na mész a fenébe....de szivessen tartanám én is a frontot délelött
na valami téma? mondjuk beszéljük ki a kuplung nélküli váltást, esetleg KTM vita?
Husky-hoz hogy van alkatrész? Újhoz, régihez?
DRZ menyivel erösebb, ha erösebb mint egy ktm! 100lovas tuning DRZ-vel nem éri versenyezni!
Miért jobb a 2T mint a 4T, vagy fordítva?
125 2T vagy 250 4T?
250 2T vagy 450 4T?
Érdemes EXC-t crossosítani? 2T-t vagy 4T-t?
na jo abbahagyom......ezt minimum 5hsz kellet volna hogy legyen....
viszünk egy fém baseballütőt ha esetleg komplikációk lennének....
de nem hiszem hogy gond lesz.... kap 2 őt és kifekszik.... én is szoktam bokszolgatni nagyfaterral
múltkor véletlenül bekaptam tőle egyett.... kellett 2 perc mire éreztem az állkapcsom
A Déczit persze hogy ismerem.Mivel ő az MX szakágvezető.
A Nagy Laci féle vonalat azért említettem neked,mert a Feri megbízta őt hogy a tömegsportot teljes hatáskörrel intézze!
Hogy pontosan idézzem Déczi urat:Sem kellő érdeklődésem,sem energiám nincs a tömegsportal foglalkozni.
szecsu
írtam mamsnak erről az évközbeni kategóriaváltásról
Déczi Ferenc azt írta hogy ugy tudja hogy lehet,de a pontokat nem vihetem át.
gondolom ismered őt
van 1 fasz aki szórakozik velem itt a fórumon... de csak 1 betű a különbség és a többségnek fel sem tűnt hog ynem én vaygok.... és már csinálja egy ideje
ezért akarok gyengéden elbeszélgetni vele.... mert lejárat
Az mindig megtolja a hsz-eket.
HAJRÁ WD NYOMJÁL VALAMI FRAPPÁNSAT....LÉGYSZI!?
meg kurvanagy szal akinek nagyon nagy sávszélességű netje van és tud vágni az szóljon... mert akkor áttolok neki 2,89 gb t
sztem nyitom a sört
ugye gerre
de nem akarjuk semmilyét eltörni... mert ha kap 1-2 őt izomból akkor vagy a cserpákja törik vagy az állkapcsa
na valami téma? mondjuk beszéljük ki a kuplung nélküli váltást, esetleg KTM vita?
Husky-hoz hogy van alkatrész? Újhoz, régihez?
DRZ menyivel erösebb, ha erösebb mint egy ktm! 100lovas tuning DRZ-vel nem éri versenyezni!
Miért jobb a 2T mint a 4T, vagy fordítva?
125 2T vagy 250 4T?
250 2T vagy 450 4T?
Érdemes EXC-t crossosítani? 2T-t vagy 4T-t?
na jo abbahagyom......ezt minimum 5hsz kellet volna hogy legyen....
de nem hiszem hogy gond lesz.... kap 2 őt és kifekszik.... én is szoktam bokszolgatni nagyfaterral
múltkor véletlenül bekaptam tőle egyett....
ma nem írtatok sokat!
A Nagy Laci féle vonalat azért említettem neked,mert a Feri megbízta őt hogy a tömegsportot teljes hatáskörrel intézze!
Hogy pontosan idézzem Déczi urat:Sem kellő érdeklődésem,sem energiám nincs a tömegsportal foglalkozni.
behajtás
írtam mamsnak erről az évközbeni kategóriaváltásról
Déczi Ferenc azt írta hogy ugy tudja hogy lehet,de a pontokat nem vihetem át.
gondolom ismered őt
ezért akarok gyengéden elbeszélgetni vele.... mert lejárat