volt egy régebbi is erre ott megnyomta árakat a titán szelepek.....aztán megint tönkrement és megcsinálták vasszelepesre ......cseréltek szeleprugókat és utána mentek vele még és eladták!
hát pontosan nem tudom mert itt függ attól is milyen viszonyba vagy gézával mert lehet ad olcsóbban alkatrészt vagy akármi ha nála szereltetsz....de aúgy szerintem drágább kicsit mint a suzuki ...
nem hiszem..mert motor kell a seggem alá ...de ha kész egy barátommal mennénk és agyonverünk mindenkit.....boxoló a srác
köszi amúgy......de inkább azért drukkoljatok , hogy rendbe legyen addigra paripám
én nem akarok főzőcskézni,csak kiváncsi voltam hogy valami hasonló történet lesz-e.
de ezek szerint lesz,tehát fasza egész napos progi lesz,ami finoman szólva is...zsííír
ja és pályadíjat köll fizetni?
jajj és mégvalami
nemtudsz véletlenül rmz250 es vagy yz250f et 1 milla körül?
nem rossz gép az biztos ...mentem kettővel is nekem nagyon tetszett...van itt felénk kettő ..nagyon jól szuperálnak ...a régebbinek se volt még baja ... szervíze nem olcsó ha elérkezik a pillanat
egyik srác endúrózgat is vele bár nem megy sokat de frankó a gépe!
Az a helyzet hogy mi főzünk mindenki számára,de ha te bográcsozni akarsz hát legyen.A piát tekintve,van egy haverunk akinek sörfőzdéje van,és szokott kihozni 1-2 hordóval a jobbikból.Hogy ez idén ismét így lesz e nem tudom.minden esetre én viszek magammal valami cefrét.Tehát motorozás és a kaja tuti,a többi majd alakul valahogy.
Zoozee.Te indulsz Sóskúton?Mert ha nem akkor nem gond hogy egy hétvégén van.Ha meg igen,akkor jó felkészülés a vasárnapra
zozi
az yzf ről mijavéleményed?
suzuki csak 2004 óta gyártja a rmz250-t
yami meg már asszem 2000 vagy 2001 óta...
szerintem annak kicsit kiforottabb a teknikája nem?
ezért gondoltam yamira 2005 körülire..az még árban elfogadható számomra
annyi mint a k6 os rmz..azért ez is sejtet valamit
aztán lehet hogy szimplán drág a yamaha és csumi
szecsu mégvalami
17. én lesz valami program amugy vagy csak motorozás és motorozás?
itt olyasmire gondolk..hogy..őőőő....bográcsozááás....kaja,pija zene csajok
hát pontosan nem tudom mert itt függ attól is milyen viszonyba vagy gézával mert lehet ad olcsóbban alkatrészt vagy akármi ha nála szereltetsz....de aúgy szerintem drágább kicsit mint a suzuki ...