Hello!
Honda CRF450R-hez keresek gyári könyvet, haszánlati és karban tartási leírást, örülnék és megköszönném ha vki tudna segiteni!
+ha vki leírná nekem az első és a hátsó futómű gyári beállításait!
vagy ha vki letudja írni, hogyan állítsan be a fűtóművet 80 kg-os testsúlyra azt nagyon megköszönném!
az felesbe van haverommal.... mert amíg suli tart addig nem használjuk csak hétvégénként meg először meg kelett tanulni menni egy ilynenne normálisan... egyedül meg nem használom ki.....
szal kiszállok belőle és veszek egy 98 ast... ez a mostani terv de ez még változhat
AZ rx alig van meg 2 hónapja ......és különben is mosz fo nemsokára összeállni az sm-szett....szóval egyellőre ki van csukva,de 250 cross lesz a következő.......kb fél év mulva
mondjak akinek csak tudod...csak kedvet kap hozzá valaki
azért nem írtam vissza mert épp akkor jöttem haza suliból
neked nem kell az yz?
Honda CRF450R-hez keresek gyári könyvet, haszánlati és karban tartási leírást, örülnék és megköszönném ha vki tudna segiteni!
+ha vki leírná nekem az első és a hátsó futómű gyári beállításait!
vagy ha vki letudja írni, hogyan állítsan be a fűtóművet 80 kg-os testsúlyra azt nagyon megköszönném!
meg az esti program miatt is
na pápá
szal kiszállok belőle és veszek egy 98 ast... ez a mostani terv de ez még változhat
de minek veszel cr-t ha mar van 1?
spy este majd 8 körül feljövök és akkor még dumálunk a holnappal kapcsolatban! de most mennem kell majd este...
az szép.....