Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...majd körbenézek...hátha valakit érdekell ...
......80.-anért meg felejsd el a szettet......egy közepes kategoriályút 150 ha megkapsz örűlhetsz....de radiális féket és usszó ágyazást azt felejsd ell.....mondjuk ha az apriliara kell akkor nem is kell olyan hű de fasza....mert ugye nem egy nagy motor.......
na menten elalszom ugyhogy megyek is...kiszedte belőlem az rm az energiát hello
ja eleg sok....
az tényleg jó áron volt! szerencsére nekem már nincs suli ugyhogy nyomom ezerrel holnap is!ja amugy szlovákiába jártunk discoba! vannak jó helyek
szerencséd volt,én hoztam be eggyet,zsir jo allapotban 94-es volt,megvolt minden csak elso telok nem SPEP kipuff volt rajta egész,8000 SK ért,számitsd átt mennyi Ft -ben valaki még emlékezhet is rá,egyszer irtam ide.

bele tettem ket telot es mai napig megy,az már nem orakat hanem km-eket ment!!!!
akkor motorügyben nálatok kell vásárolni... nekem a "90-es évjáratú Kxemet 190000ftért vitték el.
320000 ft = 50000 SK nadjabol,az nagyon sok érte,bár nállatok mások az árak,nezd meg az igazolványomat,van ott egy 2002-es,tuningos,nem versenyrol,annak az ára 60000 SK,cca 380000 Ft

Szlovákián olyanok mint a tiéd mennek 25000- nagyon max 35000 Sk ig,az kb 200000 Ft,de annyiért nem nagyon megy.
320ért hirdetem de az csak irányár...miért? szted sok érte?
én mentem azért 1kis időt de csak kimélően...eladó a moci aztán nem kéne széthajtani.. uj mindene:)
mennyit akarsz azert a RM-ert?
pedig nem is hajtottam,csak amikor mar jottek a tulkok.
de nem volt eselyuk szerencsere,siman ment minden.
szerencsére rendőrrel nem találkoztam...nem is szeretnék mert gondolom nem csak ez lenne: bár azért a mai mocizásból jócskán volt műút is...és ennek is van hangja rendesen :))
en is voltam,olvasd el a leljebb levo irasokat.
húúha gyerekek.alszotok??? ki volt ma mocizni rajtam kivül???
nah most úgy nézki 125ös rx rajtam marad....( ) akkor hát...csináljuk jó motort....ki tud nekem jó pénzért sm felnit+fékeket ajánlani? max 80.000 Ft lenne rá
Nem de mivel már használtan v.ttem nem is tudnék róla de most friss a dugó benne meg új első hátsó lánckerék meg új lánc van rajta,
kellett már rajta komolyabb dolgokat szereltetni?
Nem 2005 ös a kicsikém!!!!
hát az nem jó az yz az uj nem? ugy nézki
ya de apámat annyira érdekli a motorozás mint téged Karancslapuytőujhegyes gdp értéke
mi nicsn meg hozzá? ugy látom a moci+ felszerelés adott
Yó lenne