Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha így haladunk ma se lesz meg a 40ezer!
Kornél, csináltál még képeket ezeken kivül?
hát biztos közelebb van a 2millához mint at 1 hez
üdv!
itt a tavasz, motmár igaziból! hétvégére aszem már tudom a programot....már csak a holnapot kell túlélni!
jó motor lehet ....kiváncsi vagyok mennyit kérnek érte
mert nincs hely annyi motorom van
hoppá...ez a klx odabasz
Nyami nyami
kawa
most drz es rmz
szasztok holl voltam ma?
Zozzee azt nem értem hogy a te képtáradba miért nincs a mocidról kép csak más internetről szedett kép van?
8055
de amugy nagyon szép a verda...és a hangja biztos elbaszottúlbrutál
faisstot nem érdekli a motor mert 450es
már letettem a 450 ről...pályára elég nekem a 250 4t,mert már nem endurózom..
laci2626
faisstot a motor érdekli v pedig a video feltöltés?!
tegnap délután szorakoztam egy 10 percet a crf-el és arról szeretnék feltölteni vidiket!
pontosan mindenki annyiért hirdesse a motorját amennyit megér szerinte.
ez ám egy nagyon megkimélt gép blokkja bontatlan, pulsz megvan hozzá minden gyári tartózék!
meg a gyári idomszettje is szinte karcmentes
A motorod tényleg szép,de egy 04-es gépért 1Mfölött kérni?.....
Mi most számítattuk be a 05-öst 900.000-ba,mert a hirdetésre nem igazán reagált senki.
Bár te tudod neked mit ér meg,és ha annyit akkor ne add olcsóbban.Én is árulom a 2000-es XR400R-t 850 irányáron(az se kevés),de csak azért mert nekem ennyit ér a motor.Akinek színtén megér annyit az viheti
Sziasztok srácok ....
Lehet hogy faisstot érdekli a dolog
látom másnak se sikerül a video feltöltés, mert ma még egy új videot se töltöttek fel
amugy ez egy 04-es gép
és 1020000ft az írányár!
Hello!
szecsumx!
A motort én vettem meg januárban, de most is eladó. Azért eladó mert, kaptam egy nagyon jó ajánlatot egy zsír új crf-re, de, hogy azt megtudjam venni ahhoz el kéne adjam ezt a gépet, sajnálni fogom mert ennek a kipuff rendszernek valami brutális hangja van és jó pár lóerőt is rátesz a teljesítményére, a motor soha életében nem ment pályán ezt garantálni tudom meg végig volt rendszeresen szervizelve mindent megkapott, ha vkit netán érdekelne az hívjon a 30/585-2986-os számon!
dehogynem hétfö,kedd,szerda szarul voltam nagyon ezért tegnap felmentem dokihoz és mondta h ez a hét pihi de mostmár faszán vagyok szombatra még fullosabban leszek,és lehet zuzatni 10.000el
Az jó de gondolom akkor nincs motorozás sem mi.