Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak lenne de doktornéni kiirt erre a hétre
Neked is ott lenne a helyed
szeva yamaha1987 láttam laci2626 tanácsolt ide,igaza volt itt van olyan aki tud neked segiteni,csak kicistt késöbb(a pc-esek ilyenkor még suliba vannak)
Szeva.A videofeltöltéssel kapcsolatban ugyan nem tudok segíteni,de kíváncsi volnék a hogy mennyiért vetted a motort.Láttam hogy jó ideje árulták valami horror áron.Vagy te árultad?
Végtére is mindegy ,de ha te vevő voltál,érdekelne mennyire sikerült lealkudni.(ha jól rémlik ez egy 04-es motor és 1.05 m hufért árulták. Nem?)
Amúgy jó az a cső rajta.Gratula.
Hello minden motocrossosnak és endurosnak!
Kérem segitsen vki a video feltöltésnél miután feltöltöttem a vidit kiírja, hogy error 433 és nem tölti fel az oldalra a videot, ha tud vki segiteni annak nagyon örülnék!
Sürgös!
saját Bullos honda crf-ről szeretnék videokat feltölteni!
Na menntem en is kiallitasra hoooha:)meg a gepemert bye bye
oksa meg azért jöhet mindenféle off road jármü,háttérképnek valo stb..stb..
na lépek mocit mosi,hisz multkori cspatás után,hsfájási problémák miatt elmaradt az ápolás
es egyedul mehetek haver targyal fuck,orstol menyik busz megy?100as?ki
igen igertem es be is tartom,nem hozza delig akkor en megyek ell de akkor abban nem lesz neki koszonet,
remélem is hisz mondta,hogy kattintassz párat nekem,exc300,525exc,yamaha 2track,és társairol párat
hat igen varnam a foto masinamat vissza de akinek kolcsibe addta baszik hozni de szet zuzom a fejet ha nem hozza
Hát igen ez a két választás van
szasztok hamarosan indulok vagy nem moci kiallitasra:)
Ez az istene kurva fasza videok ezek .Köszi
Bocs nem bebaszott hanem eltöte a kezét a gyereknek...........................Rm-z 450
elég komoly kis rajzás
reggelt!ki van itt?
jó reggelt! ........alig találtam meg topikot olyan mélyre süllyedt az éccaka
evenx én hogy sajnálom a kb. 3 -4 hónapos dugómat beejteni a szemétbe ...még szerencse hogy a henger nem kapott mert az lett volna még a valami ...így is egy 70-80-asba áll meg a mutatvány hajtókarral ...agyvírzís de ilyen az élet ....mondhatni ez a normális ebben a sportban
Szép jó estét, mondom beköszönönök. Én már biztosan Vasárnap fogok menni, akkor jön fel a csürhe Pestre, én már holnap fennt leszek.

Mindenkinek jó nézegetést, majd az élményeket az uj képeket gyűjtjük, hogy érjük befele minél hamarabb a vezető topicot.

Sajnálom Zéé,h beállt a masina, mindenkivel előfordulhat, a technika ördöge ott lakozik mindenhol .

Jó órát vettél Pista!
áá az a TroyLEE túl feltűnő lenne...:P
csak vmi szolid cuccba...