pontosan mindenki annyiért hirdesse a motorját amennyit megér szerinte.
ez ám egy nagyon megkimélt gép blokkja bontatlan, pulsz megvan hozzá minden gyári tartózék!
meg a gyári idomszettje is szinte karcmentes
A motorod tényleg szép,de egy 04-es gépért 1Mfölött kérni?.....
Mi most számítattuk be a 05-öst 900.000-ba,mert a hirdetésre nem igazán reagált senki.
Bár te tudod neked mit ér meg,és ha annyit akkor ne add olcsóbban.Én is árulom a 2000-es XR400R-t 850 irányáron(az se kevés),de csak azért mert nekem ennyit ér a motor.Akinek színtén megér annyit az viheti
Hello!
szecsumx!
A motort én vettem meg januárban, de most is eladó. Azért eladó mert, kaptam egy nagyon jó ajánlatot egy zsír új crf-re, de, hogy azt megtudjam venni ahhoz el kéne adjam ezt a gépet, sajnálni fogom mert ennek a kipuff rendszernek valami brutális hangja van és jó pár lóerőt is rátesz a teljesítményére, a motor soha életében nem ment pályán ezt garantálni tudom meg végig volt rendszeresen szervizelve mindent megkapott, ha vkit netán érdekelne az hívjon a 30/585-2986-os számon!
dehogynem hétfö,kedd,szerda szarul voltam nagyon ezért tegnap felmentem dokihoz és mondta h ez a hét pihi de mostmár faszán vagyok szombatra még fullosabban leszek,és lehet zuzatni 10.000el
Kornél, csináltál még képeket ezeken kivül?