szerintem a honda mindig is jó motorokat gyártott.....és mikor hondára ülök az a legolyanabb amit úgy érez az ember mintha a valagára varrták volna ....
szerintem lehetne kicsit erősebb....... de én pont cr250-ről szoktam átülni kipróbálni motorokat ezért egyiken se kellett még megrémülnöm...talán 500-as 2T......
Van a tarsolyomban 1-2 spéci szaki,de mind be van havazva melóval.A szomszédom a környék legpengébb versenyesztergályosa,de az utóbbi két napban csak én úgy megszórtam melóval hogy egy hétig el sem mozdul a drehagép mellől.Ígyhát Sztanyiszláv elvtárs kihúzva.A következő jelölt Dóri Árpi bácsi Tinnye City kiválósága ,elérhetősége0620 916 5911.Álltalában ő is a gépei mellett alszik(kevés a teendője), de egy próbát megér.Ha nem vállalja hívd fel Gúnárt,neki van egy embere Kesztölcön akit úgy hívnak hogy Navratil a versenyesztergályos!
Több nem jut eszembe.
Faisst:Van itt nálunk egy Yami 05-ös. A haver agyal hogy el-e adja,csak még nem szánta el magát .Ha tuti eladó értesítelek.
Amúgy én is inkább a Yamit vagy a Hondát ajánlanám a 250F-ek közül.Ebben a sorrendben.
Megjöttem a sportkiállításról. Nagyon hulla vagyok tegnap du1 ora óta fenn vagyok. A kiállítás nagyon zsír. Van minden, mz főtengelytől a honda crf akárhányasig. Oriás plazma, fekvő bringa, dirtjump, kiskert bőtermő. Honda qvad tesztpálya. Én meg megyek aludni. (Énnel nem kezdünk mondatot bazmeg!(Nagyon hulla vagyok))
még jo hogy wukk nem látott minket Theoval....én tudatlan megkértem hogy fordítsa le nekem a crm-hez hogy hogy kell beállitani a powert, Ő meg a másik tudatlan nem szolt hogy hülye vagyok, hanem leforditotta tehát Ő sem tudta hogy azt nem kell állítani! Sőt már a Honda se hogyha ilyet ki mert adni!
szerintem lehetne kicsit erősebb....... de én pont cr250-ről szoktam átülni kipróbálni motorokat ezért egyiken se kellett még megrémülnöm...talán 500-as 2T......
Csákómákó Everibodri
Több nem jut eszembe.
Faisst:Van itt nálunk egy Yami 05-ös. A haver agyal hogy el-e adja,csak még nem szánta el magát .Ha tuti eladó értesítelek.
Amúgy én is inkább a Yamit vagy a Hondát ajánlanám a 250F-ek közül.Ebben a sorrendben.
-Faisst
-Ádibácsi
-Szecsu (bár ez alap
-Zozzee remélhetőleg
-Schüll is ott lesz sztem
-S. Csaba -II-
-én
Még ki jön ezen kívül?
adibácsi látom veszekedtél wukkal powerszelepről...
szecsu meg leszarja fejem és megy fürdetni kisbabákat .......