Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát amire egy crosst szoktak használni mert a haveromnak van egy husqvárná 125 ös gépe és az elég durva meni emntem vele de fel is burultam mert elvan rajta kopva a gumi és csak oldalt vanak már röcsköt kés kanyarba ugya huztam neki kinyilt a szelep fogyot egyet a gumis és már repültem is
Na de ha crossot veszel azt karba kell tartani nem úgy mint 1 szimszont!
Hy all mizu errefelé! Itt a tavasz Örülök mint maj.....
Pufó kérdését én sem értettem:S
mert aza helyzet hogy a simson az nem birja az ugrást:D:DD de könyü vele tricköt adni:D
És mire használnád?/csak úgy kiváncsi vok/
ülésmagasságra melyik nagyobb vagy mi?
Mindeggyik cross és mind1ik ki van hegyezve mint állat egyik sem arról hírews hogy sokáig bírja sztem a futási idejük kb 50 üzemóra de mind1ik cross motor kb ennyit bír verseny körülmények között!
de mégis szeted mélyk crossba a nagyobb már ezek közül?
tökmind1 szerintem...
jó ezt most csak ugy mondta
de nem tom hogy kx et vegyek vagy honda cr 85 vagy yamah yz 85:D
kerkyra fiának az van..nemhinném hogy naponta cserélné a dugót
na átjöttem ebbe a szobába na akor kezdjük a társalgás fiuk lányok:D:D kx nem érdemes mostmár én szeetem emrt haverom msot vett nem rég és azt mondta a szervizes hogy ugy ki van hegyezve a dugo hogy szinte naponta kell cserélni na a véleményeket várom kawa kx 85 röl van szó
Háát igen nem mindenki vehet újjat! De én eddig a használtal mindig megszoptam(motor).
jaja tom hogy nem erre gondoltál én csak doairtam..
de persze nem egyedül mennék motort venni
Naja nem is arra mondtam.... Csak hogy qrvára meg kell nézni mit veszel mer amúgy ha az ember csak 1 kicsit konyit hozzá úgy megvezetik mint állaz
naja..de nem mindenki engedheti meg magának a zsírj új motort...sajnos
csao
Na ez nagyon igaz...De kocsiba is azt mondják Kemény terepjárót vagy sportkocsit használtan "szinte" soha..!
Az én motoromat is ugy hirdette a gyerek hogy full motorgenerál emelt kompresszioju dugó uj szelepek uj vezérmülánc blablablabla. Na ebböl semmi nem volt igaz. Sajnos nehéz crossmotort venni mert mindenki ugy árulja hogy minden oké aztán kopp a végén. Mennem kell este visszatérek 8 körül. csö.
kérdőjel lemaradt...
szal jól megy?
jól megy
Itt az uj motorom és csak 1400ft volt.
én is szoktam figyelni a deklit..de ennél totál le volt kopva szal fel se tűnt
de lehet hogy valami brutál csizmája van...vagy nemtom...
de lehet hgy télleg kibaszott sok üzemóra van benne..
de ha tényleg full fel van újjítva...akkor se érné meg?
Nézd meg a jobboldali deklit sok sok üzemóra van már benne teljesen levan kopva a felülete. Ez az én deklim jó ha max az egyharmada van megkopva.