mert mért ne bicóval sokal könyeb minden mint egy mororal mert ha motoral ugarsz valamirre nem figyelsz olyan csöröst baszol mint egy ház de egyszer ösz is jötmeg még a super ment brubáltam
nem freestyle ozni akarok de szeb egy ugrás ugy ha adsz hozá valami trükköt mondjuk a kanyaron nem gondolkodtam még csankai az te vagy a kipéna az one fut nál? ha igen akor te hány éves vagy én nyiregyháza melet llakom egy kis városba nyírtelken nem egy nyga szám de tele van erdövel emg én msot t biciglizek és ot is csak a trükkre megyem mondjuk ilyenek hogy no fut can can meg vami ilyesmi csak aza baj hogy nem birja a válam mer már 3 szor volt eltörve:(
hanem mert trükközni akarsz
amugy lehet csak én látom így, de szerintem az ugratás melelt a másik legfontosabb a kanyar technika és a kanyarsebesség! aki kanyarba gyors az tud az utána jövö egyenesbe is gyors lenni.....
Én is ezt mondom! És így is cselekedtem 8hónappal ezelőtt és nem bántam meg! Alkatrész van hozzá bár 1 kicsit drága!Minden 85 ös 29 le kivéve a cr mert a 26 a tm85 az meg nemtom......az kb 32lehet mer azon tuningcső van gyárilag!
nagyjából mind a 3 említett motor egy kategória kb 27-28 le de ez is évjárattól függ. De én ha választanék én akkor Yamahára tenném a voksom de csak azért mert nekem azok jönnek be a legjobban nem cross motor terén hanem amúgy.
amugy lehet csak én látom így, de szerintem az ugratás melelt a másik legfontosabb a kanyar technika és a kanyarsebesség! aki kanyarba gyors az tud az utána jövö egyenesbe is gyors lenni.....
én se azért versenyzek hogy trüközzek
milyen trükk?
hanem yamaha és 250 es
és nem esek