Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én utoljárra 3 éve verekedtem kb...de az akkor csak egy állas volt...elájúlt a srác...saját csapattársam volt
én a rövid bunyó híve vagyok
1 vagy max 2 ütésbő el kell intézni valakit...de nemszeretek bunyózni...hülyeség..de ha nincs más mód
milyen motort vett?
megszívta gyenge a gyerek csontozata... bezzeg amikor én csináltam ezt nem az én kezem törött hanem a tag orra
Hehe!Haveromnak elvileg most lesz meg a motorja pénteken de még vagy 1 hétig nem motorozhat mert bebaszott 1 gyereknek aztán valami csont a kezébe megrepedt................
mocizni
Mindenkinek joga van bárminek lenni, ugyanakkor kérdéses, hogy helyes-e beégni ilyen apro dolog miatt. Ha majd egyszer valamit kiadsz a kezedből, és mondjuk hasonló hiba van benne, az jelentős mértékben rontja az imdzsed! (órabéred, fizetésed, béremelésed, előre jutásod az életben) Hülyén hangzik, de így van.
baszki.... már nem tom mikor menjek... mocin is akarok menni meg a kiállításra is
Bakker mindenki olyan korán megy motorkiálllra....................
na is mi az hogy serul? , az dobja rám az első követ...
Én úgy írom ahogy nekem tetszik
dani ne serulj be, de ha a fog a szótő és a juk a toldalék, akkor semmiképp sem lehet ly!
Már túl sokszort volt velük konfliktusom
fogjátok? Ma pereceltem egy párat roki a balbokám :D de humoros is vagyok
én se hátha összakadok azzal a taggal aki igazoltatott
Láttam már eleget élőben is , a kiállításon a pályátokat foglyuk nézni nem a zsaruk képeit(a közelébe se megyek a zsaruknak)
részvétem a családnak, meg minden, de sürgősen váltsunk témát, és a jövőben ne eröltessük a hasonló estetek elemzését. Ha jötök ki a sportra, láthattok rendörségi fotókat. Nem részletezném.
Neki már mindegy
hát állítólag egy tábla volt vagy mi
jaja lehet nem ő volt a ludas
Hát az lehet hogy nem 40el ment , szegény..., mondjuk ez még jó halál, nem valószínű hogy érzett valamit, gyorsan mész alapból sok adrenalinod van, úgyhogy fájdalmat rögötn alapból nem érzel, és nem hinném hogy sok ideje lett volna...
akkor fogalmazzunk ugy,hogy:nem éppen az átlagos közlekedési modszerekkel haladt elöre a forgalomban
ez így van,sajnos