem számoltam hogy hohó még kell 6mm hogy meg legyen a 12...így a másik oldalra is kell egy 6os...remélem ha az kész akkor összeáll.
Nincs msn de köszi ha(1X ) készlesz képet lássunk róla....
Nekem kirészletezhetnéd, mert nem értem mi a problémád már megint. Álllandóan panaszkodsz! Milyen távtartó nem lett jó? Fotót kérünk, akkor kapsz rá megoldást!
Na én mentem skacok majd holnap reggelt megnézem hogy mit irtatok vagyis hogy menyit.Szevasztok.
ember....jó lett...csak kell még 1...de ha adsz mondjuk vmi msn félét akkor felveszlek aztán ott részletezem
Hova tünt crosskirály?
Kevin Strijbos:
Vazze ennyi idö alatt összerakok 1motort a semmiböl valami nagyonügyetlennel csináltatod
Dehogy is
jaja
Mi az a dücskő .Meg még mirre vigyázak?
Steve Ramon
neeem
najó, ebből már rá kell jönnötök....amugy az elöző kép kicsit átbaszos volt mert már kb 7évvel ezelőtti ez is az lesz kb....aszem 98as vagy 99es...
Dehogy is
Baszátok meg ez siki hip hip huráááááááááá
Kevin Strjibos?
nem teljesen....
első segítség:
Én még fénykoromban
ki ez?
Kép van az adatlapomon kazuma 250cmm meg kibaszot lánchajtás az idegesitö de ez van most uj lánc van rajta meg uj fogaskerekek.
Jaja magyd figyelünk.....
nincs valami haverod akinek kéne?