szeva yamaha1987 láttam laci2626 tanácsolt ide,igaza volt itt van olyan aki tud neked segiteni,csak kicistt késöbb(a pc-esek ilyenkor még suliba vannak)
Szeva.A videofeltöltéssel kapcsolatban ugyan nem tudok segíteni,de kíváncsi volnék a hogy mennyiért vetted a motort.Láttam hogy jó ideje árulták valami horror áron.Vagy te árultad?
Végtére is mindegy ,de ha te vevő voltál,érdekelne mennyire sikerült lealkudni.(ha jól rémlik ez egy 04-es motor és 1.05 m hufért árulták. Nem?)
Amúgy jó az a cső rajta.Gratula.
Hello minden motocrossosnak és endurosnak!
Kérem segitsen vki a video feltöltésnél miután feltöltöttem a vidit kiírja, hogy error 433 és nem tölti fel az oldalra a videot, ha tud vki segiteni annak nagyon örülnék!
Sürgös!
saját Bullos honda crf-ről szeretnék videokat feltölteni!
oksa meg azért jöhet mindenféle off road jármü,háttérképnek valo stb..stb..
na lépek mocit mosi,hisz multkori cspatás után,hsfájási problémák miatt elmaradt az ápolás
jó reggelt! ........alig találtam meg topikot olyan mélyre süllyedt az éccaka
evenx én hogy sajnálom a kb. 3 -4 hónapos dugómat beejteni a szemétbe ...még szerencse hogy a henger nem kapott mert az lett volna még a valami ...így is egy 70-80-asba áll meg a mutatvány hajtókarral ...agyvírzís de ilyen az élet ....mondhatni ez a normális ebben a sportban
Végtére is mindegy ,de ha te vevő voltál,érdekelne mennyire sikerült lealkudni.(ha jól rémlik ez egy 04-es motor és 1.05 m hufért árulták. Nem?)
Amúgy jó az a cső rajta.Gratula.
Kérem segitsen vki a video feltöltésnél miután feltöltöttem a vidit kiírja, hogy error 433 és nem tölti fel az oldalra a videot, ha tud vki segiteni annak nagyon örülnék!
Sürgös!
saját Bullos honda crf-ről szeretnék videokat feltölteni!
na lépek mocit mosi,hisz multkori cspatás után,hsfájási problémák
evenx én hogy sajnálom a kb. 3 -4 hónapos dugómat beejteni a szemétbe ...még szerencse hogy a henger nem kapott mert az lett volna még a valami ...így is egy 70-80-asba áll meg a mutatvány hajtókarral ...agyvírzís de ilyen az élet ....mondhatni ez a normális ebben a sportban
Mindenkinek jó nézegetést, majd az élményeket az uj képeket gyűjtjük, hogy érjük befele minél hamarabb a vezető topicot.
Sajnálom Zéé,h beállt a masina, mindenkivel előfordulhat, a technika ördöge ott lakozik mindenhol
Jó órát vettél Pista!
csak vmi szolid cuccba...