tudom jol hogy a DR-Z erosebb meg minden,csak provokáciokent mondom hogy ha o fogja vezetni akkor lenyomom ot.
éltem ár átt olyat,hogy XL 600-as felujitás után,jott elenem KDX el voltam szintén felujittás után,és nekem végre levertem ot azaz 140-ig,aztán megáltam ,végig nem bírt jonni,mert nem merte neki huzni szerintem.
ja és a TS-R sokkal jobban megy mint a KDX.
halli most nem nagyoláss képp mondom de haveromnak van CR 125 je 97-es,és nyomom ot végig a pályán.
és szerintem a DR-Z max ugy megy mint a CR jobban tutira nem.
Kezd tök szutyok lenni ez a topic, semmi értelmes dologról nem lehet mostanában beszélgetni, csak verés ide- oda, majd én megveretlek, vazze, szar ez+az a motor, leszívatlak az én motorommal, mert te motorozni sem tudsz, meg motorod sincs, stbstb..
látszik kocsog tudatlan vagy,mert csak olyan tuningot ismersz hogy tobb uzem anyag mert csak karbit tudtok cserélni vagy még azt se.
tudod mit mondok erre!!!!TS-R t megvettem 7 litert evett full gyári minden de uj dugattyuval.
nyitott kipuff, ARROW végdob,állandoan nyitott hangolt power,sport légszuro,hengerfej - 1,7 mm le lett szedve, NGK RACING gyertya, a teljesitmény 30 lo felett van,pontosan nem tudom mert nem mértuk csak mikor a kipuff lett kinyitva akkor volt 30,és azota joval kevesebbet eszik.
eredeti lánc áttétellel 4,5-max 6 litert eszik!!!!ja és full szintetikus olajat rakok bele a benzinbe!!! 1:35 arányban,mivel hogy 12800-at porog max a teljesítményt 9400 fordulattol adja le a nyomatékot meg 2500 fordulatnál a 70 % -át 4400 fordulattol meg a 100%-át a nyomatéknak
tudot ha olyan tudatlan menne vele mint mondjuk te akkor lehethogy ez is meg enné a 8 litert,
normális járási viszonyok kozt 100 km-re 5 liter,de ebbe benne van a 2 személy,erdo+sár+határi utak,ritkán fout,de akkor végsebesség.
De igazad van mester, tényleg jobb az az rx hajszárító. Mikor érnek ide a verőgyerek haverjaid, mert nekem nemsokára mennem kő. és igazad volt, kuvva inteligens vagy, tényleg faluró gyüttem, de lenemszarom
ilyet igen birok,aki nem hallot még moci tuningrol ,mert elavult ...az el se tudja képzelni mit lehet kihozni egy pocskoszorubol,mien szépen ott tudja hagyni az ilyen 350-400-450 es endurokat, gondolok itt a DR,DR-Z kre,XL,XT,meg a tobbi endurora.
Biztos meglepődnék, végülis nem ültem még olyan szegélynyírón. De az RX aprilia itt sztár, pedig egy drz mindent összevetve jobb, de mégis takarodjanak innen az olyanok.
ja drz fun azzal a 125-ös pöcsköszörűvel meg sok borsot lehetne törni a drz-sek orra alá pedig az is suzuki!/feltéve ha tudnál velemenni/
na én ilyenekből gondolom hogy nincs fogalmad a motorozásról mikor lepöcsköszörűződ az rm125-öst ami nem a világ legjobb motorja de ha rákötöznének téged/hogy le ne ess a rajtnál/ meglepődnél már ettől is!
látom nagy a vívás !
a legmesszebbmenőkig igazad van zoozee!
amúgy az a baj ilyen drz funokkal hogy még álommotorjukat se próbálták ki nemhogy a huskykat meg a husabergeket meg a ktm-eket ! nincs is motorjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zoo zee te komolyan veszed az endúrót látom ,sejtem mentél is már egykét kört és tudod mik az endúrók nem is állsz le vívni hogy a drz a jó bár amit írtál róluk az igaz volt!
szakmai szempontból el kell ismerni a suzukikat ,de nekik is(drz seknek) látniuk kéne ha már ebbe a topikba írkálnak(endurocross) hogy mi a motorrangsor és itt (nem rosszból) de kiderülhetne az is tapasztalatok megosztása alapján pl. mi öregebbek picit tapasztaltabbak hiába mondjuk el szopásainkat és felhívjuk rá fiatalabbak figyelmét jó szándéktól vezérelve hogy ők már ne szopjanak feleslegesen vagy elmondjuk mik a meglátások melyik a jó endúró erre a wukkék azt hiszik hogy adrz-t fikázzuk! ez a baj! pedig amiket te is írsz az nem vicc az endúrózásban látszik a tapasztaltságod és véletlen se fikázod a 125 ös rx apriliát meg a dt-t hanem még segíteni is próbálsz nekik még ha nem is nagy versenyendúrókról van szó akkor is !szóval az a véleményem tényleg össze kéne tartani és örömmel fogadni építő kritikákat ,tapasztalatokat egyéb trükköket stb.....t!
ja és ha már a verésnél tartottunk,azt nem a mocival kapcsolatos kérdésedér fogod kapni hanem azért a provokácioért amit csináltál!!!!
utálom ha valaki olyat állít rolam ami nem is igaz.
ja a motorosok osszetartanak!!!!csak az a baj hogy te nem vagy az,és tudod honnét tudom?
onnajd hogy eggy mocis nem beszéll igy a másikrol,
igy csak olyan emberek veszélnek akiknek még nincs csak lessz a kinézett nagy álom gép ti esetetekben a DR-Z,és irigykedtek a másikéra,és ezért lemondjátok ,mert bemesélitek magatoknak hogy a tiétek jobb lessz ....
éltem ár átt olyat,hogy XL 600-as felujitás után,jott elenem KDX el voltam szintén felujittás után,és nekem végre levertem ot azaz 140-ig,aztán megáltam ,végig nem bírt jonni,mert nem merte neki huzni szerintem.
ja és a TS-R sokkal jobban megy mint a KDX.
halli most nem nagyoláss képp mondom de haveromnak van CR 125 je 97-es,és nyomom ot végig a pályán.
és szerintem a DR-Z max ugy megy mint a CR jobban tutira nem.