Az enyém is 2004-es és egy amatör versenyzöé volt na ö sem egy nagy spiller volt meg anem hozzá értö szerelök nekem nem cseréltek benne szelepet mikor már nem volt hézag, helyette elköszörülték a szelep szárát., Ezért vittem rendes hozzáértö szerelöhöz és kicseréltettem az összes szelepet meg a dugót . Ha két hétig áll a garázsomban akkor is az elsö rugásra indul és olajcserétöl olajcseréig egy gramm olaj nem fogy belöle. Nem is akarom egy jó darabig eladni remélem még két évig használhatom gond nélkül.
valami Balatoni versenyzöé volt de nem a jobbik fajtábol eléggé levan lakva, de müködik indul hidegen melegen olajat nem eszi majd most lesz rajta egy kis karbantartás.
egy suzuki kereskedős mondta haveromnak...
akkor nyílván azért hogy újat vegyen haverom..de sikerült nekik mert vett egy újat náluk
szóval akkor simán vehetek mondjuk egy 2005 ös rmz250 et..vagy egy kxf 250 est..
jólvan..akkor megynugodtam
és hogy szuperál az az rmz?
680 elég alacsony ár érte
Ne halgass a sok okostojásra olyanok mondják akiknek soha nem volt ilyen motorja. Van egy pár ismerösömnek rmz vagy kxf,és nincs velük semmi baj.Ennek nem hullik ugy szét a váltója mint a yamaháknak. Ismeretségi körbe akinek volt vagy van yamija mindenkinek volt már váltó problémája pl nekem is 110000ezer volt a fogaskerék és léptetö villa csere .
értem..szóval akkor te nyugodt szívvel mondanád hogy simán vehetek 2005 öst rmz vagy kxf közül?
mert nekem mondtak midnenfélét a 2005ösről...szal nemtom
valaki segitsen a video feltöltésnél!
miután feltölti kiírja h error 403 és a video nem jelenik meg a többi video között!
ezért kérek vkitől segitséget!
ehez az rmz hez mit szólsz amit belinkeltem?
ez elég bíztatóan hangzik nem?
full generál utáni...
azzal se lesz gond ha karban van tartva rendesen?
a diri elmehet a rabok redvás f*szára
akkor nyílván azért hogy újat vegyen haverom..de sikerült nekik mert vett egy újat náluk
szóval akkor simán vehetek mondjuk egy 2005 ös rmz250 et..vagy egy kxf 250 est..
jólvan..akkor megynugodtam
és hogy szuperál az az rmz?
680 elég alacsony ár érte
rmz
mert nekem mondtak midnenfélét a 2005ösről...szal nemtom
vagy vannak valami tipishibái?
2005 ös kx250f=rmz250?
miután feltölti kiírja h error 403 és a video nem jelenik meg a többi video között!
ezért kérek vkitől segitséget!
engem érdekelne ez a enduro verseny!